Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alışınca daha güzel geliyor canımBen hic sevmedm bu guncellemeyi emoji bile zor koydum
Çok sağol canım şimdi geldim ultrason temiz çıktı kolestrol dert edilecek değer değil dedi.Hayırlı Cumalar canım Hayırlı sonuçlarla gelirsin İnşaAllah canım
Çok sevindim canım benim❤ İçmiş kadar oldum ben canımÇok sağol canım şimdi geldim ultrason temiz çıktı kolestrol dert edilecek değer değil dedi.
Tiroidin de ilacını kesti bir ay sonra kan verecem yine.
Uzun zamandan sonra böyle güzel haberler duydum Allah'ıma hamd olsun.
Keşke hepinize kahve ismarlayabilseydim sevincimi paylasabilseydim uğurlu geldiniz bana hepinizin herşey gönlüne göre olsun inşallah ❤❤❤❤❤❤❤
Hoş geldin canım❤ Bugün çok zorluklarla girdik siteyenihayet girebildim sabahtan beri deniyorum deniyorum hesabınız kilitlendi diyordu :) bu arada merhabalar
Bana da anlat hemen
Baklava mi?En Gözde tarif alınmış oldu mu şimdi kimse de beni etiketlemedi iki çocuklu oldum diye zaar yapamaz bu kız mı dediniz
YeeessssBaklava mi?
Hee ilk onu kapmislar galibaYeeessss
Oy maşallah canım mercimek kadar daha küçücük Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Beni de beni deBeni siteden bir atan olsa keşke