- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Gel gel minigimSiteye bayağı giremedim ve çok değişik geldi biraz dışardan okudum sadece :)) nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel gel minigimSiteye bayağı giremedim ve çok değişik geldi biraz dışardan okudum sadece :)) nasılsınız
Taniymaiyorim bildirim bölümünü ingilicce de yok tabiGel gel minigim
Evet canım ben de bayağı zorlandım giriş yaparken İyidir canım❤Siteye bayağı giremedim ve çok değişik geldi biraz dışardan okudum sadece :)) nasılsınız
Dışardan okudum çoğu kişi girememiş siz yazarken bunu bende de kilitli diyordu çok özledim sizi bu akşam dönüyorum evime @Jenna _16 sen nasılsın özledin mı beni ağlayan smileEvet canım ben de bayağı zorlandım giriş yaparken İyidir canım❤
Afiyet olsun canım❤ Aslında en sağlıklı sebzelerden ama ben sevemedimBen seviyorumm :)
karnabahar kizartmasi yapabilirsin.. yada salcali tavuklu sulu şeklinde.. ben cok severim.Minicik bir karnabaharım var onu pişireyim ama nasıl ? Farklı bir tarif verebilen varmı :)
O smiley yokNasıl kız telefonun nasıl klavyesi olmuyor Sen mesajları nasıl yazıyorsun o zaman
Brokolim ve tavuğum yok kızartma yapayım en iyisi :) yanınada et sulu şehriye çorbası :)karnabahar kizartmasi yapabilirsin.. yada salcali tavuklu sulu şeklinde.. ben cok severim.
bide benin kp karnabahar brokoli karisik tavuklu yemegni yapmisdi cok guzel olmusdu bnde deniycegim o sekil aklinda bulunsun belki yapmak istersin bigun
ohh misss bende simdi havuclu patatesli tavuk gogusu yaninada patlican kizartmali bulgur pilavi yapicam:)))Brokolim ve tavuğum yok kızartma yapayım en iyisi :) yanınada et sulu şehriye çorbası :)
Oyy kuzum sen olmayınca eksik kalıyor burası❤❤Dışardan okudum çoğu kişi girememiş siz yazarken bunu bende de kilitli diyordu çok özledim sizi bu akşam dönüyorum evime @Jenna _16 sen nasılsın özledin mı beni ağlayan smile
yaaa yerim onun kucuk kalbini.. rabbim korusun onu sag saglim kucagina alirsin insallah
Sessiz bildirim geliyor banaBildirimi yaptımmm eski yeni farketmiyor
Aminn canım allah razı olsunyaaa yerim onun kucuk kalbini.. rabbim korusun onu sag saglim kucagina alirsin insallah
Sağol canım Allah razı olsun
Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Valla bnde giremedim sabahtan beri ugrasiorum :))Bakalım ben nasıl bir sonuç alacağım tatlı da soran varsa bilen de var demekki kesin S Sabr-Sukur-Dua sormuştur :))