Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende geldik gittim gece uyuyamadım yine geldim sonra :))Günaydın bal yok ama girmedim o saatlerde
Yeğenlerim ve kız kardeşim vardı,o yüzden gelmedim pek :)Bende geldik gittim gece uyuyamadım yine geldim sonra :))
Günaydın
Baklava acicam
İyiyim abla iyiyiz sen nasılsın :)Nasılsın iyi misin?Çocuklar iyi inşaallah
Ayrıcalıklı hissettimYok ya abartma ne yaşlı ihtiyarı öyle değil çok anaçsınya o yüzden öyle hissettim hatta 45 yaş üstünün gençlerle aynı tarz yazmasını çok sempatik bulup sizi de öyle sanıp ayrıca seviyodum yani sen ve vuslatı hep çocuklarınız yüzünden benim suçum yok
Genelde evliliğin başlarında oluyor canım, her iki tarafta da kaprisler oluyor:) Zamanla geçiyorEvliligim şuan tam oturdu abla çok sorunluydu çok tartışma yaşandı evde
Artık huyumuzu aldık suyumuzu biliyoruz evliliğin keyfini ancak alıyorum 3 çocuk oldu alana kadar
Vuslatın kızından ben getirdim
Dün yazmış instadan ne yapıyorsun diye, site yeni sürüme geçti morardı dedim, o da geleyim ben de seni morartıcam dediÇarşamba geleceğim dedi bakalım:)Benim başımın belası olur:)
Amin ablacım hepimize İnşaAllah Kankin de oluruz abla yaş önemli değilHerkes o kadar genç ki...etraf kardeş dolu... zorlasam çocuğum yaşımda birini bulabilirim de...fazla zorlama yok
Kankam olacak yaşta kimse yok miiii Nevreste cim vuslatcim Allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin size... keyifle yaş alın.
Ayy abla çok geçmiş olsun, büyük tehlike atlatmış. Allah eşine, çocuğuna bağışlasınDamat trafik kazası yapmış,ışıkta duran tırın arkasına vurmuş sola kırınca sağ taraf tıra vurmuş.
Kırmasaydım diyor tırın altına girerdim dedi.
Allah korumuş bu çocuklara ne oluyor böyle.
Gecmiş olsun ablacım Allah korumusDamat trafik kazası yapmış,ışıkta duran tırın arkasına vurmuş sola kırınca sağ taraf tıra vurmuş.
Ayy abla çok geçmiş olsun, büyük tehlike atlatmış. Allah eşine, çocuğuna bağışlasın
Abla adakları falan mı var acaba
Gecmiş olsun ablacım Allah korumus
Ne güzel haber :)Kızçemle konuştuk daha iyiyim dedi,ağrısı biraz daha azalmış.
Ayyy abla çok geçmiş olsunDamat trafik kazası yapmış,ışıkta duran tırın arkasına vurmuş sola kırınca sağ taraf tıra vurmuş.
Ne güzel haber :)
Ayyy abla çok geçmiş olsun
Allah korumuş,çok geçmiş olsunDamat trafik kazası yapmış,ışıkta duran tırın arkasına vurmuş sola kırınca sağ taraf tıra vurmuş.