• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Yok ya abartma ne yaşlı ihtiyarı öyle değil çok anaçsınya o yüzden öyle hissettim :KK66: hatta 45 yaş üstünün gençlerle aynı tarz yazmasını çok sempatik bulup sizi de öyle sanıp ayrıca seviyodum :olamaz: yani sen ve vuslatı :KK66: hep çocuklarınız yüzünden benim suçum yok :KK70:
Ayrıcalıklı hissettim:KK45:😍
Evliligim şuan tam oturdu abla çok sorunluydu çok tartışma yaşandı evde

Artık huyumuzu aldık suyumuzu biliyoruz evliliğin keyfini ancak alıyorum 3 çocuk oldu alana kadar :KK70:
Genelde evliliğin başlarında oluyor canım, her iki tarafta da kaprisler oluyor:) Zamanla geçiyor😁
Vuslatın kızından ben getirdim :KK70:
:KK53::KK53:
Çarşamba geleceğim dedi bakalım:)Benim başımın belası olur:)
Dün yazmış instadan ne yapıyorsun diye, site yeni sürüme geçti morardı dedim, o da geleyim ben de seni morartıcam dedi:KK70:
Herkes o kadar genç ki...etraf kardeş dolu... o_Ozorlasam çocuğum yaşımda birini bulabilirim de...fazla zorlama yok
Kankam olacak yaşta kimse yok miiii:KK14: Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. cim vuslatcim Allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin size...:nazar: keyifle yaş alın.
Amin ablacım hepimize İnşaAllah:KK68: Kankin de oluruz abla yaş önemli değil😍

Damat trafik kazası yapmış,ışıkta duran tırın arkasına vurmuş sola kırınca sağ taraf tıra vurmuş.
Kırmasaydım diyor tırın altına girerdim dedi.
Allah korumuş bu çocuklara ne oluyor böyle.

Damat trafik kazası yapmış,ışıkta duran tırın arkasına vurmuş sola kırınca sağ taraf tıra vurmuş.
Ayy abla çok geçmiş olsun, büyük tehlike atlatmış. Allah eşine, çocuğuna bağışlasın🤲🏻
Abla adakları falan mı var acaba😕

Gecmiş olsun ablacım Allah korumus

Ayy abla çok geçmiş olsun, büyük tehlike atlatmış. Allah eşine, çocuğuna bağışlasın🤲🏻
Abla adakları falan mı var acaba😕

Sağol canımcım,allah korumuş yinede tır hatalı zaten dönecekmiş bir anda dönmeyeince vurmuş arkadan işte.
Adak varmı bilmiyorumda aslında bir kan akıtsalar iyi olacak.

Ayyy abla çok geçmiş olsun :(

Allah korumuş,çok geçmiş olsun :(

Back