Söz mü bak vallahi kem gözlerle bakarım boğazınızda kalır.UnknownMs daha yeni yeni yükleniyor tarifler yenmedi oylamada yeriz
Haber edin konum atın ben kesin ordayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söz mü bak vallahi kem gözlerle bakarım boğazınızda kalır.UnknownMs daha yeni yeni yükleniyor tarifler yenmedi oylamada yeriz
Hiç sorma bu sefer bekleyeyim dedim dayanamadımAtlattık atlattık ama canım erken yapmak da bi açıdan kötü ama şimdi bütün bir ay oylamayı bekleyeceğiz
Bak unutmam etiket yaparım oylama günüSöz mü bak vallahi kem gözlerle bakarım boğazınızda kalır.
Haber edin konum atın ben kesin ordayım
Malzeme olunca bende öyle oluyorumHiç sorma bu sefer bekleyeyim dedim dayanamadım
Hadi hayırlı olsun darısı başımızaKonumu açtım inşallah bir eksiğim olmamıştır, ilk defa katılıyor gibi heyecanlandım
Aaa sende mi açtın bana bildirim gelmedi amaaHadi gozunaydin canım biz atlattık
Ben kankinimya ayolHerkes o kadar genç ki...etraf kardeş dolu... zorlasam çocuğum yaşımda birini bulabilirim de...fazla zorlama yok
Kankam olacak yaşta kimse yok miiii Nevreste cim vuslatcim Allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin size... keyifle yaş alın.
Açtım canım bak hadiHadi hayırlı olsun darısı başımıza
Aaa sende mi açtın bana bildirim gelmedi amaa
Ohom kem kum sey mey oho ohoAyyy yok aşkolsun canım seninle alakası yok bu yıllardır böyle
Smile Forever bana nine diyorAbla demişsin çok mu
Çoğunlukla ablişkon oluyorum ama...Ben kankinimya ayol
Geç kaldij bugünOhom kem kum sey mey oho oho
Sanada canım iyi gecelerHerkese iyi geceler Allah rahatlık versin :))
Okudum sizi yazmadim, pusuya yattimGeç kaldij bugün
He tamam artık kanki derim kankişkom da olurÇoğunlukla ablişkon oluyorum ama...
Yattılar sanırımSessizlesti
ortalık
Öyle oldu sanirim senin de benim gibi daha uykudan haber yok galibaYattılar sanırım
Sabahta erkenden havaalanına gitcez halbuki eşim de nette takılıyo bende buralara bakıyorum,normalde burda çok zaman geçiriyorum diye trip atarda bugün fırsattan istifade burdayımÖyle oldu sanirim senin de benim gibi daha uykudan haber yok galiba
Hayırdır canım yolculuk mu varSabahta erkenden havaalanına gitcez halbuki eşim de nette takılıyo bende buralara bakıyorum,normalde burda çok zaman geçiriyorum diye trip atarda bugün fırsattan istifade burdayım