• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Kahve yaptim daha simdk🤪artik nasil uyurum bilmem. Yine kopuksuz oldu🤷🏻‍♀️
Hahaha 😂 soğuk su ile bir fincana iki çay kaşığı kahveyi karıştırıp kısık ateşte yaptın mı güzel oluyor canım.
Ben artık hep makinede yapıyorum alıştım tembelliğe kolay geliyor dur canımı istettin 😆

Hahaha 😂 soğuk su ile bir fincana iki çay kaşığı kahveyi karıştırıp kısık ateşte yaptın mı güzel oluyor canım.
Ben artık hep makinede yapıyorum alıştım tembelliğe kolay geliyor dur canımı istettin 😆
Bu sekilde yapiyorum ama olmuyot, makinede benimkide kopuklu oluyor cezvede olmuyor. Yeni cezvelerden sanirim eskiden cevzede de guzel olurdu. Hatta sorun kahvede diye gecen gun gittim taze kahve cektirdim geldim yine tam kopuklu olmuyor. Idare ediyorum ama napim🤣 valla ictim uyuyamazsam sabahlarim artik 😱

Kahve yaptim daha simdk🤪artik nasil uyurum bilmem. Yine kopuksuz oldu🤷🏻‍♀️
Geçen filtre demiştin ya sen bugün aldım denedim Türk kahvesine can kurban (: belki de damak tadı alışık değil ondan bilemedim yada şekersiz olduğundan herhalde :(

Geçen filtre demiştin ya sen bugün aldım denedim Türk kahvesine can kurban :-) belki de damak tadı alışık değil ondan bilemedim yada şekersiz olduğundan herhalde :KK43:
Su filtre kahve makinesinde cok guzel oluyor, tek basina sert bir kahve, ben tercih etmiyorum ama sut tozu ve sekerlede icebilirsin. Ben sade iciyorum her kahveyi oyle alistim😁 o yuzden kahve olsun yeter . Ilk denemen oldugu icin sevmemis olabilirsin. Bir dahakine biraz sut katip dene bari🤩

Su filtre kahve makinesinde cok guzel oluyor, tek basina sert bir kahve, ben tercih etmiyorum ama sut tozu ve sekerlede icebilirsin. Ben sade iciyorum her kahveyi oyle alistim😁 o yuzden kahve olsun yeter . Ilk denemen oldugu icin sevmemis olabilirsin. Bir dahakine biraz sut katip dene bari🤩
Şu 3 harfli marketin markasını aldım :D filtresi çok şık hatta atasik gelmedi baştan (: ama nerede lazım olacak ki deyip savurdum cope ..ben eskiden hiç kahve icmezdim zaten yeni yeni :))

Bu sekilde yapiyorum ama olmuyot, makinede benimkide kopuklu oluyor cezvede olmuyor. Yeni cezvelerden sanirim eskiden cevzede de guzel olurdu. Hatta sorun kahvede diye gecen gun gittim taze kahve cektirdim geldim yine tam kopuklu olmuyor. Idare ediyorum ama napim🤣 valla ictim uyuyamazsam sabahlarim artik 😱
Beceriksiz olduğun için yapamıyorsun:p

Back