- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Kahve yaptim daha simdkartik nasil uyurum bilmem. Yine kopuksuz olduYattılar sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve yaptim daha simdkartik nasil uyurum bilmem. Yine kopuksuz olduYattılar sanırım
Hahaha soğuk su ile bir fincana iki çay kaşığı kahveyi karıştırıp kısık ateşte yaptın mı güzel oluyor canım.Kahve yaptim daha simdkartik nasil uyurum bilmem. Yine kopuksuz oldu
Bu sekilde yapiyorum ama olmuyot, makinede benimkide kopuklu oluyor cezvede olmuyor. Yeni cezvelerden sanirim eskiden cevzede de guzel olurdu. Hatta sorun kahvede diye gecen gun gittim taze kahve cektirdim geldim yine tam kopuklu olmuyor. Idare ediyorum ama napim valla ictim uyuyamazsam sabahlarim artikHahaha soğuk su ile bir fincana iki çay kaşığı kahveyi karıştırıp kısık ateşte yaptın mı güzel oluyor canım.
Ben artık hep makinede yapıyorum alıştım tembelliğe kolay geliyor dur canımı istettin
Hadi bakalım hayırlı olsun yükledin mitatlim hazir
daha yuklemedim nevos cvp versinde oyle yuklum dedim. tarih yazmayi unutum herseyi kaldirdiktan sora simdi bidaha bi resim cekcem mecburHadi bakalım hayırlı olsun yükledin mi
Geçen filtre demiştin ya sen bugün aldım denedim Türk kahvesine can kurban belki de damak tadı alışık değil ondan bilemedim yada şekersiz olduğundan herhaldeKahve yaptim daha simdkartik nasil uyurum bilmem. Yine kopuksuz oldu
Su filtre kahve makinesinde cok guzel oluyor, tek basina sert bir kahve, ben tercih etmiyorum ama sut tozu ve sekerlede icebilirsin. Ben sade iciyorum her kahveyi oyle alistim o yuzden kahve olsun yeter . Ilk denemen oldugu icin sevmemis olabilirsin. Bir dahakine biraz sut katip dene bariGeçen filtre demiştin ya sen bugün aldım denedim Türk kahvesine can kurban belki de damak tadı alışık değil ondan bilemedim yada şekersiz olduğundan herhalde
Şu 3 harfli marketin markasını aldım filtresi çok şık hatta atasik gelmedi baştan ama nerede lazım olacak ki deyip savurdum cope ..ben eskiden hiç kahve icmezdim zaten yeni yeni :))Su filtre kahve makinesinde cok guzel oluyor, tek basina sert bir kahve, ben tercih etmiyorum ama sut tozu ve sekerlede icebilirsin. Ben sade iciyorum her kahveyi oyle alistim o yuzden kahve olsun yeter . Ilk denemen oldugu icin sevmemis olabilirsin. Bir dahakine biraz sut katip dene bari
Amin çok teşekkür ederizHerkes o kadar genç ki...etraf kardeş dolu... zorlasam çocuğum yaşımda birini bulabilirim de...fazla zorlama yok
Kankam olacak yaşta kimse yok miiii Nevreste cim vuslatcim Allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin size... keyifle yaş alın.
Beceriksiz olduğun için yapamıyorsunBu sekilde yapiyorum ama olmuyot, makinede benimkide kopuklu oluyor cezvede olmuyor. Yeni cezvelerden sanirim eskiden cevzede de guzel olurdu. Hatta sorun kahvede diye gecen gun gittim taze kahve cektirdim geldim yine tam kopuklu olmuyor. Idare ediyorum ama napim valla ictim uyuyamazsam sabahlarim artik
Günaydınlar kızın nasıl daha iyi inşallah HanimKelesimiGetir abla.
Günaydın bal yok ama girmedim o saatlerdeJenna16 uyudun mu bebek :))