- 24 Eylül 2018
- 98.745
- 295.354
- 698
Bas gaza minik bas gazaBazı yerlerde hiç saygı yok gercrkten ..ama benim yeni olduğum dönemlerde ana yolda ki bir kamyon şoförü durup bana yol vermişti o insanlığı hiç unutmam :)) anladı çıkamayacağımi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bas gaza minik bas gazaBazı yerlerde hiç saygı yok gercrkten ..ama benim yeni olduğum dönemlerde ana yolda ki bir kamyon şoförü durup bana yol vermişti o insanlığı hiç unutmam :)) anladı çıkamayacağımi
Kolay gelsin canımBen yemek hazırlayayım çocuklara öğleden sonra gelirim muahh
Ama çok komikti nokta kadar araba ile çevre yoluna çıkan ana yola çıkacağım sırf tır kamyon bekliyorum yol komple bosalsin diye iş çıkışı servis te çok adam durdu el etti geç diye bana
Kolay gelsin miniğimBen yemek hazırlayayım çocuklara öğleden sonra gelirim muahh
Ben de eşime hep dur minigin tocasi dur diyorumBas gaza minik bas gaza
Bazı yerlerde hiç saygı yok gercrkten ..ama benim yeni olduğum dönemlerde ana yolda ki bir kamyon şoförü durup bana yol vermişti o insanlığı hiç unutmam :)) anladı çıkamayacağımi
Ben yemek hazırlayayım çocuklara öğleden sonra gelirim muahh
O kibar sürücü de çıkmasa kalırdın öyleAma çok komikti nokta kadar araba ile çevre yoluna çıkan ana yola çıkacağım sırf tır kamyon bekliyorum yol komple bosalsin diye iş çıkışı servis te çok adam durdu el etti geç diye bana
Çocukların okul çıkışına anca yetiştirdimO kibar sürücü de çıkmasa kalırdın öyle
Çok geçmiş olsun. Abla nazar mı var sizde böyle Allah korusunDamat trafik kazası yapmış,ışıkta duran tırın arkasına vurmuş sola kırınca sağ taraf tıra vurmuş.
Kırmasaydım diyor tırın altına girerdim dedi.
Allah korumuş bu çocuklara ne oluyor böyle.
Allah esirgesinDamat trafik kazası yapmış,ışıkta duran tırın arkasına vurmuş sola kırınca sağ taraf tıra vurmuş.
Kırmasaydım diyor tırın altına girerdim dedi.
Allah korumuş bu çocuklara ne oluyor böyle.
Nevriye ne kız anlamadım-VUSLAT- nevriye yine yok
Çocukların okul çıkışına anca yetiştirdim
Biri nevreste ye nevriye diyordu yaNevriye ne kız anlamadım
Ahahh Nevoş gündüzleri pek gelemiyor canım, yoğun oluyor:)Biri nevreste ye nevriye diyordu ya
Çok geçmiş olsun. Abla nazar mı var sizde böyle Allah korusun
Allah esirgesin
Nevriye ne kız anlamadım
Ce-eeeee yaptım, gidiyorum