- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Allah korumuş,çok geçmiş olsun
Güzel haberden sonra bu kötü oldu,sağol canısı teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korumuş,çok geçmiş olsun
Şu dikkatsiz sürücüler yüzünden kaç kişi kurban oluyor Aynen ablacım belaları uzaklaştırmak için iyi olur, nazar duası da oku ablacım nazara da gelmiş olabilirlerSağol canımcım,allah korumuş yinede tır hatalı zaten dönecekmiş bir anda dönmeyeince vurmuş arkadan işte.
Adak varmı bilmiyorumda aslında bir kan akıtsalar iyi olacak.
Allah korumus abla coook gecmis olsun.Damat trafik kazası yapmış,ışıkta duran tırın arkasına vurmuş sola kırınca sağ taraf tıra vurmuş.
Kırmasaydım diyor tırın altına girerdim dedi.
Allah korumuş bu çocuklara ne oluyor böyle.
Günaydın canlar
GünaydınGünaydınlar herkese
Şu dikkatsiz sürücüler yüzünden kaç kişi kurban oluyor Aynen ablacım belaları uzaklaştırmak için iyi olur, nazar duası da oku ablacım nazara da gelmiş olabilirler
❤Günaydın
Allah korumus abla coook gecmis olsun.
Evet aynen,kazadan beladan korusun Allah .Güzel haberden sonra bu kötü oldu,sağol canısı teşekkürler.
Allah korumuş ablacımTurun hatası işte,frene basmış zaten sola kırınca sağdan bindirmiş yoksa altına girecektim dedi.
Evet aynen,kazadan beladan korusun Allah .
Allah korumuş ablacım
Bizim de başımıza geldi normal bir araç sağ a çıkmadı lazım tali yoldanTurun hatası işte,frene basmış zaten sola kırınca sağdan bindirmiş yoksa altına girecektim dedi.
Büyük arabadalar ya,o yüzden herhalde. Allah korumuşBizim de başımıza geldi normal bir araç sağ a çıkmadı lazım tali yoldan
Biz soldan gidiyorken önümüze çıktı biz 80 le gidiyoruz o birinci vitesle önümüze atlıyor
Eşim kırmaya bastı uzun süre sırf eşim arkadan vursun diye ara ara gaz fren yaptı
Eşim kırmızıdan yakaladı ek frenini çekip indi aşağı Allah tan yesil yandı geri bindi ama çok korktum bişeyler olacak diye
Böyle trafik canavarları var maalesef hele tür ve kamyon nasıl olsa bana bişey olmayacak diye her halti yapıyorlar
Bizim de başımıza geldi normal bir araç sağ a çıkmadı lazım tali yoldan
Biz soldan gidiyorken önümüze çıktı biz 80 le gidiyoruz o birinci vitesle önümüze atlıyor
Eşim kırmaya bastı uzun süre sırf eşim arkadan vursun diye ara ara gaz fren yaptı
Eşim kırmızıdan yakaladı ek frenini çekip indi aşağı Allah tan yesil yandı geri bindi ama çok korktum bişeyler olacak diye
Böyle trafik canavarları var maalesef hele tür ve kamyon nasıl olsa bana bişey olmayacak diye her halti yapıyorlar
Amin inşallah .
Aynen bir anlık hata nelere mal oluyor aetık.
Rabb'im kaza vermesin İnşaAllah bir dahaBizim de başımıza geldi normal bir araç sağ a çıkmadı lazım tali yoldan
Evet öyle ben sana ki yıldır araç kullanıyorum sırf bu yüzden hiç uzun yola cikmadimŞu varki ehliyeti alan hemen trafiğe çıkıyor,çıkmasınlar yaa biraz tecrübe edinin önce trafik daha sonra olsun.
Büyük araçlar daha rahat zaten bişi olmaz derdindeler.
Rabb'im kaza vermesin İnşaAllah bir daha
Evet öyle ben sana ki yıldır araç kullanıyorum sırf bu yüzden hiç uzun yola cikmadim
Bazı yerlerde hiç saygı yok gercrkten ..ama benim yeni olduğum dönemlerde ana yolda ki bir kamyon şoförü durup bana yol vermişti o insanlığı hiç unutmam :)) anladı çıkamayacağımiBen bile kullanmıyorum hele burada kullanmak resmen tehdit.
Bazı yerlerde hiç saygı yok gercrkten ..ama benim yeni olduğum dönemlerde ana yolda ki bir kamyon şoförü durup bana yol vermişti o insanlığı hiç unutmam :)) anladı çıkamayacağımi