Çarşamba geleceğim dedi bakalım:)Benim başımın belası olur:)Çok merak ettim rabia yı sürekli çağırılıyo ama gelmiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba geleceğim dedi bakalım:)Benim başımın belası olur:)Çok merak ettim rabia yı sürekli çağırılıyo ama gelmiyo
İyidir canım siz nasılsınız nasıl gidiyorNapyosunuz aa dostlar
İyiyim canım, uzandım yataga. Günün yorgunluğunu atıyorum sen ne yapıyorsun?İyidir dostum sen ne yapıyorsun
Allah kolaylık versin canım uyu dinlenİyiyim çok şükür bende yatsam iyi olacakİyiyim canım, uzandım yataga. Günün yorgunluğunu atıyorum sen ne yapıyorsun?
Bende iyiyim canım, bir sorun yok çok şükür :)İyidir canım siz nasılsınız nasıl gidiyor
Oluuur bana kimse abla demiyo zaten bende yaşını göstermeyengillerdenim
Yok yok demesinler tek abla ben olurumOluuur bana kimse abla demiyo zaten bende yaşını göstermeyengillerdenim
İyi gecelerHepinize hayırlı geceler
Hayırlı geceler ablişkomHepinize hayırlı geceler
Bende iyiyim tontişkom. Şuan bile tekmeliyor velet, hiç sormaİyidir @-cantanem- sen nasılsın tepikler geliyor mı hafiften :))
Sagol kuzum. Rabbim iyilik versin. Sende fazla yoruluyorsunAllah kolaylık versin canım uyu dinlenİyiyim çok şükür bende yatsam iyi olacak
Hadi gozunaydin canım biz atlattıkKonumu açtım inşallah bir eksiğim olmamıştır, ilk defa katılıyor gibi heyecanlandım
Hayırlı olsun, heyecanla bekliyoruz.Konumu açtım inşallah bir eksiğim olmamıştır, ilk defa katılıyor gibi heyecanlandım
Atlattık atlattık ama canım erken yapmak da bi açıdan kötü ama şimdi bütün bir ay oylamayı bekleyeceğizHadi gozunaydin canım biz atlattık