- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Bende oyleyim boncuum valla aniden sipsak :)Bende senin gibi sayılırım.Çok nadir ıslatırım aniden yapmaya karra veririm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oyleyim boncuum valla aniden sipsak :)Bende senin gibi sayılırım.Çok nadir ıslatırım aniden yapmaya karra veririm:)
Güzelde oluyorBende oyleyim boncuum valla aniden sipsak :)
Haa alismadigin seyi yapmayacan demekki:)Ben de islatmiyordum hadi islattim yarım saat sonra kaynana aradı gelin yemeğe diye
Akşam psirseydim olmazdı gecede unuttum alışık değilim ya islatmaya
Yok yaww 44,545 yasinda misin abla:)
Aynen kuzuuu:)Güzelde oluyor
:)) aa ben aeni kucuk saniyordum ammaaa:))Yok yaww 44,5
Hay Allah ya
31 yaşındayım abla ya şimdi öğrendim sen benden büyük musun o yüzden rahat rahat abla yazabilirim:)) aa ben aeni kucuk saniyordum ammaaa:))
Bene bir şey var yaniHay Allah ya
Bana da oluyor geri alıp tekrar beğeniyorum bazenBu beğen butonu beni çıldırtcak en sonunda bas bas olmuyo belki de oluyo beğendiklerimde görüyosa bu deli napıyo diycek
Yaz yaz aslaaaa kompleksim yoktur:)) genelde burda ablayi ben derim:))31 yaşındayım abla ya şimdi öğrendim sen benden büyük musun o yüzden rahat rahat abla yazabilirim
Ama herkese abla denmez31 yaşındayım abla ya şimdi öğrendim sen benden büyük musun o yüzden rahat rahat abla yazabilirim
Asil sen napiyon guzuuu? Kac haftalik oldunuz? Nasil geciyor? Yarismaya katildin mi:))Napyosunuz aa dostlar
İyidir dostum sen ne yapıyorsunNapyosunuz aa dostlar
Çok merak ettim rabia yı sürekli çağırılıyo ama gelmiyoAma herkese abla denmez
rabia01 var oda abla denmesini çok sever.Ona mutlaka gelince abla deyinBenimle aynı yaşta:)
Yok artık hemen demem zaten kimselereAma herkese abla denmez
rabia01 var oda abla denmesini çok sever.Ona mutlaka gelince abla deyinBenimle aynı yaşta:)