• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Bana uyar:KK70:

Kendimi en sevdiğim yaştasın😍
Evliligim şuan tam oturdu abla çok sorunluydu çok tartışma yaşandı evde

Artık huyumuzu aldık suyumuzu biliyoruz evliliğin keyfini ancak alıyorum 3 çocuk oldu alana kadar :D

Oda farklı bir bakış açısı :)) bir gün dayanamadım bana markette abla diyen kıza kaç yaşındasın dedim benden iki yaş küçük olduğunu öğrenince daha söylemedi :KK70:
Daha çok gençsin takılma bunlara:)

Benim evim çok sıcak galiba o yüzden oldu :/
Ilk defa duyuyorum fasulyenin eksidigini.. yok anam yok ruyanda anca gorursun diycem yatakta yanliz yatmayi.. cunku ruya gornek icinde uyumak gerekir: (

Yok ya abartma ne yaşlı ihtiyarı öyle değil çok anaçsınya o yüzden öyle hissettim :KK66: hatta 45 yaş üstünün gençlerle aynı tarz yazmasını çok sempatik bulup sizi de öyle sanıp ayrıca seviyodum :olamaz: yani sen ve vuslatı :KK66: hep çocuklarınız yüzünden benim suçum yok :KK70:
Erken evlenince öyle oluyor.Hatta benim çocuk hemen olmadı olsa şimdi 16 yaşında olurdu:)

Ilk defa duyuyorum fasulyenin eksidigini.. yok anam yok ruyanda anca gorursun diycem yatakta yanliz yatmayi.. cunku ruya gornek icinde uyumak gerekir: (
Tontrim fasulye,nohu suda fazla bekleyince ve ortam sıcak olunca fena kokuyor.Islatınca onu dolaba koymak gerekiyordu:)

O yenge beni benden alıyor zaten :KK11:
Alışık değilim kaynım bende büyük zaten yıllar yılı konusmayiz yenge diyen kimse yok eşimin kuzenleri benden küçük yada bana yakın istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz dedim ama onlar tuhaf gelmiyor (:

Ben hic islatmam bilion mu😎? Dufuklude haslarin once aci suyu icin birde duduklude pisiririm yani hic 1 gun onceden dusunmem fasulye yapacagimda
Bende genelde öyleyim aniden gelişir:)

Ben hic islatmam bilion mu😎? Dufuklude haslarin once aci suyu icin birde duduklude pisiririm yani hic 1 gun onceden dusunmem fasulye yapacagimda
Ben de islatmiyordum hadi islattim yarım saat sonra kaynana aradı gelin yemeğe diye

Akşam psirseydim olmazdı gecede unuttum alışık değilim ya islatmaya (:

Alışık değilim kaynım bende büyük zaten yıllar yılı konusmayiz yenge diyen kimse yok eşimin kuzenleri benden küçük yada bana yakın istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz dedim ama onlar tuhaf gelmiyor :-)
Bana da yoktuda sonradan türediler,yenge denince bi tuhaf kötü hissediyorum 😜

Back