- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.533
- 698
Evliligim şuan tam oturdu abla çok sorunluydu çok tartışma yaşandı evdeBana uyar
Kendimi en sevdiğim yaştasın
Artık huyumuzu aldık suyumuzu biliyoruz evliliğin keyfini ancak alıyorum 3 çocuk oldu alana kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evliligim şuan tam oturdu abla çok sorunluydu çok tartışma yaşandı evdeBana uyar
Kendimi en sevdiğim yaştasın
Daha çok gençsin takılma bunlara:)Oda farklı bir bakış açısı :)) bir gün dayanamadım bana markette abla diyen kıza kaç yaşındasın dedim benden iki yaş küçük olduğunu öğrenince daha söylemedi
O yenge beni benden alıyor zatenKazen de abla diyor ya hitaben tuhaf geliyor komsumuj eşi babam yaşında bana yenge diyor komşu kızıyor eşine o senin çocuğun yaşında diye
Hayırlı geceler canımBen kaçar canlar, hayırlı geceler❤
Ilk defa duyuyorum fasulyenin eksidigini.. yok anam yok ruyanda anca gorursun diycem yatakta yanliz yatmayi.. cunku ruya gornek icinde uyumak gerekir: (
Erken evlenince öyle oluyor.Hatta benim çocuk hemen olmadı olsa şimdi 16 yaşında olurdu:)Yok ya abartma ne yaşlı ihtiyarı öyle değil çok anaçsınya o yüzden öyle hissettim hatta 45 yaş üstünün gençlerle aynı tarz yazmasını çok sempatik bulup sizi de öyle sanıp ayrıca seviyodum yani sen ve vuslatı hep çocuklarınız yüzünden benim suçum yok
İyi gecelerBen kaçar canlar, hayırlı geceler❤
Tontrim fasulye,nohu suda fazla bekleyince ve ortam sıcak olunca fena kokuyor.Islatınca onu dolaba koymak gerekiyordu:)Ilk defa duyuyorum fasulyenin eksidigini.. yok anam yok ruyanda anca gorursun diycem yatakta yanliz yatmayi.. cunku ruya gornek icinde uyumak gerekir: (
Ben hic islatmam bilion mu? Dufuklude haslarin once aci suyu icin birde duduklude pisiririm yani hic 1 gun onceden dusunmem fasulye yapacagimdaBenim evim çok sıcak galiba o yüzden oldu :/
Alışık değilim kaynım bende büyük zaten yıllar yılı konusmayiz yenge diyen kimse yok eşimin kuzenleri benden küçük yada bana yakın istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz dedim ama onlar tuhaf gelmiyorO yenge beni benden alıyor zaten
Ya biz hiç takılmıyoruz boşverNereden geldik biz bu yaş konusuna
Vuslatın kızından ben getirdimNereden geldik biz bu yaş konusuna
Bende genelde öyleyim aniden gelişir:)Ben hic islatmam bilion mu? Dufuklude haslarin once aci suyu icin birde duduklude pisiririm yani hic 1 gun onceden dusunmem fasulye yapacagimda
Selam boncuum.. ben hic islatmiyorum ya haberim yok:)Tontrim fasulye,nohu suda fazla bekleyince ve ortam sıcak olunca fena kokuyor.Islatınca onu dolaba koymak gerekiyordu:)
Bende senin gibi sayılırım.Çok nadir ıslatırım aniden yapmaya karra veririm:)Selam boncuum.. ben hic islatmiyorum ya haberim yok:)
Vuslatın kızından ben getirdim
Ben de islatmiyordum hadi islattim yarım saat sonra kaynana aradı gelin yemeğe diyeBen hic islatmam bilion mu? Dufuklude haslarin once aci suyu icin birde duduklude pisiririm yani hic 1 gun onceden dusunmem fasulye yapacagimda
45 yasinda misin abla:)Nereden geldik biz bu yaş konusuna
Bana da yoktuda sonradan türediler,yenge denince bi tuhaf kötü hissediyorumAlışık değilim kaynım bende büyük zaten yıllar yılı konusmayiz yenge diyen kimse yok eşimin kuzenleri benden küçük yada bana yakın istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz dedim ama onlar tuhaf gelmiyor