• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Bak nevo gördün mü 30 dedi :KK43: ben daha 29 olmadım beeeee :skandal: ağustosta 29 olacağım
Arkadaş seni görmüş mü hayır tabi ki:)Gördü mü yoksa:110:
Biraz kilo versen daha küçük göstereceksin:KK47:

Abla,yaşlı,ihtiyar imajı oturmuş ,değişmiyor.Tarzımdan dolayı olabilir:)
Kazen de abla diyor ya hitaben tuhaf geliyor (: komsumuj eşi babam yaşında bana yenge diyor komşu kızıyor eşine o senin çocuğun yaşında diye (:

Abla valla üzüldüm he ☺️gerçekten ben kendi KV anlatmak için öyle dedim 😀
Daha sana abla demeyeyim istersen 😍

Kazen de abla diyor ya hitaben tuhaf geliyor :-) komsumuj eşi babam yaşında bana yenge diyor komşu kızıyor eşine o senin çocuğun yaşında diye :-)
Ama genelde öyle hitap edilir.Özellikle yaşça küçük olanlara:)
Bir nevi samimiyet göstergesi:)Hanım diyemiyeceğine göre abla en güzeli veya eşten dolayı bir tanışıklık varsa yenge denir.Bizde hep öyledir:)Yaş ile alakalı değil:)

O zaman olgunluğundan veya çocuklarından dolayı öyle düşündü.Oda güzel bir şey:)
Oda farklı bir bakış açısı :)) bir gün dayanamadım bana markette abla diyen kıza kaç yaşındasın dedim benden iki yaş küçük olduğunu öğrenince daha söylemedi :D

Kazen de abla diyor ya hitaben tuhaf geliyor :-) komsumuj eşi babam yaşında bana yenge diyor komşu kızıyor eşine o senin çocuğun yaşında diye :-)
Banada dün eczanede çalışan çocuk abla dedi artık bende abla kategorisine gitmişim dedim eşime akşam hatta 😆😆

Yok ya abartma ne yaşlı ihtiyarı öyle değil çok anaçsınya o yüzden öyle hissettim ;) hatta 45 yaş üstünün gençlerle aynı tarz yazmasını çok sempatik bulup sizi de öyle sanıp ayrıca seviyodum :olamaz: yani sen ve vuslatı ;) hep çocuklarınız yüzünden benim suçum yok :KK70:

Bende dünden isllattim fasulyeyi dün yapacaktım dün akşam yemeğ gidince unuttum islattgiji sabah bir baktım fasulye eksimis maalesef çöpe gitti tekrardan yaptim :))

Zor beee yorgunluk uykusuzluk dün ilk defa yatakta yanlız yatayım dedim kiz su içmek için kalkmış geldi yanıma yattı :))
Ilk defa duyuyorum fasulyenin eksidigini.. yok anam yok ruyanda anca gorursun diycem yatakta yanliz yatmayi.. cunku ruya gornek icinde uyumak gerekir: (

Abla valla üzüldüm he ☺gerçekten ben kendi KV anlatmak için öyle dedim 😀
Daha sana abla demeyeyim istersen 😍
Ayyy yok aşkolsun canım seninle alakası yok bu yıllardır böyle:KK200::KK74:
Smile Forever Smile Forever bana nine diyor:skandal:Abla demişsin çok mu:KK45:

Back