- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
- 208
Aynen öyle vallaTamam 6 yaş var abla olmam için uygunAma sen beni demek 40 üstü sanıyordun:)Hep öyle zannediyorlar:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle vallaTamam 6 yaş var abla olmam için uygunAma sen beni demek 40 üstü sanıyordun:)Hep öyle zannediyorlar:)
O zaman 40 dan geri saymaya başlarızBen de öyle diyordum ama 40a gıdım kalınca 39da takıldım Sanırım 40 demicem girsemde
Arkadaş seni görmüş mü hayır tabi ki:)Gördü mü yoksaBak nevo gördün mü 30 dedi ben daha 29 olmadım beeeee ağustosta 29 olacağım
28Değil 10 yaşında oğlum var :))
Yok görmediArkadaş seni görmüş mü hayır tabi ki:)Gördü mü yoksa
Biraz kilo versen daha küçük göstereceksin
Abla,yaşlı,ihtiyar imajı oturmuş ,değişmiyor.Tarzımdan dolayı olabilir:)Aynen öyle valla
Evet ablam 29 a az kaldı artik
O zaman olgunluğundan veya çocuklarından dolayı öyle düşündü.Oda güzel bir şey:)Yok görmedi
Ay benden de küçük musun hakikaten minikmisin sen deseneBak nevo gördün mü 30 dedi ben daha 29 olmadım beeeee ağustosta 29 olacağım
Kazen de abla diyor ya hitaben tuhaf geliyor komsumuj eşi babam yaşında bana yenge diyor komşu kızıyor eşine o senin çocuğun yaşında diyeAbla,yaşlı,ihtiyar imajı oturmuş ,değişmiyor.Tarzımdan dolayı olabilir:)
Çene ve bedenen çok da minik sayilmam benim meleklerim minikAy benden de küçük musun hakikaten minikmisin sen desene
Bana uyarO zaman 40 dan geri saymaya başlarız
Kendimi en sevdiğim yaştasınEvet ablam 29 a az kaldı artik
Abla valla üzüldüm he gerçekten ben kendi KV anlatmak için öyle dedimAbla,yaşlı,ihtiyar imajı oturmuş ,değişmiyor.Tarzımdan dolayı olabilir:)
Ama genelde öyle hitap edilir.Özellikle yaşça küçük olanlara:)Kazen de abla diyor ya hitaben tuhaf geliyor komsumuj eşi babam yaşında bana yenge diyor komşu kızıyor eşine o senin çocuğun yaşında diye
Oda farklı bir bakış açısı :)) bir gün dayanamadım bana markette abla diyen kıza kaç yaşındasın dedim benden iki yaş küçük olduğunu öğrenince daha söylemediO zaman olgunluğundan veya çocuklarından dolayı öyle düşündü.Oda güzel bir şey:)
Banada dün eczanede çalışan çocuk abla dedi artık bende abla kategorisine gitmişim dedim eşime akşam hattaKazen de abla diyor ya hitaben tuhaf geliyor komsumuj eşi babam yaşında bana yenge diyor komşu kızıyor eşine o senin çocuğun yaşında diye
Yok ya abartma ne yaşlı ihtiyarı öyle değil çok anaçsınya o yüzden öyle hissettim hatta 45 yaş üstünün gençlerle aynı tarz yazmasını çok sempatik bulup sizi de öyle sanıp ayrıca seviyodum yani sen ve vuslatı hep çocuklarınız yüzünden benim suçum yokAbla,yaşlı,ihtiyar imajı oturmuş ,değişmiyor.Tarzımdan dolayı olabilir:)
Ilk defa duyuyorum fasulyenin eksidigini.. yok anam yok ruyanda anca gorursun diycem yatakta yanliz yatmayi.. cunku ruya gornek icinde uyumak gerekir: (Bende dünden isllattim fasulyeyi dün yapacaktım dün akşam yemeğ gidince unuttum islattgiji sabah bir baktım fasulye eksimis maalesef çöpe gitti tekrardan yaptim :))
Zor beee yorgunluk uykusuzluk dün ilk defa yatakta yanlız yatayım dedim kiz su içmek için kalkmış geldi yanıma yattı :))
Ayyy yok aşkolsun canım seninle alakası yok bu yıllardır böyleAbla valla üzüldüm he ☺gerçekten ben kendi KV anlatmak için öyle dedim
Daha sana abla demeyeyim istersen