• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Kötü olmaz inşallah ben zaten tatlıyı cook sevmiyorum evdekiler yer :KK70:
Ben sunum için yapabileyim de :olamaz:
Kolay ve bilinen bir tatlı seçtik sorunsuz yapacaksın inşalalah:KK200:

Kötü olmaz inşallah ben zaten tatlıyı cook sevmiyorum evdekiler yer :KK70:
Ben sunum için yapabileyim de :olamaz:
Aman kaptanım eminim çok tatlı olacaktır..uzaktan yakından yemeni istemem... İyi ki sevmiyorsun...ben de çok sevmem tatlı....gözüm görmese hiç aklıma gelmez....sunumda başarılar dilerim...harika olur inşallah...

Allah razı olsun hepimize inşaallah:dua::KK200::KK68:
Maşaallah :nazar:
Sayendedir o sayende:KK45:Başlarına talih kuşu konmuş daha ne istiyorlar:KK45:Diyet birilerinin dürtmesi ile daha kolay oluyor.Karşılarına çıkmışsınız memnun olmaları lazım:nazar::KK68:
Kesinlikle haklısın 10 yıldır veremedigim kiloyu 6 ayda takımda arkadaşlarım sayesinde verdim. Sunumunda başarılar dilerim. Güzel olur inşallah.

Aman kaptanım eminim çok tatlı olacaktır..uzaktan yakından yemeni istemem... İyi ki sevmiyorsun...ben de çok sevmem tatlı....gözüm görmese hiç aklıma gelmez....sunumda başarılar dilerim...harika olur inşallah...
Tesekkur ederim ablacım ❤
Sevmemek cook iyi gercekten sevsek zaten kiloları vermek kolay olmazdı :)
Tesekkur ederim tekrardan sunum için calısıyorum evdeki herseyi sunum için düşünüyorum inşallah güzel olacak :)

Bende geldim ödevler bitti sonra şiir okuduk ezberledik ☺
Ne güzel şiir okumak :KK9:anneler çocuklar sayesinde iki defa eğitimden geçiyor...ruhlar gönüller de nasibini almış desene bu akşam...hangi şiir Kukrim?

Ne güzel şiir okumak :KK9:anneler çocuklar sayesinde iki defa eğitimden geçiyor...ruhlar gönüller de nasibini almış desene bu akşam...hangi şiir Kukrim?
Teşekkür ederiz 💕 Biz yazdık Yeşilay haftası için beraber onu temize çekip ezberledi.
Ben edebiyata biraz düşkünum o yüzden internettekileri istemiyor beraber yazalım bir tane diyor yazıyoruz elimizden geldiğince 🤗

Kesinlikle haklısın 10 yıldır veremedigim kiloyu 6 ayda takımda arkadaşlarım sayesinde verdim. Sunumunda başarılar dilerim. Güzel olur inşallah.
Aynen çevrende kilo vermeye çalışan birileri olunca gaza geliyoruz:)
Bir taraftanda aman zayıfsın işte ne gerek var diyenler var:olamaz:Doğru yoldasınız kolay gelsin:KK15:
Teşekkür ederim:KK68:

Teşekkür ederiz 💕 Biz yazdık Yeşilay haftası için beraber onu temize çekip ezberledi.
Ben edebiyata biraz düşkünum o yüzden internettekileri istemiyor beraber yazalım bir tane diyor yazıyoruz elimizden geldiğince 🤗
Muhteşem bir şey...özgün eser hem de....edebiyata düşkünüm demen de ayrıca çok hoşuma gitti...ben edebiyat öğretmeniyim o_Obelki soylemişimdir.

Aynen çevrende kilo vermeye çalışan birileri olunca gaza geliyoruz:)
Bir taraftanda aman zayıfsın işte ne gerek var diyenler var:olamaz:Doğru yoldasınız kolay gelsin:KK15:
Teşekkür ederim:KK68:
Aynen ya 50 yaşindaysam kilolu olmak zorundaymışım gibi davranan çok var dediğin gibi...çok teşekkür ederim nevrestecim. Umarım kilo vermek isteyen her hanım arkadaşımız hayallerine kavuşur.

Aynen ya 50 yaşindaysam kilolu olmak zorundaymışım gibi davranan çok var dediğin gibi...çok teşekkür ederim nevrestecim. Umarım kilo vermek isteyen her hanım arkadaşımız hayallerine kavuşur.
Evlendin,çoluk çocuk var, yaşta ilerlemiş kilolu olabilirsin imajı var:)
İnşaallah :KK68:

Muhteşem bir şey...özgün eser hem de....edebiyata düşkünüm demen de ayrıca çok hoşuma gitti...ben edebiyat öğretmeniyim o_Obelki soylemişimdir.
AA gerçekten mi hayır öğretmen olduğunuzu yeni öğreniyorum.Ne kadar güzel 💕Benimde hayalimdi Türkçe ya da Edebiyat öğretmenliği nasip olmadı.
Çocuklugumdan beri çok duskunumdur ben hem yazmaya,hem okumaya.
Çocuklarıma da sevdirmeye çalışıyorum elimden geldiğince.

Cocuklar olunca tabi ister istemez kosturmaca oluyor :)
Iyi dinlenmeeler canım :)
Aynen öyle oluyor valla hava biraz güneşli olunca dışarı çıkmak istediler ,alışveriş yemek yapma telaşı tatlı derken aksami ettik :))
Sağol canım 😘

Back