Kolay ve bilinen bir tatlı seçtik sorunsuz yapacaksın inşalalahKötü olmaz inşallah ben zaten tatlıyı cook sevmiyorum evdekiler yer
Ben sunum için yapabileyim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay ve bilinen bir tatlı seçtik sorunsuz yapacaksın inşalalahKötü olmaz inşallah ben zaten tatlıyı cook sevmiyorum evdekiler yer
Aman kaptanım eminim çok tatlı olacaktır..uzaktan yakından yemeni istemem... İyi ki sevmiyorsun...ben de çok sevmem tatlı....gözüm görmese hiç aklıma gelmez....sunumda başarılar dilerim...harika olur inşallah...Kötü olmaz inşallah ben zaten tatlıyı cook sevmiyorum evdekiler yer
Tesekkur ederim ❤Kolay ve bilinen bir tatlı seçtik sorunsuz yapacaksın inşalalah
Kesinlikle haklısın 10 yıldır veremedigim kiloyu 6 ayda takımda arkadaşlarım sayesinde verdim. Sunumunda başarılar dilerim. Güzel olur inşallah.Allah razı olsun hepimize inşaallah
Maşaallah
Sayendedir o sayendeBaşlarına talih kuşu konmuş daha ne istiyorlarDiyet birilerinin dürtmesi ile daha kolay oluyor.Karşılarına çıkmışsınız memnun olmaları lazım
Tesekkur ederim ablacım ❤Aman kaptanım eminim çok tatlı olacaktır..uzaktan yakından yemeni istemem... İyi ki sevmiyorsun...ben de çok sevmem tatlı....gözüm görmese hiç aklıma gelmez....sunumda başarılar dilerim...harika olur inşallah...
Ne güzel şiir okumak anneler çocuklar sayesinde iki defa eğitimden geçiyor...ruhlar gönüller de nasibini almış desene bu akşam...hangi şiir Kukrim?Bende geldim ödevler bitti sonra şiir okuduk ezberledik ☺
Hosgeldin canım ❤Bende geldim ödevler bitti sonra şiir okuduk ezberledik ☺
Teşekkür ederiz Biz yazdık Yeşilay haftası için beraber onu temize çekip ezberledi.Ne güzel şiir okumak anneler çocuklar sayesinde iki defa eğitimden geçiyor...ruhlar gönüller de nasibini almış desene bu akşam...hangi şiir Kukrim?
Aynen çevrende kilo vermeye çalışan birileri olunca gaza geliyoruz:)Kesinlikle haklısın 10 yıldır veremedigim kiloyu 6 ayda takımda arkadaşlarım sayesinde verdim. Sunumunda başarılar dilerim. Güzel olur inşallah.
Hoşbulduk canım nasılsın ?Hosgeldin canım ❤
Bizimde şiir vardı ezberledi uyudu:)Bende geldim ödevler bitti sonra şiir okuduk ezberledik ☺
Iyiyim canım sen nasılsınHoşbulduk canım nasılsın ?
Muhteşem bir şey...özgün eser hem de....edebiyata düşkünüm demen de ayrıca çok hoşuma gitti...ben edebiyat öğretmeniyim belki soylemişimdir.Teşekkür ederiz Biz yazdık Yeşilay haftası için beraber onu temize çekip ezberledi.
Ben edebiyata biraz düşkünum o yüzden internettekileri istemiyor beraber yazalım bir tane diyor yazıyoruz elimizden geldiğince
Çok şükür canım bende iyiyim bugün biraz koşturdum anca dinlenme vakti geldi :))Iyiyim canım sen nasılsın
Aynen ya 50 yaşindaysam kilolu olmak zorundaymışım gibi davranan çok var dediğin gibi...çok teşekkür ederim nevrestecim. Umarım kilo vermek isteyen her hanım arkadaşımız hayallerine kavuşur.Aynen çevrende kilo vermeye çalışan birileri olunca gaza geliyoruz:)
Bir taraftanda aman zayıfsın işte ne gerek var diyenler varDoğru yoldasınız kolay gelsin
Teşekkür ederim
Cocuklar olunca tabi ister istemez kosturmaca oluyor :)Çok şükür canım bende iyiyim bugün biraz koşturdum anca dinlenme vakti geldi :))
Evlendin,çoluk çocuk var, yaşta ilerlemiş kilolu olabilirsin imajı var:)Aynen ya 50 yaşindaysam kilolu olmak zorundaymışım gibi davranan çok var dediğin gibi...çok teşekkür ederim nevrestecim. Umarım kilo vermek isteyen her hanım arkadaşımız hayallerine kavuşur.
AA gerçekten mi hayır öğretmen olduğunuzu yeni öğreniyorum.Ne kadar güzel Benimde hayalimdi Türkçe ya da Edebiyat öğretmenliği nasip olmadı.Muhteşem bir şey...özgün eser hem de....edebiyata düşkünüm demen de ayrıca çok hoşuma gitti...ben edebiyat öğretmeniyim belki soylemişimdir.
Aynen öyle oluyor valla hava biraz güneşli olunca dışarı çıkmak istediler ,alışveriş yemek yapma telaşı tatlı derken aksami ettik :))Cocuklar olunca tabi ister istemez kosturmaca oluyor :)
Iyi dinlenmeeler canım :)