• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
İyiyiz canım teşekkür ederiz:KK200::KK60:Sen nasılsın:KK68:Çıtır öğretmenim:nazar::KK68:
Allah hep gönlünüze ferahlık, işlerinize kolaylık versin. Nevrestecim çıtırlığın tadını çikariyorum...okuldaki genç öğretmenlere hayatı zehrettim. Sayemde mi diyeyim yoksa yüzümden mi.... diyete girdiler gariplerim :rolleyes:
Merhaba ablacım hosgeldin ❤
Iyiyiz ablacım sen nasılsın tarif almadın mı sen :))
Hoş buldum zipzipim :KK36:...iyiyim çok şükür.. her şey yolunda.... tatlı konusunda çok iyi değilim. Almadım canım. Arkadaşları desteklerim ben de...:KK9:

Allah hep gönlünüze ferahlık, işlerinize kolaylık versin. Nevrestecim çıtırlığın tadını çikariyorum...okuldaki genç öğretmenlere hayatı zehrettim. Sayemde mi diyeyim yoksa yüzümden mi.... diyete girdiler gariplerim :rolleyes:
Hoş buldum zipzipim :KK36:...iyiyim çok şükür.. her şey yolunda.... tatlı konusunda çok iyi değilim. Almadım canım. Arkadaşları desteklerim ben de...:KK9:
Allah razı olsun hepimize inşaallah:dua::KK200::KK68:
Maşaallah :nazar:
Sayendedir o sayende:KK45:Başlarına talih kuşu konmuş daha ne istiyorlar:KK45:Diyet birilerinin dürtmesi ile daha kolay oluyor.Karşılarına çıkmışsınız memnun olmaları lazım:nazar::KK68:

Back