- 24 Eylül 2018
- 98.602
- 295.114
- 698
Rica ederimÇok teşekkür ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimÇok teşekkür ederiz
Hadi kolay gelsin afiyet olsun
AminRabbim hayırlısı ile en yakın zamanda sanada nasip etsin inşaallah
Selam canım kızımla uğraşıyorum misafir vardı bide fazla giremiyorum inşallah hafiflesin işlerim aranıza tam katılacağım@Sabr-Sukur-Dua
Nevreste
@tontriko
Jenna16
-VUSLAT-
@deynepnaz
@azerinnn
@gurtmingotam
@ervanazlim
@kukrim27
@ME118
Zipzip-
@yasminsay
@Lunya
@balbocuuu
@-cantanem-
@_CaNanSu_
@HanimKelesimiGetir
@Smile Forever
@evlaefe
@yorgun anneanne
NAVLEE
@E v v a b
@Tatlianne20
@Lilimam25
@retro_lavinia
Unuttuğum varsa küsmesin valla bayağı bekledim aklıma gel son diye nasılsınız ❤
Ben geldimOğluma kitap okuyup geldim siz hala yoksunuz
Hoşgeldin canım nasılsınBen geldim
Ben 22:10 da gelrimOğluma kitap okuyup geldim siz hala yoksunuz
1 saat sonra mıBen 22:10 da gelrim
Evet o zaman kapıdan çıkıyor benimki1 saat sonra mı
Hoşbuldum canım,şükür iyiyim. Sen nasılsın ?Hoşgeldin canım nasılsın
E ben uyurumBen 22:10 da gelrim
Yetişmeye çalışacağım ama bakalım minnoş bırakacak mı?Bugün ekler misin :)
İyiyiz canım teşekkür ederizSen nasılsınÇıtır öğretmenimNevreste ve melekleri merhaba iyisiniz inşallah ...merak ettim nasılsınız diye...heyecanla gün sayıyorum tatlilarinizi görmek için...
Merhaba ablacım hosgeldin ❤Nevreste ve melekleri merhaba iyisiniz inşallah ...merak ettim nasılsınız diye...heyecanla gün sayıyorum tatlilarinizi görmek için...
Allah hep gönlünüze ferahlık, işlerinize kolaylık versin. Nevrestecim çıtırlığın tadını çikariyorum...okuldaki genç öğretmenlere hayatı zehrettim. Sayemde mi diyeyim yoksa yüzümden mi.... diyete girdiler gariplerimİyiyiz canım teşekkür ederizSen nasılsınÇıtır öğretmenim
Hoş buldum zipzipim ...iyiyim çok şükür.. her şey yolunda.... tatlı konusunda çok iyi değilim. Almadım canım. Arkadaşları desteklerim ben de...Merhaba ablacım hosgeldin ❤
Iyiyiz ablacım sen nasılsın tarif almadın mı sen :))
Bendee hayatımda ilk defa yapacagımHoş buldum zipzipim ...iyiyim çok şükür.. her şey yolunda.... tatlı konusunda çok iyi değilim. Almadım canım. Arkadaşları desteklerim ben de...
Tadından yenmeyecek deseneBendee hayatımda ilk defa yapacagım
Tadından yenmeyecek desene
Allah razı olsun hepimize inşaallahAllah hep gönlünüze ferahlık, işlerinize kolaylık versin. Nevrestecim çıtırlığın tadını çikariyorum...okuldaki genç öğretmenlere hayatı zehrettim. Sayemde mi diyeyim yoksa yüzümden mi.... diyete girdiler gariplerim
Hoş buldum zipzipim ...iyiyim çok şükür.. her şey yolunda.... tatlı konusunda çok iyi değilim. Almadım canım. Arkadaşları desteklerim ben de...