- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Aynen ya oyle biraz goz gezdirdimBende okuyamadım valla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya oyle biraz goz gezdirdimBende okuyamadım valla![]()
Ama arada BetüL'ün resmi vardı onu kaçırma:)Onu hic okuyamam zaten![]()
Nerde nerdeee, sayfa kacta simdi gidip tum sayfalara bakamam ki
Bu sayfaya bak:)Nerde nerdeee, sayfa kacta simdi gidip tum sayfalara bakamam ki![]()
41 kere masallah subhanallah, Allahim nazarlardan korusun
Rabbim hayırlısı ile en yakın zamanda sanada nasip etsin inşaallah41 kere masallah subhanallah, Allahim nazarlardan korusunAllah bagislasin canim, yerim onu yaaa
❤
![]()
Cikolatali baklavaBence çok fazla benzer yok:)Baklava türevleri benzeyebilir:)Şöbiyet-dilber dudağı-baklava-çikolatalı baklava gibi gibi...
Baktim abla yerim ya masallahBu sayfaya bak:)
Popüler Konu - Şerbetli Tatlılar
Ben kaçıyorum öptüm :)) En kocamanından :KK15:www.kadinlarkulubu.com
Evet canım oda yapılacak aklına gelmemişmiydi:)Cikolatali baklava![]()
Öperim tabiMisss kokulu benim için öp kokla![]()
AminnTelefonu kim öttürüyor diye bakayım dedim NevoşmuşGeldim, gördüm, gidiyorum
❤
Brnim damak tadıma acayip uygun, dene bence belki seversin
MaşaAllah SubhanAllah nasıl güzel birşey bu yaRabb'im hayıtlı uzun ömür versin İnşaAllah canım
❤
Yaa ben biliyorum Deynepde baklava kesin![]()
Amin, inşallahAllah bağışlasın bahtı güzel olsun
Teşekkürler teyzesi, adaşı ablasını da biz öpüyoruzAllahım yaa tatlılığa baaaak maşallah kuzuyaaaaismide benim kızımın ikinci ismiyle aynıymış ❤
Insallah abla hayirlisiRabbim hayırlısı ile en yakın zamanda sanada nasip etsin inşaallah![]()
Biz sana tarif vermedik miCikolatali baklava![]()
Amin, tüm kuzuları inşallah ♥♥ Rabbim esirgesin hepsini ❤ çok teşekkür ederim canım  isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin41 kere masallah subhanallah, Allahim nazarlardan korusunAllah bagislasin canim, yerim onu yaaa
❤
![]()
YetisemedimEvet canım oda yapılacak aklına gelmemişmiydi:)
Aldim aldim, katilmasam olmazdi yine sona kaldim ama olsunBiz sana tarif vermedik mi![]()
O kadar şerbetli tatlı mı varmış33 kişi tarif bildirdi canım![]()
Daha çok var :)Aslında yapılacakların bazılarının türleri var ama benzer olmasın diye vermedim.Hazır baklava yufkasından hiç yok.Yani en az 50 tarif çıkabilir:)O kadar şerbetli tatlı mı varmış![]()
Bugün ekler misin :)Bu arada ben de tatlımı yaptım, yüklemesi kaldıkaç seferdir katılamıyorum, çok özlemişim ya
![]()
benim ufaklık dede diyor gece gündüz artık babam dayanamadı hafta sonu çıktı geldi
bildirim ayarlarına baktım sıkıntı yoktu bakalım @Zipzip- ın dediğini yaptım inşaallah düzelmiştir :)
yaa çok hızlı büyüyorlar daha geçen sene bu dönemlerde cinsiyetini yeni öğrenmiştim şimdi 7 aylık oldu bile
LezzetliCipetpet yaa bu küçük hanım senin mi? çok güzel maşaallah sübhanallah barekallah
insan yarışmaya katıldıkça içindeki yeteneği keşfediyor![]()
Allah hayırlı evlat eylesin hepsini maşallahteşekkür ederiz canım ♥
Oy maşallah Tunahan paşa da büyümüş canım ya
Benim hayalimdi, tedavi sürecinde de hep diyordum eşime, kuzumuz sana benzesin diye. Dualarım kabul oldu çok şükür
Teşekkür ederim canımsize de maşallah, 7 aylık mı oldu kuzun
![]()