• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Misss kokulu benim için öp kokla :nazar::emir_bebek::emir_bebek::KK60:
Öperim tabi 😍♥️♥️
Telefonu kim öttürüyor diye bakayım dedim Nevoşmuş:KK45:😍😍 Geldim, gördüm, gidiyorum:KK70:😘😘

:KK60:

Brnim damak tadıma acayip uygun, dene bence belki seversin:KK45:

MaşaAllah SubhanAllah nasıl güzel birşey bu ya:nazar::nazar::nazar:😍😍 Rabb'im hayıtlı uzun ömür versin İnşaAllah canım🤲🏻

Yaa ben biliyorum Deynepde baklava kesin:KK53:
Aminn ♥️♥️Çok teşekkür ederiz canım ya😍
Allah bağışlasın bahtı güzel olsun
Amin, inşallah ♥️
Allahım yaa tatlılığa baaaak maşallah kuzuyaaaa 🧿🧿 ismide benim kızımın ikinci ismiyle aynıymış ❤
Teşekkürler teyzesi, adaşı ablasını da biz öpüyoruz 😍😘😘

41 kere masallah subhanallah, Allahim nazarlardan korusun:nazar::dua: Allah bagislasin canim, yerim onu yaaa😍🤗🤗😍😍🤩😘
Amin, tüm kuzuları inşallah ♥♥ Rabbim esirgesin hepsini ❤ çok teşekkür ederim canım  isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin 🤲🏻

O kadar şerbetli tatlı mı varmış 🙈
Daha çok var :)Aslında yapılacakların bazılarının türleri var ama benzer olmasın diye vermedim.Hazır baklava yufkasından hiç yok.Yani en az 50 tarif çıkabilir:)

benim ufaklık dede diyor gece gündüz artık babam dayanamadı hafta sonu çıktı geldi :emir_bebek:
bildirim ayarlarına baktım sıkıntı yoktu bakalım @Zipzip- ın dediğini yaptım inşaallah düzelmiştir :)
yaa çok hızlı büyüyorlar daha geçen sene bu dönemlerde cinsiyetini yeni öğrenmiştim şimdi 7 aylık oldu bile 🐥
LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet yaa bu küçük hanım senin mi? çok güzel maşaallah sübhanallah barekallah :nazar:

insan yarışmaya katıldıkça içindeki yeteneği keşfediyor 👩‍🍳
:KK48: teşekkür ederiz canım ♥

Oy maşallah Tunahan paşa da büyümüş canım ya :KK36::KK200:
Benim hayalimdi, tedavi sürecinde de hep diyordum eşime, kuzumuz sana benzesin diye. Dualarım kabul oldu çok şükür :KK36:

Teşekkür ederim canım :KK36:size de maşallah, 7 aylık mı oldu kuzun :KK200::KK200:
Allah hayırlı evlat eylesin hepsini maşallah :36:

Back