- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Aynen ya oyle biraz goz gezdirdimBende okuyamadım valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya oyle biraz goz gezdirdimBende okuyamadım valla
Ama arada BetüL'ün resmi vardı onu kaçırma:) LezzetliCipetpet in dünya güzeli kızıOnu hic okuyamam zaten
Nerde nerdeee, sayfa kacta simdi gidip tum sayfalara bakamam kiAma arada BetüL'ün resmi vardı onu kaçırma:) LezzetliCipetpet in dünya güzeli kızı
Bu sayfaya bak:)Nerde nerdeee, sayfa kacta simdi gidip tum sayfalara bakamam ki
41 kere masallah subhanallah, Allahim nazarlardan korusun Allah bagislasin canim, yerim onu yaaa❤
Rabbim hayırlısı ile en yakın zamanda sanada nasip etsin inşaallah41 kere masallah subhanallah, Allahim nazarlardan korusun Allah bagislasin canim, yerim onu yaaa❤
Cikolatali baklavaBence çok fazla benzer yok:)Baklava türevleri benzeyebilir:)Şöbiyet-dilber dudağı-baklava-çikolatalı baklava gibi gibi...
Baktim abla yerim ya masallahBu sayfaya bak:)
Popüler Konu - Şerbetli Tatlılar
Ben kaçıyorum öptüm :)) En kocamanından :KK15:www.kadinlarkulubu.com
Evet canım oda yapılacak aklına gelmemişmiydi:)Cikolatali baklava
Öperim tabiMisss kokulu benim için öp kokla
Aminn Çok teşekkür ederiz canım yaTelefonu kim öttürüyor diye bakayım dedim Nevoşmuş Geldim, gördüm, gidiyorum
❤
Brnim damak tadıma acayip uygun, dene bence belki seversin
MaşaAllah SubhanAllah nasıl güzel birşey bu ya Rabb'im hayıtlı uzun ömür versin İnşaAllah canım❤
Yaa ben biliyorum Deynepde baklava kesin
Amin, inşallahAllah bağışlasın bahtı güzel olsun
Teşekkürler teyzesi, adaşı ablasını da biz öpüyoruzAllahım yaa tatlılığa baaaak maşallah kuzuyaaaa ismide benim kızımın ikinci ismiyle aynıymış ❤
Insallah abla hayirlisiRabbim hayırlısı ile en yakın zamanda sanada nasip etsin inşaallah
Biz sana tarif vermedik miCikolatali baklava
Amin, tüm kuzuları inşallah ♥♥ Rabbim esirgesin hepsini ❤ çok teşekkür ederim canım  isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin41 kere masallah subhanallah, Allahim nazarlardan korusun Allah bagislasin canim, yerim onu yaaa❤
YetisemedimEvet canım oda yapılacak aklına gelmemişmiydi:)
Aldim aldim, katilmasam olmazdi yine sona kaldim ama olsunBiz sana tarif vermedik mi
O kadar şerbetli tatlı mı varmış33 kişi tarif bildirdi canım
Daha çok var :)Aslında yapılacakların bazılarının türleri var ama benzer olmasın diye vermedim.Hazır baklava yufkasından hiç yok.Yani en az 50 tarif çıkabilir:)O kadar şerbetli tatlı mı varmış
Bugün ekler misin :)Bu arada ben de tatlımı yaptım, yüklemesi kaldı kaç seferdir katılamıyorum, çok özlemişim ya
benim ufaklık dede diyor gece gündüz artık babam dayanamadı hafta sonu çıktı geldi
bildirim ayarlarına baktım sıkıntı yoktu bakalım @Zipzip- ın dediğini yaptım inşaallah düzelmiştir :)
yaa çok hızlı büyüyorlar daha geçen sene bu dönemlerde cinsiyetini yeni öğrenmiştim şimdi 7 aylık oldu bile
LezzetliCipetpet yaa bu küçük hanım senin mi? çok güzel maşaallah sübhanallah barekallah
insan yarışmaya katıldıkça içindeki yeteneği keşfediyor
Allah hayırlı evlat eylesin hepsini maşallahteşekkür ederiz canım ♥
Oy maşallah Tunahan paşa da büyümüş canım ya
Benim hayalimdi, tedavi sürecinde de hep diyordum eşime, kuzumuz sana benzesin diye. Dualarım kabul oldu çok şükür
Teşekkür ederim canım size de maşallah, 7 aylık mı oldu kuzun