• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
AA gerçekten mi hayır öğretmen olduğunuzu yeni öğreniyorum.Ne kadar güzel 💕Benimde hayalimdi Türkçe ya da Edebiyat öğretmenliği nasip olmadı.
Çocuklugumdan beri çok duskunumdur ben hem yazmaya,hem okumaya.
Çocuklarıma da sevdirmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Edebiyatla ilgilenmen çok naif bir ruhun olduğunun ispatıdır. Ben de senin ailende yaptığını okulda yapmaya çalışıyorum. Çocukların çok şanslı :KK68:

Hanımlar, şimdi internette gördüm.YouTube de çocukların izlediği oyun videolarında ve bi kaç çeşitli içerikli videolarda çocukların izledikleri türden, reklam gibi çıkıp “momo isminde” korkunç bir karakter çıkıp çocuklara kötü Mesajlar veriyormuş. Gördüm ve sizinle paylaşmak istedim çocuklarımızı kontrol edelim gerekirse ellerine vermeyelim. Ben izledim ve küçük yaştaki çocukta yaratacağı travma ciddi boyuttaymış. Gerçekten zaman çok kötü öğrendim ve sizlere de anlatmak istedim Allah korusun yavrularımızı🤲🏻

Edebiyatla ilgilenmen çok naif bir ruhun olduğunun ispatıdır. Ben de senin ailende yaptığını okulda yapmaya çalışıyorum. Çocukların çok şanslı :KK68:
Çok teşekkür ederim 💕 çok memnun oldum sizinle tanıştığım için.Allah emeklerinizi boşa cikarmasin.Sizlerin hakkını ne yapsak odeyemeyiz.❤️

Hanımlar, şimdi internette gördüm.YouTube de çocukların izlediği oyun videolarında ve bi kaç çeşitli içerikli videolarda çocukların izledikleri türden, reklam gibi çıkıp “momo isminde” korkunç bir karakter çıkıp çocuklara kötü Mesajlar veriyormuş. Gördüm ve sizinle paylaşmak istedim çocuklarımızı kontrol edelim gerekirse ellerine vermeyelim. Ben izledim ve küçük yaştaki çocukta yaratacağı travma ciddi boyuttaymış. Gerçekten zaman çok kötü öğrendim ve sizlere de anlatmak istedim Allah korusun yavrularımızı🤲🏻
Canım benimkiler çok takılmıyorlar.Ama oğlum 2-3 haftadır evin içinde sürekli korkuyor.Ne yaptıysam nedenini öğrenememiştim.Az önce sınıfındaki gruptan biri video paylaştı ve sınıftan bir çocuğun bunları anlattığını söyledi.Oğluma sorunca ağlamaya başladı ve yine anlatamıyor.Meğer arkadaşı sürekli yakalayıp bunu anlatıyormuş.Buda korkuyormuş.Videoyu gördüm gerçekten korkunç.Benim ki görmeden korkmuş birde görse aklı uçar.Teknolojiyi kontrollü kullanmak lazım:(Tabi arkadaş çevreside önemli :(

Sağol canım .YouTube yuklemiyorum ben o yüzden korkuyorum gözden kaciririm olmayacak şeyler izler diye .
Oy oy bu zamanda iyice zorlaştı çocukları korumak.Cok dikkat gerek.

Allah muhafaza, ben ellerine vermiyorum telefonları, büyük oldukları halde. Sadece haftasonu o da kontrol altında:) Küçük çocukların eline telefonu verip bırakmak doğru değil zaten:(

Çok teşekkür ederim 💕 çok memnun oldum sizinle tanıştığım için.Allah emeklerinizi boşa cikarmasin.Sizlerin hakkını ne yapsak odeyemeyiz.❤
Rica ederim. Ben de çok memnunum burada olmaktan , Allah yavrularimizin beyinlerini , yureklerini her türlü kötülükten muhafaza eylesin. Estağfurullah biz de öğretmenlerimizden aldığımız emaneti gençlere devredeceğiz. Utandım bu arada...ben ablaniz olarak tabi kabul ederseniz buradayım.

Canım benimkiler çok takılmıyorlar.Ama oğlum 2-3 haftadır evin içinde sürekli korkuyor.Ne yaptıysam nedenini öğrenememiştim.Az önce sınıfındaki gruptan biri video paylaştı ve sınıftan bir çocuğun bunları anlattığını söyledi.Oğluma sorunca ağlamaya başladı ve yine anlatamıyor.Meğer arkadaşı sürekli yakalayıp bunu anlatıyormuş.Buda korkuyormuş.Videoyu gördüm gerçekten korkunç.Benim ki görmeden korkmuş birde görse aklı uçar.Teknolojiyi kontrollü kullanmak lazım:KK43:Tabi arkadaş çevreside önemli :KK43:
Okullarda şu akıllı tahta olayını hiç sevmedim ben zaten, çocuklar tenefüste giriyormuş hep internete😕

Allah muhafaza, ben ellerine vermiyorum telefonları, büyük oldukları halde. Sadece haftasonu o da kontrol altında:) Küçük çocukların eline telefonu verip bırakmak doğru değil zaten:KK43:
Telefonu hiç almaz.Tablet zaten ablalar ders yapıyor.Ama bazen pcde dizi,çizgi film falan izliyor.Çok oyunda oynamaz.Zaten görse hemen kapatır çok korkak:)

Okullarda şu akıllı tahta olayını hiç sevmedim ben zaten, çocuklar tenefüste giriyormuş hep internete😕
Akıllı tahta yok canım.Arkadaşı nereden duyduysa gelip anlatıyormuş.Evde olduğunu söylediği için evde korku içinde geziyor.Çok şükür nedenini öğrendim .

Canım benimkiler çok takılmıyorlar.Ama oğlum 2-3 haftadır evin içinde sürekli korkuyor.Ne yaptıysam nedenini öğrenememiştim.Az önce sınıfındaki gruptan biri video paylaştı ve sınıftan bir çocuğun bunları anlattığını söyledi.Oğluma sorunca ağlamaya başladı ve yine anlatamıyor.Meğer arkadaşı sürekli yakalayıp bunu anlatıyormuş.Buda korkuyormuş.Videoyu gördüm gerçekten korkunç.Benim ki görmeden korkmuş birde görse aklı uçar.Teknolojiyi kontrollü kullanmak lazım:KK43:Tabi arkadaş çevreside önemli :KK43: ah yavrum ya korkmuştur tabi Ben bile tuhaf oldum o yaşta ki çocuklar napsın keşke internetinde denetleyen bi kurum olsa şikayet edilse kapatılsa filan zaman gerçekten çok kötü arkadaş çevresi de önemli tabi ki devamlı peşlerinde de olamayız ki
Sağol canım .YouTube yuklemiyorum ben o yüzden korkuyorum gözden kaciririm olmayacak şeyler izler diye .
Oy oy bu zamanda iyice zorlaştı çocukları korumak.Cok dikkat gerek.
Allah muhafaza, ben ellerine vermiyorum telefonları, büyük oldukları halde. Sadece haftasonu o da kontrol altında:) Küçük çocukların eline telefonu verip bırakmak doğru değil zaten:KK43:
Allah’a emanet yavrular mümkün olduğunca teknolojiden uzak tutmamız gerekiyor ama işte her zaman yapamıyoruz mi :(

Rica ederim. Ben de çok memnunum burada olmaktan , Allah yavrularimizin beyinlerini , yureklerini her türlü kötülükten muhafaza eylesin. Estağfurullah biz de öğretmenlerimizden aldığımız emaneti gençlere devredeceğiz. Utandım bu arada...ben ablaniz olarak tabi kabul ederseniz buradayım.
Beni de kardeşin kabul et abla☺ Benim kızım da edebiyat öğretmenliğine geçiş yapacak İnşaAllah olursa:)
Telefonu hiç almaz.Tablet zaten ablalar ders yapıyor.Ama bazen pcde dizi,çizgi film falan izliyor.Çok oyunda oynamaz.Zaten görse hemen kapatır çok korkak:)
Akıllı tahta yok canım.Arkadaşı nereden duyduysa gelip anlatıyormuş.Evde olduğunu söylediği için evde korku içinde geziyor.Çok şükür nedenini öğrendim .
Kıyamam ya canım😟 Bazı insanlar çocuklarını başıboş bırakıyor ya deli oluyorum😡

Back