• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Beni de kardeşin kabul et abla☺ Benim kızım da edebiyat öğretmenliğine geçiş yapacak İnşaAllah olursa:)

Kıyamam ya canım😟 Bazı insanlar çocuklarını başıboş bırakıyor ya deli oluyorum😡
Senin kızın edebiyat öğretmenliğine mi geçiş yapacak :KK57: ay sen kaç yaşındasın kiiii o_O

Beni de kardeşin kabul et abla☺ Benim kızım da edebiyat öğretmenliğine geçiş yapacak İnşaAllah olursa:)

Aynen canım ya ben sürekli takip ediyorum.Zaten benimki normal oyun oynamayı daha çok seviyor.Minik dinazorları,hayvanları seviyor.Arada komik dizi veya sinemaları açıp izler çok oyun oynamaz.

Rica ederim. Ben de çok memnunum burada olmaktan , Allah yavrularimizin beyinlerini , yureklerini her türlü kötülükten muhafaza eylesin. Estağfurullah biz de öğretmenlerimizden aldığımız emaneti gençlere devredeceğiz. Utandım bu arada...ben ablaniz olarak tabi kabul ederseniz buradayım.
Amin .tabiki seve seve 😍

Vuslat kardeşim benim. :KK200: Allah gönlündekini nasip etsin kızına... inşallah diyorum ben de...

Direniyorum zaten:KK45:Bir tatlı sever olarak bu kadar tatlı arasında 2 haftadır tatlı yemedim:KK47:
Bende bu tiroid sayesinde 3 kilo aldım yoksa hep ayniydim.
Ben herhalde yapamazdim çok düşkünum tatlıya 😍

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ve melekleri merhaba :KK200: iyisiniz inşallah ...merak ettim nasılsınız diye...heyecanla gün sayıyorum tatlilarinizi görmek için...
Hanımlar, şimdi internette gördüm.YouTube de çocukların izlediği oyun videolarında ve bi kaç çeşitli içerikli videolarda çocukların izledikleri türden, reklam gibi çıkıp “momo isminde” korkunç bir karakter çıkıp çocuklara kötü Mesajlar veriyormuş. Gördüm ve sizinle paylaşmak istedim çocuklarımızı kontrol edelim gerekirse ellerine vermeyelim. Ben izledim ve küçük yaştaki çocukta yaratacağı travma ciddi boyuttaymış. Gerçekten zaman çok kötü öğrendim ve sizlere de anlatmak istedim Allah korusun yavrularımızı🤲🏻
Ne güzel bir yorum olmuş Meryem abla tşk ederiz sen nasılsın :))) 😁😍

Abla o Momo korkunç bişey ve çocukları saçma sapan videolar çekerek korkutup pasifkestirmek için yapılıyor sanırım ve bunu fenomen denilen youtuberlar yapıyor kesinlikle yasaklanmali böyle şeyler yasaklanması mümkün değilse biz çekeceğiz çocukları öyle şeylerden :/

Aynen canım ya ben sürekli takip ediyorum.Zaten benimki normal oyun oynamayı daha çok seviyor.Minik dinazorları,hayvanları seviyor.Arada komik dizi veya sinemaları açıp izler çok oyun oynamaz.
Benim minik de öyle:) Hiç telefonu istemiyor oynamak için, hep barbileriyle ya da resim yapar:) Bıraksan 7/24 resim yapar:70:
Bilmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum.Diyette yapıyorum enerjim yetmiyor galiba:)
Doğru canım diyette etkiler😕 Fazla da zorlama sen de ya sanki ne kilon varsa🤨
Vuslat kardeşim benim. :KK200: Allah gönlündekini nasip etsin kızına... inşallah diyorum ben de...
Amin ablacım❤

Bende bu tiroid sayesinde 3 kilo aldım yoksa hep ayniydim.
Ben herhalde yapamazdim çok düşkünum tatlıya 😍
Bende hep tiroid yüzünden alıyorum:olamaz:Veriyorum sonra 6-7 ay içinde 3-5 geri geliyor.O yüzden sürekli kontrol altında tutuyorum:KK45:

Back