• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Hadi canım abla o kadar tarifi nerden buldular buldunuz ben şokkk :KK57:. Ama varya benzer tariflerdir nasıl olacak acaba bak simdi çok merak ettim o_O
Bence çok fazla benzer yok:)Baklava türevleri benzeyebilir:)Şöbiyet-dilber dudağı-baklava-çikolatalı baklava gibi gibi...

Telefonu kim öttürüyor diye bakayım dedim Nevoşmuş:45:😍😍 Geldim, gördüm, gidiyorum:70:😘😘

Aynen çok gerilmiştim bugün:))
:60:
Hiç duymadım ,görmedim,yemedim limonlu bulgur pilavını,merak ettim şimdi tadını :rolleyes:
Brnim damak tadıma acayip uygun, dene bence belki seversin:45:
Canım ♥♥♥ Ben resmini bırakayım o zaman, buyursun yesin teyzeleri :KK48:

Eki Görüntüle 2242026
MaşaAllah SubhanAllah nasıl güzel birşey bu ya:nazar::nazar::nazar:😍😍 Rabb'im hayıtlı uzun ömür versin İnşaAllah canım🤲🏻
Ya o beceriksiz ne anlar baklavadan güzelim tarifi riske atar mıyım:KK53:
Yaa ben biliyorum Deynepde baklava kesin:53:

Telefonu kim öttürüyor diye bakayım dedim Nevoşmuş:KK45:😍😍 Geldim, gördüm, gidiyorum:KK70:😘😘

:KK60:

Brnim damak tadıma acayip uygun, dene bence belki seversin:KK45:

MaşaAllah SubhanAllah nasıl güzel birşey bu ya:nazar::nazar::nazar:😍😍 Rabb'im hayıtlı uzun ömür versin İnşaAllah canım🤲🏻

Yaa ben biliyorum Deynepde baklava kesin:KK53:
Sonra gelecek misin bekliyorum:KK45::KK60:
Yapacaksa yapsın görelim ama beceremez:70:

Gelicem tabisi canım😍 İlerleyen vakitlerde buradayım:KK60: 2014deki yaptığını gördüm unutmadıysa yapmayı umutluyum:KK70:
Yaşlandıkça tembelleşiyor unutmuş olabilir:70:

Bence çok fazla benzer yok:)Baklava türevleri benzeyebilir:)Şöbiyet-dilber dudağı-baklava-çikolatalı baklava gibi gibi...
Bence 3 oy hakkımız olsun :KK70:

Back