• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Ev tımarhaneden hallice diyorum gerisini sen düşün 🙄 eşim yarın izine ayrılıyor rahatlarım biraz sanırım siz neler yapıyorsunuz tarifler ne zaman geliyor ya kimler katıldı bilmiyorum da takip de edemedim bir sonra ki kategori ne olacak acaba bundan ümidim Yok... ayıptır söylemesi yapabildiğim tek şerbetli tatlı baklavaydı 😂 Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla katılım çok fazla mı ?

Maşallah berakallah bu ne tatliliktir bir kere baktım bir daha bakmadım nazar değmesin diye :nazar:
:KK48: teşekkür ederiz canım ♥️
annesi maşallah bu kız çok tatlı maşallah maşallah :nazar:🧿 nedense bu çocuklar hep babaya benziyor yaa o kadar taşıdık içerde azıcık anneye de benzeseler ya bizim oğlanda genelde babaya benzetirler :KK70:

Güncelleme sonrasında ben takip etmiyor görünüyordum yeniden takibe aldım canım bildirim ayarlarını da kontrol edersen düzelir belki senin ufaklık napıyor büyüdüler bile baksana daha dün hamilelik haberlerinizle mutlu olmuştuk valla zaman çok hızlı geçiyor 3 yaşına girecek bizimki de 1bçuk ay sonra :emir_bebek::110:
Oy maşallah Tunahan paşa da büyümüş canım ya :KK36::KK200:
Benim hayalimdi, tedavi sürecinde de hep diyordum eşime, kuzumuz sana benzesin diye. Dualarım kabul oldu çok şükür :KK36:

benim ufaklık dede diyor gece gündüz artık babam dayanamadı hafta sonu çıktı geldi :emir_bebek:
bildirim ayarlarına baktım sıkıntı yoktu bakalım @Zipzip- ın dediğini yaptım inşaallah düzelmiştir :)
yaa çok hızlı büyüyorlar daha geçen sene bu dönemlerde cinsiyetini yeni öğrenmiştim şimdi 7 aylık oldu bile 🐥
LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet yaa bu küçük hanım senin mi? çok güzel maşaallah sübhanallah barekallah :nazar:

insan yarışmaya katıldıkça içindeki yeteneği keşfediyor 👩‍🍳
Teşekkür ederim canım :KK36:size de maşallah, 7 aylık mı oldu kuzun :KK200::KK200:

Maşallah kuzuma ya kız bebekleri de daha tatlı oluyor ☺ Benim ufaklık bişeye benzesin bende koyarım fotosunu teyzeleri görür... 🙈
Senin kuzucuğu da yeriz annesi :KK36::KK36::KK36:
İlk doğduğunda hepsi bi komik oluyor, yeni yeni kilo alıyor da ele geliyor bizimki:KK48:

Ev tımarhaneden hallice diyorum gerisini sen düşün 🙄 eşim yarın izine ayrılıyor rahatlarım biraz sanırım siz neler yapıyorsunuz tarifler ne zaman geliyor ya kimler katıldı bilmiyorum da takip de edemedim bir sonra ki kategori ne olacak acaba bundan ümidim Yok... ayıptır söylemesi yapabildiğim tek şerbetli tatlı baklavaydı 😂 Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla katılım çok fazla mı ?
33 kişi tarif bildirdi canım :KK68:

Kızım aradı şimdi,göğsü şişmiş gece uyuyamamış elime sertlik geliyor dedi.
Bebeğide emzirememiş pompada kullanmış sağmak için süt bir kaç damla gelmiş.
Mastit oldu herhalde birazdan doktora gidecek eşini bekliyor,iltihap var demekki süt kanalları tıkanmış.
Gelince arayacak bakalım.
Geçmiş olsun ablacım:KK68:

33 kişi tarif bildirdi canım :KK68:
Hadi canım abla o kadar tarifi nerden buldular buldunuz ben şokkk :KK57:. Ama varya benzer tariflerdir nasıl olacak acaba bak simdi çok merak ettim o_O

Kızlar altta KK için bildirimleri etkinleştir diye yazı çıktı ,tıklayan var mı ,yoksa tıklasın ,iyi birşeyse ben de tıklayayım :KK53:
Tıklayınca bildirim geliyor:)

Back