- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yesin teyzeleri betüşünü annesi bize bıraksaydın ya sevelimBen de bugün niyetlendim yapmaya. Annemdeyim, Betüşü anneme bırakıp tatlımı yapacağım inşallah
Kist genelde emzirirken oluyo abla o çok önemli değil, ılık suyla masaj falan yapsın antibiyotiğin yanısıra, tekrar geçmiş olsun.Şimdi görüştüm kızçemle kan sonucu belli olmuş,enfeksiyon varmış antibiyotik vermiş doktor içecek şayet geçmezse tekrar gelin demiş.Memede'de kist çıkmış önemli bişey değil demiş.
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer :))Şimdi görüştüm kızçemle kan sonucu belli olmuş,enfeksiyon varmış antibiyotik vermiş doktor içecek şayet geçmezse tekrar gelin demiş.Memede'de kist çıkmış önemli bişey değil demiş.
Bende nohut pilavAkşama kuru yapıyorum yine birde pilav :)) fikir olsun şişede yemeksiz olanlar
Kist genelde emzirirken oluyo abla o çok önemli değil, ılık suyla masaj falan yapsın antibiyotiğin yanısıra, tekrar geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer :))
Haklisin kuzuuuu:))Hiç bişey için geç kalmış sayılmaz baby
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın napıyorsun@Sabr-Sukur-Dua
Nevreste
tontriko
@Jenna16
-VUSLAT-
@deynepnaz
@azerinnn
gurtmingotam
@ervanazlim
@kukrim27
Blue_Peri
@Zipzip-
@yasminsay
@Lunya
@balbocuuu
@-cantanem-
@_CaNanSu_
HanimKelesimiGetir
@Smile Forever
@evlaefe
@yorgun anneanne
@NAVLEE
@E v v a b
@Tatlianne20
Lilimam
@retro_lavinia
Unuttuğum varsa küsmesin valla bayağı bekledim aklıma gel son diye nasılsınız ❤
o da gitmişOnu verdim:)
Bende dünden isllattim fasulyeyi dün yapacaktım dün akşam yemeğ gidince unuttum islattgiji sabah bir baktım fasulye eksimis maalesef çöpe gitti tekrardan yaptim :))Bugun ben mercimek corbasi yaptim yanina bayat ekmekler vardi kitirlastrdim sabahtan birde menemen kaldi. Bugunde boyle olsun valla yorgunum uykusuzum
İyi bende buralardayım :)) oğlanları bekliyorum :))) kaynana anne derken gelemedin ne var ne yokİyiyim canım çok şükür sen nasılsın napıyorsun
Benim çocuklar yemiyor eşimle kendime az yapıyorum kalırsa da ertesi gün kisira çeviriyorumBendede bulgur pilavı var.
Benim çocuklar yemiyor eşimle kendime az yapıyorum kalırsa da ertesi gün kisira çeviriyorum
Evet dene kalırsa içine biraz marul maydanoz dereotu kuru nane pul biber karabiber at varsa domates salatalık al sana mis gibi kısır harika oluyor ..ben akşam yemeğinde bulgur pilavı ama bazen nane atıyorum eşim diyor kisirdan farkı yok böyle yapmaYok artıkkkkk
İyi ablacım ciddi bir şey yokmuş:) Çabucak iyileşir İnşaAllahŞimdi görüştüm kızçemle kan sonucu belli olmuş,enfeksiyon varmış antibiyotik vermiş doktor içecek şayet geçmezse tekrar gelin demiş.Memede'de kist çıkmış önemli bişey değil demiş.
Aynen yogun bir tempodaydım . Aklım kalbim gönlüm böbregim dalagım sizdeydi ama .bu emoji tablosuna ne oldu yine ya basıyorum işlemiyorİyi bende buralardayım :)) oğlanları bekliyorum :))) kaynana anne derken gelemedin ne var ne yok
Ben de limonlu severim bulgur pilavını Tabi sık yapmıyorum çocuklar sevmiyor diye:)Evet dene kalırsa içine biraz marul maydanoz dereotu kuru nane pul biber karabiber at varsa domates salatalık al sana mis gibi kısır harika oluyor ..ben akşam yemeğinde bulgur pilavı ama bazen nane atıyorum eşim diyor kisirdan farkı yok böyle yapma