• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
:KK70: tatlı yapılcak inşallah ama yarın mı sona doğru mu orası belirsiz, bu arada sunumda o dediğim gibi değilde daha klasik olacak sanırım :KK66: başka başka konseptlerde sunabiliriz demi ? Yani bikaç farklı sunumu bir arada yükleyebilirim dem abla?
Sen benim çorbalarda sunumu görmedin herhalde :D 3 farklı ortu kullandım yap gitsin :D

Sen ne zaman müsait olursan o zaman yaparsın.
Farklı sunum olacak birbirinden bağımsız olacak demi..
Tabi tabi mesela iki ayrı konsept olabilir demi? Yani bi resim de klasik sunum olacak bi resim de otantik sunum, bu sadece örnek.

Kızım aradı şimdi,göğsü şişmiş gece uyuyamamış elime sertlik geliyor dedi.
Bebeğide emzirememiş pompada kullanmış sağmak için süt bir kaç damla gelmiş.
Mastit oldu herhalde birazdan doktora gidecek eşini bekliyor,iltihap var demekki süt kanalları tıkanmış.
Gelince arayacak bakalım.
Çok geçmiş olsun abla, inşallah önemli bisey yoktur

Tabi tabi mesela iki ayrı konsept olabilir demi? Yani bi resim de klasik sunum olacak bi resim de otantik sunum, bu sadece örnek.

Olur herhalde nevoya sor yinede,gerçi içiğnden bir tane resim seçmen lazım oylama sırasında.

Çok geçmiş olsun abla, inşallah önemli bisey yoktur

Çok teşekkürler canım sağol,inşallah kan sonuçları çıkmış doktoru bekliyordu en son.
Haber bekliyorum bende..

yook farklı her sokakta yok sanırım bunlardan :KK45::KK45::KK45:yazmam etik mi değil mi bilemediğim için adını yazmadım aslında yazmıştımda sonra düzenledim hemen :KK48: babam biz küüçükken gider tatlıcının tablasından bize alır oracıkta yedirirdi ne sevrdim ne tatlı gelirdi geçenlerde yaptım tüm ev ahalisi ve bi arkadaşa gününde götürmüştüm onlarda çok beğendi 1 tepsi bitiverdi.. ay kesin yapıcam sanırım :halay::halay::halay:
Şambali 😁

Back