- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Ben çıkıyorum yaaa kendinize cici bakın beni unutmayın bitmeyen net istiyorum beeeeeen
Göürüşürüz iyi akşamlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çıkıyorum yaaa kendinize cici bakın beni unutmayın bitmeyen net istiyorum beeeeeen
Net olmayınca büyük sıkıntı gercektenBen çıkıyorum yaaa kendinize cici bakın beni unutmayın bitmeyen net istiyorum beeeeeen
İyi akşamlarGöürüşürüz iyi akşamlar.
Ahh valla nasıl zordayım şuan gelmeye calışırım gelebilirSEM çok konuşmayın ama tam mııı üzülürümNet olmayınca büyük sıkıntı gercekten
10 gün evde net yoktu 2 gb internet 4 günde bitti
Sende kendine iyi bak canım arada gel özleriz ❤
Zenginsin demek, sana bir şarkı patlatayımVodafone de var 10 tl ye alırım
Dayanmıyor fatura yine 150 yi geçti daha 15 ine de kaç gün var
Tahmin edebiliyorum canım 10 gün cook zor gecmisti benim içinAhh valla nasıl zordayım şuan gelmeye calışırım gelebilirSEM çok konuşmayın ama tam mııı üzülürüm
Ne kadarda boş vaktin var senin öyle yazışmayaZenginsin demek, sana bir şarkı patlatayım
Hey corç versene borç, olmaz maykıl yandan kaykıl
Tabi canım her girdiğimde görmüyom sanki seni neyse uyar sen herkezi beni kıskandırmayın burda deli etmeyin ve hala gidemedim ya ben gidiyorm buseferTahmin edebiliyorum canım 10 gün cook zor gecmisti benim için
Ben az konusurumda gerisini bilmiyorum canım
Ne zengini, telefon aldım faturaya yansıttım mecbur 2 sene yansıyacak daha 1.5 senem varZenginsin demek, sana bir şarkı patlatayım
Hey corç versene borç, olmaz maykıl yandan kaykıl
Bu ara az konusuyorum sunum düşünmektenTabi canım her girdiğimde görmüyom sanki seni neyse uyar sen herkezi beni kıskandırmayın burda deli etmeyin ve hala gidemedim ya ben gidiyorm busefer
Evettt, 16 gün izinliyim, herifi işe yolladım, evim toplu, markete gittim ve şimdi boşummNe kadarda boş vaktin var senin öyle yazışmaya
Hah öyle yap bende düşünmekteyim hala neyse gıı vala cıkıyom ben öptüm mucks hepinizi yoksa 0 ı görcek benim netBu ara az konusuyorum sunum düşünmekten
Tamam uyarcam herkesi sen gelene kadar az konusuruz :)))
Allah kolaylık versinNe zengini, telefon aldım faturaya yansıttım mecbur 2 sene yansıyacak daha 1.5 senem var
Canım@Sabr-Sukur-Dua
Nevreste
@tontriko
Jenna16
@-VUSLAT-
deynepnaz
@azerinnn
@gurtmingotam
@ervanazlim
@kukrim27
Blue_Peri
Zipzip-
yasminsay
N Nana
@balbocuuu
@-cantanem-
@_CaNanSu_
HanimKelesimiGetir
@Smile Forever
@evlaefe
@yorgun anneanne
@NAVLEE
@E v v a b
@Tatlianne20
@Lilimam25
@retro_lavinia
Unuttuğum varsa küsmesin valla bayağı bekledim aklıma gel son diye nasılsınız ❤
İyi olur ablacım rahatla sen
❤
Haber geldi mi kızından ?Aynen çok gerilmiştim bugün:))
Hiç duymadım ,görmedim,yemedim limonlu bulgur pilavını,merak ettim şimdi tadınıBen de limonlu severim bulgur pilavını Tabi sık yapmıyorum çocuklar sevmiyor diye:)
Haber geldi mi kızından ?
Çok şükür,o kadarla geçmiş olsun. Şifa olsun inşallahBelli olmuş enfeksiyon demiş doktor,antibiyotik vermiş içecek şayet geçmesze gel gene tekrar demiş.
Memedede kist çıkmış önemli depil demiş doktor.