- 20 Mart 2008
- 141.604
- 213.135
- 1.423
- 60
Ben çıkıyorum yaaa kendinize cici bakın beni unutmayınbitmeyen net istiyorum beeeeeen
![]()
Göürüşürüz iyi akşamlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çıkıyorum yaaa kendinize cici bakın beni unutmayınbitmeyen net istiyorum beeeeeen
![]()
Net olmayınca büyük sıkıntı gercektenBen çıkıyorum yaaa kendinize cici bakın beni unutmayınbitmeyen net istiyorum beeeeeen
![]()
İyi akşamlarGöürüşürüz iyi akşamlar.
Ahh valla nasıl zordayım şuanNet olmayınca büyük sıkıntı gercekten
10 gün evde net yoktu 2 gb internet 4 günde bitti
Sende kendine iyi bak canım arada gel özleriz ❤
Zenginsin demek, sana bir şarkı patlatayımVodafone de var 10 tl ye alırım
Dayanmıyor fatura yine 150 yi geçti daha 15 ine de kaç gün var![]()
Tahmin edebiliyorum canım 10 gün cook zor gecmisti benim içinAhh valla nasıl zordayım şuangelmeye calışırım gelebilirSEM çok konuşmayın ama tam mııı üzülürüm
![]()
Ne kadarda boş vaktin var senin öyle yazışmayaZenginsin demek, sana bir şarkı patlatayım
Hey corç versene borç, olmaz maykıl yandan kaykıl![]()
Tabi canım her girdiğimde görmüyom sanki seniTahmin edebiliyorum canım 10 gün cook zor gecmisti benim için
Ben az konusurumda gerisini bilmiyorum canım![]()
Ne zengini, telefon aldım faturaya yansıttım mecbur 2 sene yansıyacak daha 1.5 senem varZenginsin demek, sana bir şarkı patlatayım
Hey corç versene borç, olmaz maykıl yandan kaykıl![]()
Bu ara az konusuyorum sunum düşünmektenTabi canım her girdiğimde görmüyom sanki senineyse uyar sen herkezi beni kıskandırmayın burda deli etmeyin ve hala gidemedim ya ben gidiyorm busefer
![]()
Evettt, 16 gün izinliyim, herifi işe yolladım, evim toplu, markete gittim ve şimdi boşummNe kadarda boş vaktin var senin öyle yazışmaya![]()
Hah öyle yap bende düşünmekteyim halaBu ara az konusuyorum sunum düşünmekten
Tamam uyarcam herkesi sen gelene kadar az konusuruz :)))
Allah kolaylık versinNe zengini, telefon aldım faturaya yansıttım mecbur 2 sene yansıyacak daha 1.5 senem var![]()
@Sabr-Sukur-Dua
Nevreste
@tontriko
Jenna16
@-VUSLAT-
deynepnaz
@azerinnn
@gurtmingotam
@ervanazlim
@kukrim27
Blue_Peri
Zipzip-
yasminsay
N Nana
@balbocuuu
@-cantanem-
@_CaNanSu_
HanimKelesimiGetir
@Smile Forever
@evlaefe
@yorgun anneanne
@NAVLEE
@E v v a b
@Tatlianne20
@Lilimam25
@retro_lavinia
Unuttuğum varsa küsmesin valla bayağı bekledim aklıma gel son diye nasılsınız ❤
İyi olur ablacım rahatla sen
❤
Haber geldi mi kızından ?Aynen çok gerilmiştim bugün:))
Hiç duymadım ,görmedim,yemedim limonlu bulgur pilavını,merak ettim şimdi tadınıBen de limonlu severim bulgur pilavınıTabi sık yapmıyorum çocuklar sevmiyor diye:)
Haber geldi mi kızından ?
Çok şükür,o kadarla geçmiş olsun. Şifa olsun inşallahBelli olmuş enfeksiyon demiş doktor,antibiyotik vermiş içecek şayet geçmesze gel gene tekrar demiş.
Memedede kist çıkmış önemli depil demiş doktor.