• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Evet dene kalırsa içine biraz marul maydanoz dereotu kuru nane pul biber karabiber at varsa domates salatalık al sana mis gibi kısır harika oluyor ..ben akşam yemeğinde bulgur pilavı ama bazen nane atıyorum eşim diyor kisirdan farkı yok böyle yapma :p

Bide ben kısırıda çok sevmem öyle:))

İyi ablacım ciddi bir şey yokmuş:) Çabucak iyileşir İnşaAllah :KK68:

En azından rahatladım birazcık

Hellloooo... internetim yine az kaldı çok giremiyorum, minik bu sefer unutmamış beni :KK70: alıntılarımı yapamadım kaldı :KK45: sosyal medya paketi alıp geliyorum :KK53:
Paketlere para dayanmaz bul bir wifi :halay:

Hellloooo... internetim yine az kaldı çok giremiyorum, minik bu sefer unutmamış beni :KK70: alıntılarımı yapamadım kaldı :KK45: sosyal medya paketi alıp geliyorum :KK53:
Hello beybisi sorma o dert bendede var 190 megabaytım var idareli kullancam diye canım çıkıyor :KK70:.benim tee ayın 19 unda yenilencek :( .

Video izlemekten 11 gb gitti benim :KK43::KK43:
Valla ben video falan izlemiyorum çık gidiyor zaten gününden önce bitiyor bide izlesem bu kadar da kalmaz,az izle sende bak buralardan geri kalmayalım bi giriyorum biton mesaj merak ediyorum ama okuyamıyorum ;)

İyiymiş o zaman:) Al da gel😀
Hâlâ tanımlanmasını bekliyorum :KK53:
Valla ben video falan izlemiyorum çık gidiyor zaten gününden önce bitiyor bide izlesem bu kadar da kalmaz,az izle sende bak buralardan geri kalmayalım bi giriyorum biton mesaj merak ediyorum ama okuyamıyorum :KK66:
Birdaha izlemeyeceğim zaten, birde şubat 28 gün yani :(

Hâlâ tanımlanmasını bekliyorum :KK53:

Birdaha izlemeyeceğim zaten, birde şubat 28 gün yani :KK43:
Bak simdi sizi bırakıp cıkcam nasıl sinirim bozuluyor biliyormusuun :(

Back