- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
Ayarlar butonuna bak canım sarıysa tıkla düzelir:)Aynen yogun bir tempodaydım . Aklım kalbim gönlüm böbregim dalagım sizdeydi ama .bu emoji tablosuna ne oldu yine ya basıyorum işlemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayarlar butonuna bak canım sarıysa tıkla düzelir:)Aynen yogun bir tempodaydım . Aklım kalbim gönlüm böbregim dalagım sizdeydi ama .bu emoji tablosuna ne oldu yine ya basıyorum işlemiyor
Evet dene kalırsa içine biraz marul maydanoz dereotu kuru nane pul biber karabiber at varsa domates salatalık al sana mis gibi kısır harika oluyor ..ben akşam yemeğinde bulgur pilavı ama bazen nane atıyorum eşim diyor kisirdan farkı yok böyle yapma
İyi ablacım ciddi bir şey yokmuş:) Çabucak iyileşir İnşaAllah
Oldu oldu teşekkürler canısııııııııı , çözecez az kaldıAyarlar butonuna bak canım sarıysa tıkla düzelir:)
Sosyal medaya paketide mi varmışHellloooo... internetim yine az kaldı çok giremiyorum, minik bu sefer unutmamış beni alıntılarımı yapamadım kaldı sosyal medya paketi alıp geliyorum
Paketlere para dayanmaz bul bir wifiHellloooo... internetim yine az kaldı çok giremiyorum, minik bu sefer unutmamış beni alıntılarımı yapamadım kaldı sosyal medya paketi alıp geliyorum
Seven sevmeyen belli ediyor dış görünüşü ileBide ben kısırıda çok sevmem öyle:))
En azından rahatladım birazcık
Hello beybisi sorma o dert bendede var 190 megabaytım var idareli kullancam diye canım çıkıyor .benim tee ayın 19 unda yenilencek .Hellloooo... internetim yine az kaldı çok giremiyorum, minik bu sefer unutmamış beni alıntılarımı yapamadım kaldı sosyal medya paketi alıp geliyorum
Seven sevmeyen belli ediyor dış görünüşü ile
İyi olur ablacım rahatla senBide ben kısırıda çok sevmem öyle:))
En azından rahatladım birazcık
❤Oldu oldu teşekkürler canısııııııııı , çözecez az kaldı
Vodafone de var 10 tl ye alırımSosyal medaya paketide mi varmış
Dayanmıyor fatura yine 150 yi geçti daha 15 ine de kaç gün varPaketlere para dayanmaz bul bir wifi
Video izlemekten 11 gb gitti benimHello beybisi sorma o dert bendede var 190 megabaytım var idareli kullancam diye canım çıkıyor .benim tee ayın 19 unda yenilencek .
İyiymiş o zaman:) Al da gelVodafone de var 10 tl ye alırım
Dayanmıyor fatura yine 150 yi geçti daha 15 ine de kaç gün var
Valla ben video falan izlemiyorum çık gidiyor zaten gününden önce bitiyor bide izlesem bu kadar da kalmaz,az izle sende bak buralardan geri kalmayalım bi giriyorum biton mesaj merak ediyorum ama okuyamıyorumVideo izlemekten 11 gb gitti benim
Hâlâ tanımlanmasını bekliyorumİyiymiş o zaman:) Al da gel
Birdaha izlemeyeceğim zaten, birde şubat 28 gün yaniValla ben video falan izlemiyorum çık gidiyor zaten gününden önce bitiyor bide izlesem bu kadar da kalmaz,az izle sende bak buralardan geri kalmayalım bi giriyorum biton mesaj merak ediyorum ama okuyamıyorum
Bak simdi sizi bırakıp cıkcam nasıl sinirim bozuluyor biliyormusuunHâlâ tanımlanmasını bekliyorum
Birdaha izlemeyeceğim zaten, birde şubat 28 gün yani
Kayınvalideciğime meyve hazırlayayım