- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç yapmadım ki beceremem rezil olur ama bakıyorum bakalım aklıma bişe yatarsa geri gelicemHalka tatlı yap taktım ben ona sonuçta oda sokak tatlısı
Tabisi değiliz
Ben bugün yeni bi tarif buldum onu deneyeceğim olursa burdan da paylaşırım genelde dışarda yediğimiz gibi olmuyor malesefhiç yapmadım ki beceremem rezil olur ama bakıyorum bakalım aklıma bişe yatarsa geri gelicem
merak ettim şimdi bende bulacam inat ettim tarif bulmayaBen bugün yeni bi tarif buldum onu deneyeceğim olursa burdan da paylaşırım genelde dışarda yediğimiz gibi olmuyor malesef
Yeni bi tarif derken halka tatlısı için dedimmerak ettim şimdi bende bulacam inat ettim tarif bulmaya
Sen bana gec geldin, ben sana erkeeennnnnnS Sabr-Sukur-Dua
Nevreste
tontriko
@Jenna16
@-VUSLAT-
@deynepnaz
@azerinnn
@gurtmingotam
@ervanazlim
@kukrim27
@ME118
@Zipzip-
yasminsay
@Lunya
@balbocuuu
@-cantanem-
@_CaNanSu_
HanimKelesimiGetir
@Smile Forever
@evlaefe
@yorgun anneanne
@NAVLEE
@E v v a b
@Tatlianne20
Lilimam
@retro_lavinia
Unuttuğum varsa küsmesin valla bayağı bekledim aklıma gel son diye nasılsınız ❤
Bul bul, Nevreste izin verse ben 2. Tarifi bile yaparimmerak ettim şimdi bende bulacam inat ettim tarif bulmaya
Ayrilmasi gerektigini bilmiodun sanirimgitti benim tatlı başka üye yapacakmış kısmet
çok pardon valla çalışırken bazen algılarım kapanıyorYeni bi tarif derken halka tatlısı için dedim
azmine hayran hayran bakıyorum o zamanBul bul, Nevreste izin verse ben 2. Tarifi bile yaparim
yok bilmiyodum ilk kez katılayım dedim yarışmaya kuralları da okumadan atladımAyrilmasi gerektigini bilmiodun sanirim
Hos ben biliorumda noldu yine kaptirdim istedigim tarifi
Alisirsinyok bilmiyodum ilk kez katılayım dedim yarışmaya kuralları da okumadan atladım
azmine hayran hayran bakıyorum o zaman
bol şans diliyorumTakiliyorum canim valla bu kategoride erkenden yaptim ya, azicik havam olsun dedim:))
Onu verdim:)Yeni bi tarif derken halka tatlısı için dedim
Biz unutulacak kadın mıyız
Hiç bişey için geç kalmış sayılmaz babySen bana gec geldin, ben sana erkeeennnnnn