• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Od
Geliyor gözümün önüne geliyor cam siliyorim koltukları çekiyorum hatta dolapları tek tek duzenliyorim sonra bakıyorum ki kk da zmaan geçip gitmiş ben hiç bir halt etmemisim :KK70:
Oda iyimis😅
Bitmez bu isler🤦‍♀️🤷‍♀️

Merhabaaa canım teşekkürler beni de unutmadığın için ❤️ Geçen gün baktım ben yokum sadece okudum 😜 şaka tabiki,sizler eski muhabbetlerinizden tatlı tatlı atışıyosunuz bende girecek bi ara bulamayıp okuyup beğenip çıkıyorum ;)

bende diyorumki acaba akşam o çok sevdiğim sokak lezzeti tatlımı yapıp katılsam mı yarışmaya sonra da diyorum sen sunumu beceremezsin :KK11: :KK53: belki bi cesaret akşam yapar yüklerim :super:
Tulumbami yoksa😋

Merhabaaa canım teşekkürler beni de unutmadığın için ❤ Geçen gün baktım ben yokum sadece okudum 😜 şaka tabiki,sizler eski muhabbetlerinizden tatlı tatlı atışıyosunuz bende girecek bi ara bulamayıp okuyup beğenip çıkıyorum :KK66:

Ne habersin nasıl gidiyor hazırlıklar:))

yook farklı her sokakta yok sanırım bunlardan :KK45::KK45::KK45:yazmam etik mi değil mi bilemediğim için adını yazmadım aslında yazmıştımda sonra düzenledim hemen :KK48: babam biz küüçükken gider tatlıcının tablasından bize alır oracıkta yedirirdi ne sevrdim ne tatlı gelirdi geçenlerde yaptım tüm ev ahalisi ve bi arkadaşa gününde götürmüştüm onlarda çok beğendi 1 tepsi bitiverdi.. ay kesin yapıcam sanırım :halay::halay::halay:

yook farklı her sokakta yok sanırım bunlardan :KK45::KK45::KK45:yazmam etik mi değil mi bilemediğim için adını yazmadım aslında yazmıştımda sonra düzenledim hemen :KK48: babam biz küüçükken gider tatlıcının tablasından bize alır oracıkta yedirirdi ne sevrdim ne tatlı gelirdi geçenlerde yaptım tüm ev ahalisi ve bi arkadaşa gününde götürmüştüm onlarda çok beğendi 1 tepsi bitiverdi.. ay kesin yapıcam sanırım :halay::halay::halay:
Merakla bekliorum oyleyse😍

Yarın yapmayı düşünüyorum ablacım ama bana güven olmaz daha doğrusu bana değil kızıma güven olmaz :KK70: eğer herşey yolunda giderse yapmayı düşünüyorum diyelim :KK66:

O tatlı yapılacak ona göre,o kadar tüyoları verdik örtüler hazır diğer malzemeler tetikte bekleyecek:))
Merakla bekliyoruz bizde tatlını :KK5:

O tatlı yapılacak ona göre,o kadar tüyoları verdik örtüler hazır diğer malzemeler tetikte bekleyecek:))
Merakla bekliyoruz bizde tatlını :KK5:
:KK70: tatlı yapılcak inşallah ama yarın mı sona doğru mu orası belirsiz, bu arada sunumda o dediğim gibi değilde daha klasik olacak sanırım ;) başka başka konseptlerde sunabiliriz demi ? Yani bikaç farklı sunumu bir arada yükleyebilirim dem abla?

:KK70: tatlı yapılcak inşallah ama yarın mı sona doğru mu orası belirsiz, bu arada sunumda o dediğim gibi değilde daha klasik olacak sanırım :KK66: başka başka konseptlerde sunabiliriz demi ? Yani bikaç farklı sunumu bir arada yükleyebilirim dem abla?

Sen ne zaman müsait olursan o zaman yaparsın.
Farklı sunum olacak birbirinden bağımsız olacak demi..

bende diyorumki acaba akşam o çok sevdiğim sokak lezzeti tatlımı yapıp katılsam mı yarışmaya sonra da diyorum sen sunumu beceremezsin :KK11: :KK53: belki bi cesaret akşam yapar yüklerim :super:
Nevreste Nevreste ye öncesinde bildirmen gerekiyor tatlıyı önceden rezerve etmek gerekiyor yani ins olur :))

Back