- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.426
- 698
ben diyetteyim zatenSenden haber gelmeyince yapmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben diyetteyim zatenSenden haber gelmeyince yapmadım
Oda iyimisGeliyor gözümün önüne geliyor cam siliyorim koltukları çekiyorum hatta dolapları tek tek duzenliyorim sonra bakıyorum ki kk da zmaan geçip gitmiş ben hiç bir halt etmemisim
Kız ne diyeti dün aksam börekleri yedinben diyetteyim zaten
Aaa kim sen mi diyette börek mı yeni zıpzıpKız ne diyeti dün aksam börekleri yedin
Sen kv deyim börek yiyorum demedin mi :))Aaa kim sen mi diyette börek mı yeni zıpzıp
Merhabaaa canım teşekkürler beni de unutmadığın için Geçen gün baktım ben yokum sadece okudum şaka tabiki,sizler eski muhabbetlerinizden tatlı tatlı atışıyosunuz bende girecek bi ara bulamayıp okuyup beğenip çıkıyorumS Sabr-Sukur-Dua
Nevreste
@tontriko
@Jenna16
@-VUSLAT-
@deynepnaz
@azerinnn
@gurtmingotam
@ervanazlim
@kukrim27
@ME118
Zipzip-
@yasminsay
@Lunya
balbocuuu
@-cantanem-
@_CaNanSu_
HanimKelesimiGetir
@Smile Forever
@evlaefe
@yorgun anneanne
@NAVLEE
@E v v a b
T Tatlianne20
Lilimam
@retro_lavinia
Unuttuğum varsa küsmesin valla bayağı bekledim aklıma gel son diye nasılsınız ❤
Tulumbami yoksabende diyorumki acaba akşam o çok sevdiğim sokak lezzeti tatlımı yapıp katılsam mı yarışmaya sonra da diyorum sen sunumu beceremezsin belki bi cesaret akşam yapar yüklerim
Merhabaaa canım teşekkürler beni de unutmadığın için ❤ Geçen gün baktım ben yokum sadece okudum şaka tabiki,sizler eski muhabbetlerinizden tatlı tatlı atışıyosunuz bende girecek bi ara bulamayıp okuyup beğenip çıkıyorum
yook farklı her sokakta yok sanırım bunlardan yazmam etik mi değil mi bilemediğim için adını yazmadım aslında yazmıştımda sonra düzenledim hemen babam biz küüçükken gider tatlıcının tablasından bize alır oracıkta yedirirdi ne sevrdim ne tatlı gelirdi geçenlerde yaptım tüm ev ahalisi ve bi arkadaşa gününde götürmüştüm onlarda çok beğendi 1 tepsi bitiverdi.. ay kesin yapıcam sanırımTulumbami yoksa
Merakla bekliorum oyleyseyook farklı her sokakta yok sanırım bunlardan yazmam etik mi değil mi bilemediğim için adını yazmadım aslında yazmıştımda sonra düzenledim hemen babam biz küüçükken gider tatlıcının tablasından bize alır oracıkta yedirirdi ne sevrdim ne tatlı gelirdi geçenlerde yaptım tüm ev ahalisi ve bi arkadaşa gününde götürmüştüm onlarda çok beğendi 1 tepsi bitiverdi.. ay kesin yapıcam sanırım
Yarın yapmayı düşünüyorum ablacım ama bana güven olmaz daha doğrusu bana değil kızıma güven olmaz eğer herşey yolunda giderse yapmayı düşünüyorum diyelimNe habersin nasıl gidiyor hazırlıklar:))
Yarın yapmayı düşünüyorum ablacım ama bana güven olmaz daha doğrusu bana değil kızıma güven olmaz eğer herşey yolunda giderse yapmayı düşünüyorum diyelim
tatlı yapılcak inşallah ama yarın mı sona doğru mu orası belirsiz, bu arada sunumda o dediğim gibi değilde daha klasik olacak sanırım başka başka konseptlerde sunabiliriz demi ? Yani bikaç farklı sunumu bir arada yükleyebilirim dem abla?O tatlı yapılacak ona göre,o kadar tüyoları verdik örtüler hazır diğer malzemeler tetikte bekleyecek:))
Merakla bekliyoruz bizde tatlını
tatlı yapılcak inşallah ama yarın mı sona doğru mu orası belirsiz, bu arada sunumda o dediğim gibi değilde daha klasik olacak sanırım başka başka konseptlerde sunabiliriz demi ? Yani bikaç farklı sunumu bir arada yükleyebilirim dem abla?
Merhaba kizcelerS Sabr-Sukur-Dua
Nevreste
@tontriko
@Jenna16
@-VUSLAT-
@deynepnaz
@azerinnn
@gurtmingotam
@ervanazlim
@kukrim27
@ME118
Zipzip-
@yasminsay
@Lunya
balbocuuu
@-cantanem-
@_CaNanSu_
HanimKelesimiGetir
@Smile Forever
@evlaefe
@yorgun anneanne
@NAVLEE
@E v v a b
T Tatlianne20
Lilimam
@retro_lavinia
Unuttuğum varsa küsmesin valla bayağı bekledim aklıma gel son diye nasılsınız ❤
Kuru iftira kesin Nevreste dir o oda diyetteyim deyip yiyor habireSen kv deyim börek yiyorum demedin mi :))
Nevreste ye öncesinde bildirmen gerekiyor tatlıyı önceden rezerve etmek gerekiyor yani ins olur :))bende diyorumki acaba akşam o çok sevdiğim sokak lezzeti tatlımı yapıp katılsam mı yarışmaya sonra da diyorum sen sunumu beceremezsin belki bi cesaret akşam yapar yüklerim