• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Od
Geliyor gözümün önüne geliyor cam siliyorim koltukları çekiyorum hatta dolapları tek tek duzenliyorim sonra bakıyorum ki kk da zmaan geçip gitmiş ben hiç bir halt etmemisim :KK70:
Oda iyimis😅
Bitmez bu isler🤦‍♀️🤷‍♀️

Merhabaaa canım teşekkürler beni de unutmadığın için ❤️ Geçen gün baktım ben yokum sadece okudum 😜 şaka tabiki,sizler eski muhabbetlerinizden tatlı tatlı atışıyosunuz bende girecek bi ara bulamayıp okuyup beğenip çıkıyorum ;)

bende diyorumki acaba akşam o çok sevdiğim sokak lezzeti tatlımı yapıp katılsam mı yarışmaya sonra da diyorum sen sunumu beceremezsin :KK11: :KK53: belki bi cesaret akşam yapar yüklerim :super:
Tulumbami yoksa😋

Merhabaaa canım teşekkürler beni de unutmadığın için ❤ Geçen gün baktım ben yokum sadece okudum 😜 şaka tabiki,sizler eski muhabbetlerinizden tatlı tatlı atışıyosunuz bende girecek bi ara bulamayıp okuyup beğenip çıkıyorum :KK66:

Ne habersin nasıl gidiyor hazırlıklar:))

yook farklı her sokakta yok sanırım bunlardan :KK45::KK45::KK45:yazmam etik mi değil mi bilemediğim için adını yazmadım aslında yazmıştımda sonra düzenledim hemen :KK48: babam biz küüçükken gider tatlıcının tablasından bize alır oracıkta yedirirdi ne sevrdim ne tatlı gelirdi geçenlerde yaptım tüm ev ahalisi ve bi arkadaşa gününde götürmüştüm onlarda çok beğendi 1 tepsi bitiverdi.. ay kesin yapıcam sanırım :halay::halay::halay:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ablacım kızına geçmiş olsun, eve gelince ılık suyla duşta sağıyo gibi yapsın çok iyi geliyor, bende bi kez mastit oldum ilk önce anlamadım hasta oldum sandım çünkü bütün vücudun ağrıyor ,yazın ortasında dondum sonra ağlaya sızlaya emzirip duşta sağdım da geçti.

yook farklı her sokakta yok sanırım bunlardan :KK45::KK45::KK45:yazmam etik mi değil mi bilemediğim için adını yazmadım aslında yazmıştımda sonra düzenledim hemen :KK48: babam biz küüçükken gider tatlıcının tablasından bize alır oracıkta yedirirdi ne sevrdim ne tatlı gelirdi geçenlerde yaptım tüm ev ahalisi ve bi arkadaşa gününde götürmüştüm onlarda çok beğendi 1 tepsi bitiverdi.. ay kesin yapıcam sanırım :halay::halay::halay:
Merakla bekliorum oyleyse😍

Yarın yapmayı düşünüyorum ablacım ama bana güven olmaz daha doğrusu bana değil kızıma güven olmaz :KK70: eğer herşey yolunda giderse yapmayı düşünüyorum diyelim :KK66:

O tatlı yapılacak ona göre,o kadar tüyoları verdik örtüler hazır diğer malzemeler tetikte bekleyecek:))
Merakla bekliyoruz bizde tatlını :KK5:

O tatlı yapılacak ona göre,o kadar tüyoları verdik örtüler hazır diğer malzemeler tetikte bekleyecek:))
Merakla bekliyoruz bizde tatlını :KK5:
:KK70: tatlı yapılcak inşallah ama yarın mı sona doğru mu orası belirsiz, bu arada sunumda o dediğim gibi değilde daha klasik olacak sanırım ;) başka başka konseptlerde sunabiliriz demi ? Yani bikaç farklı sunumu bir arada yükleyebilirim dem abla?

:KK70: tatlı yapılcak inşallah ama yarın mı sona doğru mu orası belirsiz, bu arada sunumda o dediğim gibi değilde daha klasik olacak sanırım :KK66: başka başka konseptlerde sunabiliriz demi ? Yani bikaç farklı sunumu bir arada yükleyebilirim dem abla?

Sen ne zaman müsait olursan o zaman yaparsın.
Farklı sunum olacak birbirinden bağımsız olacak demi..

Back