• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Estağfirullah küsermiyim hiç İyiyiz şükür iki gündür başım ağrıyor çocuk çok erken kalkmaya başladı yaz moduna geçiyor artık düzen bozulunca kafa gitti tabi 🤪 gün yetmiyor bana çocuğu yedir içir oynat uyut ev işleri yemek vs derken akşam oluyor.

Bilmem iyidirim herhalde ,ağırlık var üzerimde biraz :KK69:
Bende çiko kahve yapıyorum şuan güzel gidiyor birazdan kişi uyutacagim oturma odası perdelerini mı atsam diyorum makinaya son kez :D

Bende çiko kahve yapıyorum şuan güzel gidiyor birazdan kişi uyutacagim oturma odası perdelerini mı atsam diyorum makinaya son kez :KK70:
Gunesi gorunce insanin yaz temizligi yapasi gelio tabi 😂

Ohh ne güzel:))

İyidir canım❤ Okula geldim çocukları almaya, şimdi kaçar ben öpüldünüz😘😘
Ben okulda yedirip geldim şükür hadi görüşürüz gelince :))

Bende çiko kahve yapıyorum şuan güzel gidiyor birazdan kişi uyutacagim oturma odası perdelerini mı atsam diyorum makinaya son kez :KK70:
Ben de çay zeytinyağlı pırasa yiyorum ,fena sayılmaz :KK53:
Neden son kez atıyorsun makinaya ,daha kullanmayacak mısın?
Şimdi perde yıkayınca camı da silmen gerekli:KK45:
Camı silmişken koltukların altını de çekersin ,iş iş,iş bitmiyor işler :skandal:

Ben de çay zeytinyağlı pırasa yiyorum ,fena sayılmaz :KK53:
Neden son kez atıyorsun makinaya ,daha kullanmayacak mısın?
Şimdi perde yıkayınca camı da silmen gerekli:KK45:
Camı silmişken koltukların altını de çekersin ,iş iş,iş bitmiyor işler :skandal:
Değiştireceğim 10 yıllık perdeler zaten değişecekti sünnet bahane olacak ama bi iki kez daha yıkanır herhalde her seferinde son diye arıyorum makijaya :D

Gunesi gorunce insanin yaz temizligi yapasi gelio tabi 😂
Geliyor gözümün önüne geliyor cam siliyorim koltukları çekiyorum hatta dolapları tek tek duzenliyorim sonra bakıyorum ki kk da zmaan geçip gitmiş ben hiç bir halt etmemisim :D

Back