Bana mı verdiler baklavayı
Çok güzel baklava yaparım ,markete gidip limonata ,ince bulgur ,bir de salçam bitmiş salça da alayım baklava hamuruna katmaya da yoğurayım
Deynepnazla ilk gün özele geçelim dedim.. Fena uyanık bana de bakalım ne yapacaksın dedi ben sordum cvp vermedi ipuçlarını takip ettim Baklavayı buldum kaçamaz benden
Topu topu 1 kere yarışmaya katıldı onda da bir sürü oy aldı laflara bak sen
Yenilmiş te güreşe doymuyormuş ta
Çok güzel baklava yaparım ,markete gidip limonata ,ince bulgur ,bir de salçam bitmiş salça da alayım baklava hamuruna katmaya da yoğurayım
Deynepnazla ilk gün özele geçelim dedim.. Fena uyanık bana de bakalım ne yapacaksın dedi ben sordum cvp vermedi ipuçlarını takip ettim Baklavayı buldum kaçamaz benden
Ben sana ne yapacağımı söyleyeceğim dedim mi
Kendin dedin ben falanca tarifi yapacağım diye
Buradan sesleniyorum baklava bana güzel yakışıyormuş herkes öyle diyor ,kim aldıysa bana versin
Topu topu 1 kere yarışmaya katıldı onda da bir sürü oy aldı laflara bak sen
Yenilmiş te güreşe doymuyormuş ta
Akıtmıyorum ki direkt koyuyorum makinanaya artıklarını sıyırıp Akıtınca beyni karışıyormuş makinanın güzel yıkamıyormuş Onayladım ben de önceden akıtmama rağmen pis çıkıyordu, şimdi pasparlak
Akıtmıyorum ki direkt koyuyorum makinanaya artıklarını sıyırıp Akıtunca beyni karışıyormuş makinanın güzel yıkamıyormuş Onayladım ben de önceden akıtıtmama rağmen pis çıkıyordu, pasparlak:45
Ben sana ne yapacağımı söyleyeceğim dedim mi
Kendin dedin ben falanca tarifi yapacağım diye
Buradan sesleniyorum baklava bana güzel yakışıyormuş herkes öyle diyor ,kim aldıysa bana versin