- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
Ahahjh aynenAkıtmayınca temiz yıkamaz ki
Salak karı zaten temiz bu tabak niye koydun mu diyormuş makina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahjh aynenAkıtmayınca temiz yıkamaz ki
S.l.k k..ıAkıtmayınca temiz yıkamaz ki
mışıllıh,tibrik idirim ,dıim ılsın,MaşallahTebrikler,Allah daim etsin dersin sandımdı
Lahana yaprağı ısıtıp koysun abla sıcak duş yapsın suyun altında sağabilir iyi gelir iltihap tıkamıştır kanalları çabucak iyileşir inşallahÇpk teşekkürler arkadaşlar biraz önce aradı kan vermiş 3 saat sonra filan alacakmış sonuçları.
Koltuk altına kadar iltahap oluşmuş öyle demiş doktor.
Elleyemedi bile dedi şişmiş memesi bayağı.
Bakalım artık kan değerleri nasıl çıkacak,şayet apse filan varsa o bölge operasyonla boşaltılıyormuş öyle yazıyordu nette.
Emziremiyorum dedi sağmış bir kaç damla süt geldi dedi.
Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin demediler mi sanaBeni kimseye güvenmemem konusunda yanıltmadığın için tişikirlir sipirmin
Bu ne kız zor okudum yazıyımışıllıh,tibrik idirim ,dıim ılsın,
Akıtmayınca temiz yıkamaz ki
Onu demedilerde ;Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin demediler mi sana
Mışıllıh,tibrik idirim ,dıim ılsınBu ne kız zor okudum yazıyı
Lahana yaprağı ısıtıp koysun abla sıcak duş yapsın suyun altında sağabilir iyi gelir iltihap tıkamıştır kanalları çabucak iyileşir inşallah
Yanlış anladın karşımdaki kişiye yazmadım Hanım Abla ,O zaten temiz yerleştiriyormuş,yanlış anladın galiba.Hani temiz koyunca makinanın beyni karışıyormuş ya ,ben de akıtıp koyuyorum ,kendimi düşünüp de yazdım ,bi salak varsa ben oluyorum yaniDeynep olmadı daha dikkatli lütfen..
ahahahahha koptum ,çok yürekten olmuşmışıllıh,tibrik idirim ,dıim ılsın,
E bazıları da sirke zararlı diyor ,bazıları elma sirkesi diyor ,bimin parlatıcısı gayet güzel parlatıyor,riske atmaya gerek yok bence ama kimyasal diyorsan başkaKızlar bulaşık makinasına limon tuzu koyun, parlatıcı gözüne de beyaz sirke, süper parlak çıkıyor bulaşıklar
Basit bir şeydir inşallah.O lahanayı okudum demin soğuk kompres iyi gelirdiye yazıyordu.
Ilık duşuda dedim de,bakalım artık sonuçlarnasıl çıkacak.
Yanlış anladın karşımdaki kişiye yazmadım Hanım Abla ,O zaten temiz yerleştiriyormuş,yanlış anladın galiba.Hani temiz koyunca makinanın beyni karışıyormuş ya ,ben de akıtıp koyuyorum ,kendimi düşünüp de yazdım ,bi salak varsa ben oluyorum yani
Basit bir şeydir inşallah.
Ben akıtmadığım için üstüme almadım zatenYanlış anladın karşımdaki kişiye yazmadım Hanım Abla ,O zaten temiz yerleştiriyormuş,yanlış anladın galiba.Hani temiz koyunca makinanın beyni karışıyormuş ya ,ben de akıtıp koyuyorum ,kendimi düşünüp de yazdım ,bi salak varsa ben oluyorum yani
Kim demiş zararlı diye, asıl kimyasallar zararlı canımE bazıları da sirke zararlı diyor ,bazıları elma sirkesi diyor ,bimin parlatıcısı gayet güzel parlatıyor,riske atmaya gerek yok bence ama kimyasal diyorsan başka
Annelik zor yaa,hem çok güzel hem de çok zorZaten gerginim bugün,herşey karman çorman oldu nedense pardon diyim ..
İnşallah öyledir.