• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Çpk teşekkürler arkadaşlar biraz önce aradı kan vermiş 3 saat sonra filan alacakmış sonuçları.
Koltuk altına kadar iltahap oluşmuş öyle demiş doktor.
Elleyemedi bile dedi şişmiş memesi bayağı.
Bakalım artık kan değerleri nasıl çıkacak,şayet apse filan varsa o bölge operasyonla boşaltılıyormuş öyle yazıyordu nette.
Emziremiyorum dedi sağmış bir kaç damla süt geldi dedi.
Lahana yaprağı ısıtıp koysun abla sıcak duş yapsın suyun altında sağabilir iyi gelir iltihap tıkamıştır kanalları çabucak iyileşir inşallah 🤲🏻

Lahana yaprağı ısıtıp koysun abla sıcak duş yapsın suyun altında sağabilir iyi gelir iltihap tıkamıştır kanalları çabucak iyileşir inşallah 🤲🏻

O lahanayı okudum demin soğuk kompres iyi gelirdiye yazıyordu.
Ilık duşuda dedim de,bakalım artık sonuçlarnasıl çıkacak.

Deynep olmadı daha dikkatli lütfen..
Yanlış anladın karşımdaki kişiye yazmadım Hanım Abla ,O zaten temiz yerleştiriyormuş,yanlış anladın galiba.Hani temiz koyunca makinanın beyni karışıyormuş ya ,ben de akıtıp koyuyorum ,kendimi düşünüp de yazdım ,bi salak varsa ben oluyorum yani:KK53:

Kızlar bulaşık makinasına limon tuzu koyun, parlatıcı gözüne de beyaz sirke, süper parlak çıkıyor bulaşıklar:rapci:
E bazıları da sirke zararlı diyor ,bazıları elma sirkesi diyor ,bimin parlatıcısı gayet güzel parlatıyor,riske atmaya gerek yok bence ama kimyasal diyorsan başka :olamaz:

Yanlış anladın karşımdaki kişiye yazmadım Hanım Abla ,O zaten temiz yerleştiriyormuş,yanlış anladın galiba.Hani temiz koyunca makinanın beyni karışıyormuş ya ,ben de akıtıp koyuyorum ,kendimi düşünüp de yazdım ,bi salak varsa ben oluyorum yani:KK53:

Zaten gerginim bugün,herşey karman çorman oldu nedense pardon diyim ..

Basit bir şeydir inşallah.

İnşallah öyledir.

Ben akıtmadığım için üstüme almadım zaten😅
E bazıları da sirke zararlı diyor ,bazıları elma sirkesi diyor ,bimin parlatıcısı gayet güzel parlatıyor,riske atmaya gerek yok bence ama kimyasal diyorsan başka :olamaz:
Kim demiş zararlı diye, asıl kimyasallar zararlı canım:(

Zaten gerginim bugün,herşey karman çorman oldu nedense pardon diyim ..

İnşallah öyledir.
Annelik zor yaa,hem çok güzel hem de çok zor:anne:
Benim görümcemde de birkaç kez oldu ,hafif kesi atıp ,içindeki iltihabı boşaltmışlardı.
Sen burada olsan da aklın kızında .

Back