En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
2 kategoridir 1.olan ağız tadıyla madalyasını takamıyor
Geçen kategori azerin bu kategoride de gurtmingtoom o kadar bekledi ,madalyayı takamadan site değişti
Acilen madalyalar geri gelmeli gurtmingtooma haksızlık bu,yoksa kendimi düşündüğümden demiyorum yanlış anlaşılmasın

Koca yürekli Deynepnaz

Ammaaa bah simdi esit olduk ne guzel:)) zengin fakir ayrimi yoh

Ammaaa bah simdi edit olduk ne guzel:)) zebgin fakir ayrimi yoh
Yok yeaaaaa,olsun banane
Madalya yerine başka birşey verilecek dendi ama bakalım ne olacak ,beğenmezsem madalyamı isterim banane
Madalyamı alırken bana mı sordular
Yoksa sitenin değişmesi için çok para lazımdı da Kazen bozdurup siye için mi harcadı madalyaları

Senin adına bankaya yatırmışlar madalya parasını

Ben bunu hic dusunmedim bakKazen uyaniksa sen daha uyaniksin, yoksa gayserili misin kihiiizzz nasil? Madalya yok mu artik? 1 tane bile madalya alamadan kalkti madalya sistemi yani? Bendede ne cenabetlik varmis arkadas, girdigim yeri kurutuyorum

Ben bunu hic dusunmedim bakKazen uyaniksa sen daha uyaniksin, yoksa gayserili misin kihiiizzz nasil? Madalya yok mu artik? 1 tane bile madalya alamadan kalkti madalya sistemi yani? Bendede ne cenabetlik varmis arkadas, girdigim yeri kurutuyorum
Cenabet mi dolanıyorum dedin sen ?

Son cümleyi sürüm konusuna da yazardım da Kazen emmim kızar belkiYazsam mı ya ,madalyalarımızı site için mi aldınız diye
Haha sinirden cevsp yazmaz belkiOrasi teknik konularin oldugu site, geyik yapana kiziyolar, ben bile geyik yapamiyom dun iyice delirmisti ama zavallim..

Haha sinirden cevsp yazmaz belkiOrasi teknik konularin oldugu site, geyik yapana kiziyolar, ben bile geyik yapamiyom dun iyice delirmisti ama zavallim..
O zaman gidip hiç beğenmedim yeni sürümü yazayım
Birkaç sayfa baktım da E Evvab kamp kurmuş oraya ,gelişmelerden bizi haberdar eder

Geçmiş olsun ablacım❤ İnşaAllah ciddi birşey çıkmaz, hayırlı sonuçlarla İnşaAllah

Cok gecmis olsun.. iltihap oyle can acitirki Allah yardimcisi olsun.. o sertliklerin bildigimiz sac taragiyla tarayarak gectigini duymustum.

Geçmiş olsun ,torunun kaç aylık oldu?

Çok geçmiş olsun.

Çpk teşekkürler arkadaşlar biraz önce aradı kan vermiş 3 saat sonra filan alacakmış sonuçları.
Koltuk altına kadar iltahap oluşmuş öyle demiş doktor.
Elleyemedi bile dedi şişmiş memesi bayağı.
Bakalım artık kan değerleri nasıl çıkacak,şayet apse filan varsa o bölge operasyonla boşaltılıyormuş öyle yazıyordu nette.
Emziremiyorum dedi sağmış bir kaç damla süt geldi dedi.

O zaman gidip hiç beğenmedim yeni sürümü yazayım
Birkaç sayfa baktım da E Evvab kamp kurmuş oraya ,gelişmelerden bizi haberdar eder
Bir işe yarıyorsam ne mutlu üzülüyorum yönetimin haline :)

Yapmam zaten
bU KATEGORİYE KATILIYORSUN DEĞİL Mİ?
Yeni sürümün ilk Caps Lockunu da açık bıraktım hayırlı olsun
4 gözle bekliyordum lockunu Yenilen pehlivan güreşe doymazmış,katılacağım inşallah

Acil şifalar İnşaAllah ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…