- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
Tıkla sürekli bildirim geliyor, beğenide alıntıdaKızlar altta KK için bildirimleri etkinleştir diye yazı çıktı ,tıklayan var mı ,yoksa tıklasın ,iyi birşeyse ben de tıklayayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tıkla sürekli bildirim geliyor, beğenide alıntıdaKızlar altta KK için bildirimleri etkinleştir diye yazı çıktı ,tıklayan var mı ,yoksa tıklasın ,iyi birşeyse ben de tıklayayım
Annelik zor yaa,hem çok güzel hem de çok zor
Benim görümcemde de birkaç kez oldu ,hafif kesi atıp ,içindeki iltihabı boşaltmışlardı.
Sen burada olsan da aklın kızında .
Mesela ben makinayı günlük açtığım için ,suyla akıtıyorum da zaten hafiften ,yarım tablet koyuyorum ,daha az kimyasal olsun diye ama nereye kadar neye elimizi atsak tehlike ,en hafifinden aldığımız sebze meyvalar bile ilaçlı,parlatma uğruna ,bozulmasın diye vs.Ben akıtmadığım için üstüme almadım zaten
Kim demiş zararlı diye, asıl kimyasallar zararlı canım
Tıklayacağım da bakışlarından emin olamıyorumTıkla sürekli bildirim geliyor, beğenide alıntıda
Yok canım ben 6 senedir sirke kullanıyorum makinada tık demedi:) Aynen herşeyde var kimyasal malesef Ben meyve sebzeyi karbonatlı suda bekletiyorum kimyasal ilaç aktifliğini çözüyormuş:)Mesela ben makinayı günlük açtığım için ,suyla akıtıyorum da zaten hafiften ,yarım tablet koyuyorum ,daha az kimyasal olsun diye ama nereye kadar neye elimizi atsak tehlike ,en hafifinden aldığımız sebze meyvalar bile ilaçlı,parlatma uğruna ,bozulmasın diye vs.
Fazla ötüyor telefon Sessize alırsın:)Tıklayacağım da bakışlarından emin olamıyorum
Sürekli nasıl geliyor ,ne bildirimi,zaten beğeni alıntı mesajı geliyor
Sitede olmadığın zamanlarda da geliyor canım bildirim:)Tıklayacağım da bakışlarından emin olamıyorum
Sürekli nasıl geliyor ,ne bildirimi,zaten beğeni alıntı mesajı geliyor
Kolay gelsin❤Okul saati yaklaşıyor,beslenmesiydi ,saçıydı ben kaçayım
Geçmiş olsun ablacim evet mastit olmuştur büyük ihtimal Allah yardımcısı olsun.Kızım aradı şimdi,göğsü şişmiş gece uyuyamamış elime sertlik geliyor dedi.
Bebeğide emzirememiş pompada kullanmış sağmak için süt bir kaç damla gelmiş.
Mastit oldu herhalde birazdan doktora gidecek eşini bekliyor,iltihap var demekki süt kanalları tıkanmış.
Gelince arayacak bakalım.
Geçmiş olsun ablacim evet mastit olmuştur büyük ihtimal Allah yardımcısı olsun.
Korkma ablacim geçer bende olmuştum ateş falanda yapmıştı sıtma ilaç başlayınca rahatlar hemenKan tahlili vermiş onu bekliyor bakalım nasıl çıkacak sonuç.
Koltuk altına kadar şişlik olmuş öyle dedi.
Çok teşekkürler sağol.
Korkma ablacim geçer bende olmuştum ateş falanda yapmıştı sıtma ilaç başlayınca rahatlar hemen
Evet öyle yapıyor.Cok geçmiş olsun tekrardan Allah tez şifasini versin .İnşallah öyle olur,sıtma gibi titredim dedi.
Evet öyle yapıyor.Cok geçmiş olsun tekrardan Allah tez şifasini versin .
Manisa abla ama merkez de değilim :)) buranın da ayazı var :)) ama şuan çok güzel çocukları parkta oynatiyorim okulda :))Sen istesen de kaçamazsın
❤❤
Allah muhafaza buz tehlike, dikkat et canım Sen hangi şehirdeydin unuttum yine Burada bahar havası var, çok güzel
HanimKelesimiGetir gecmis olsun ablacım
Manisa abla ama merkez de değilim :)) buranın da ayazı var :)) ama şuan çok güzel çocukları parkta oynatiyorim okulda :))
Geçmiş olsun abla bende bir kere emzirirken öyle oldum nazar deyip okudular üflediler birde o memeyi daha sık emzir dediler o zaman kavun konusu geçmişti belki canım çekmiştir dediler iki gün sonra geçti benimÇpk teşekkürler arkadaşlar biraz önce aradı kan vermiş 3 saat sonra filan alacakmış sonuçları.
Koltuk altına kadar iltahap oluşmuş öyle demiş doktor.
Elleyemedi bile dedi şişmiş memesi bayağı.
Bakalım artık kan değerleri nasıl çıkacak,şayet apse filan varsa o bölge operasyonla boşaltılıyormuş öyle yazıyordu nette.
Emziremiyorum dedi sağmış bir kaç damla süt geldi dedi.