- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
- 468
Günaydın gülümGünaydın herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın gülümGünaydın herkese
İyi ki erken inmisim arabayı ısıtıp eve geri çıktık çocuk karı alıp indiğimde yine ince bir tabaka buz ile karsilastim çok ama çok soğukBen bıraktım dönüyorum
Sana da günaydın fıstıkGünaydın gülüm
GünaydınGünaydın herkese ☀
Sen istesen de kaçamazsınInşallah canım :))
Kacamıyorum ki sorumluluk bende olunca
❤❤Günaydın ♥
Allah muhafaza buz tehlike, dikkat et canım Sen hangi şehirdeydin unuttum yine Burada bahar havası var, çok güzelİyi ki erken inmisim arabayı ısıtıp eve geri çıktık çocuk karı alıp indiğimde yine ince bir tabaka buz ile karsilastim çok ama çok soğuk
Geçmiş olsun ablacım❤ İnşaAllah ciddi birşey çıkmaz, hayırlı sonuçlarla İnşaAllahKızım aradı şimdi,göğsü şişmiş gece uyuyamamış elime sertlik geliyor dedi.
Bebeğide emzirememiş pompada kullanmış sağmak için süt bir kaç damla gelmiş.
Mastit oldu herhalde birazdan doktora gidecek eşini bekliyor,iltihap var demekki süt kanalları tıkanmış.
Gelince arayacak bakalım.
Bende olmuştum 2 kez 2 haftalıktı oğlum çok kötü olmuştum bayılmıştım filan ateşim vardı iğne yemiştim 1 hafta sabah akşam ay o zamanlar geldi aklıma abla. Emzirmek çok önemli kanalların açılması için emzirmek engel değil demişti doktor ama tabi acıyor Allah yardımcısı olsunKızım aradı şimdi,göğsü şişmiş gece uyuyamamış elime sertlik geliyor dedi.
Mastit oldu herhalde birazdan doktora gidecek eşini bekliyor,iltihap var demekki süt kanalları tıkanmış.
ekonomimizi çok güzel anlatmış
Aynen Bizde de tahta kalmayacak yakındaekonomimizi çok güzel anlatmış
Cok gecmis olsun.. iltihap oyle can acitirki Allah yardimcisi olsun.. o sertliklerin bildigimiz sac taragiyla tarayarak gectigini duymustum.Kızım aradı şimdi,göğsü şişmiş gece uyuyamamış elime sertlik geliyor dedi.
Geçmiş olsun ,torunun kaç aylık oldu?Kızım aradı şimdi,göğsü şişmiş gece uyuyamamış elime sertlik geliyor dedi.
Çok geçmiş olsun.Kızım aradı şimdi,göğsü şişmiş gece uyuyamamış elime sertlik geliyor dedi.
GünaydınGünaydın ahali
Elmanda gözüm kalmıştı Jennacığım ,gittiği iyi olmuşGünaydın