• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
2 kategoridir 1.olan ağız tadıyla madalyasını takamıyor:skandal:
Geçen kategori azerin bu kategoride de gurtmingtoom o kadar bekledi ,madalyayı takamadan site değişti:skandal:
Acilen madalyalar geri gelmeli gurtmingtooma haksızlık bu,yoksa kendimi düşündüğümden demiyorum yanlış anlaşılmasın:KK45:

Geçen kategori azerin bu kategoride de gurtmingtoom o kadar bekledi ,madalyayı takamadan site değişti:skandal:
Acilen madalyalar geri gelmeli gurtmingtooma haksızlık bu,yoksa kendimi düşündüğümden demiyorum yanlış anlaşılmasın:KK45:
Koca yürekli Deynepnaz :KK53:

Ammaaa bah simdi esit olduk ne guzel:)) zengin fakir ayrimi yoh😂😂😂

Ammaaa bah simdi edit olduk ne guzel:)) zebgin fakir ayrimi yoh😂😂😂
Yok yeaaaaa,olsun banane :lülülü:
Madalya yerine başka birşey verilecek dendi ama bakalım ne olacak ,beğenmezsem madalyamı isterim banane :lülülü:
Madalyamı alırken bana mı sordular:63:
Yoksa sitenin değişmesi için çok para lazımdı da Kazen bozdurup siye için mi harcadı madalyaları :skandal:

Madalya yerine başka birşey verilecek dendi ama bakalım ne olacak ,beğenmezsem madalyamı isterim banane :lülülü:
Yoksa sitenin değişmesi için çok para lazımdı da Kazen bozdurup siye için mi harcadı madalyaları :skandal:
Senin adına bankaya yatırmışlar madalya parasını :P

Ben bunu hic dusunmedim bak😂Kazen uyaniksa sen daha uyaniksin, yoksa gayserili misin kihiiizzz😂😂😂 nasil? Madalya yok mu artik? 1 tane bile madalya alamadan kalkti madalya sistemi yani? Bendede ne cenabetlik varmis arkadas, girdigim yeri kurutuyorum😂😂😂

Ben bunu hic dusunmedim bak😂Kazen uyaniksa sen daha uyaniksin, yoksa gayserili misin kihiiizzz😂😂😂 nasil? Madalya yok mu artik? 1 tane bile madalya alamadan kalkti madalya sistemi yani? Bendede ne cenabetlik varmis arkadas, girdigim yeri kurutuyorum😂😂😂
Cenabet mi dolanıyorum dedin sen ?:skandal:

Son cümleyi sürüm konusuna da yazardım da Kazen emmim kızar belki:KK53:Yazsam mı ya ,madalyalarımızı site için mi aldınız diye :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Haha sinirden cevsp yazmaz belki😂Orasi teknik konularin oldugu site, geyik yapana kiziyolar, ben bile geyik yapamiyom😂😂😂 dun iyice delirmisti ama zavallim..

Haha sinirden cevsp yazmaz belki😂Orasi teknik konularin oldugu site, geyik yapana kiziyolar, ben bile geyik yapamiyom😂😂😂 dun iyice delirmisti ama zavallim..
O zaman gidip hiç beğenmedim yeni sürümü yazayım :KK45:
Birkaç sayfa baktım da E Evvab kamp kurmuş oraya ,gelişmelerden bizi haberdar eder :KK45:

Geçmiş olsun ablacım❤ İnşaAllah ciddi birşey çıkmaz, hayırlı sonuçlarla İnşaAllah🤲🏻:KK68:

Bende olmuştum 2 kez 2 haftalıktı oğlum çok kötü olmuştum bayılmıştım filan ateşim vardı iğne yemiştim 1 hafta sabah akşam ay o zamanlar geldi aklıma abla. Emzirmek çok önemli kanalların açılması için emzirmek engel değil demişti doktor ama tabi acıyor Allah yardımcısı olsun 🤲🏻

Cok gecmis olsun.. iltihap oyle can acitirki Allah yardimcisi olsun.. o sertliklerin bildigimiz sac taragiyla tarayarak gectigini duymustum.

Geçmiş olsun ,torunun kaç aylık oldu?

Çok geçmiş olsun.

Çpk teşekkürler arkadaşlar biraz önce aradı kan vermiş 3 saat sonra filan alacakmış sonuçları.
Koltuk altına kadar iltahap oluşmuş öyle demiş doktor.
Elleyemedi bile dedi şişmiş memesi bayağı.
Bakalım artık kan değerleri nasıl çıkacak,şayet apse filan varsa o bölge operasyonla boşaltılıyormuş öyle yazıyordu nette.
Emziremiyorum dedi sağmış bir kaç damla süt geldi dedi.

O zaman gidip hiç beğenmedim yeni sürümü yazayım :KK45:
Birkaç sayfa baktım da E Evvab kamp kurmuş oraya ,gelişmelerden bizi haberdar eder :KK45:
Bir işe yarıyorsam ne mutlu üzülüyorum yönetimin haline :)

Yapmam zaten :sus:
bU KATEGORİYE KATILIYORSUN DEĞİL Mİ?:KK45:
Yeni sürümün ilk Caps Lockunu da açık bıraktım hayırlı olsun :KK45:
4 gözle bekliyordum lockunu :P Yenilen pehlivan güreşe doymazmış,katılacağım inşallah :KK45:

Çpk teşekkürler arkadaşlar biraz önce aradı kan vermiş 3 saat sonra filan alacakmış sonuçları.
Koltuk altına kadar iltahap oluşmuş öyle demiş doktor.
Elleyemedi bile dedi şişmiş memesi bayağı.
Bakalım artık kan değerleri nasıl çıkacak,şayet apse filan varsa o bölge operasyonla boşaltılıyormuş öyle yazıyordu nette.
Emziremiyorum dedi sağmış bir kaç damla süt geldi dedi.
Acil şifalar İnşaAllah ablacım🤲🏻

Back