- 24 Eylül 2018
- 98.569
- 295.051
- 698
Gunaydin buarada hepinize hatunlar
Vallahi şimdi diyecektim,ne kem gözün varmış diye Kibarlik olsun diye demedim.Elmanda gözüm kalmıştı Jennacığım ,gittiği iyi olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin buarada hepinize hatunlar
Vallahi şimdi diyecektim,ne kem gözün varmış diye Kibarlik olsun diye demedim.Elmanda gözüm kalmıştı Jennacığım ,gittiği iyi olmuş
Koca yürekli Deynepnaz2 kategoridir 1.olan ağız tadıyla madalyasını takamıyor
Geçen kategori azerin bu kategoride de gurtmingtoom o kadar bekledi ,madalyayı takamadan site değişti
Acilen madalyalar geri gelmeli gurtmingtooma haksızlık bu,yoksa kendimi düşündüğümden demiyorum yanlış anlaşılmasın
Ammaaa bah simdi esit olduk ne guzel:)) zengin fakir ayrimi yoh2 kategoridir 1.olan ağız tadıyla madalyasını takamıyor
Geçen kategori azerin bu kategoride de gurtmingtoom o kadar bekledi ,madalyayı takamadan site değişti
Acilen madalyalar geri gelmeli gurtmingtooma haksızlık bu,yoksa kendimi düşündüğümden demiyorum yanlış anlaşılmasın
Ammaaa bah simdi esit olduk ne guzel:)) zengin fakir ayrimi yoh
Yok yeaaaaa,olsun bananeAmmaaa bah simdi edit olduk ne guzel:)) zebgin fakir ayrimi yoh
Senin adına bankaya yatırmışlar madalya parasınıYok yeaaaaa,olsun banane
Madalya yerine başka birşey verilecek dendi ama bakalım ne olacak ,beğenmezsem madalyamı isterim banane
Madalyamı alırken bana mı sordular
Yoksa sitenin değişmesi için çok para lazımdı da Kazen bozdurup siye için mi harcadı madalyaları
Ben bunu hic dusunmedim bakKazen uyaniksa sen daha uyaniksin, yoksa gayserili misin kihiiizzz nasil? Madalya yok mu artik? 1 tane bile madalya alamadan kalkti madalya sistemi yani? Bendede ne cenabetlik varmis arkadas, girdigim yeri kurutuyorumYok yeaaaaa,olsun banane
Madalya yerine başka birşey verilecek dendi ama bakalım ne olacak ,beğenmezsem madalyamı isterim banane
Madalyamı alırken bana mı sordular
Yoksa sitenin değişmesi için çok para lazımdı da Kazen bozdurup siye için mi harcadı madalyaları
Cenabet mi dolanıyorum dedin sen ?Ben bunu hic dusunmedim bakKazen uyaniksa sen daha uyaniksin, yoksa gayserili misin kihiiizzz nasil? Madalya yok mu artik? 1 tane bile madalya alamadan kalkti madalya sistemi yani? Bendede ne cenabetlik varmis arkadas, girdigim yeri kurutuyorum
Haha sinirden cevsp yazmaz belkiOrasi teknik konularin oldugu site, geyik yapana kiziyolar, ben bile geyik yapamiyom dun iyice delirmisti ama zavallim..Son cümleyi sürüm konusuna da yazardım da Kazen emmim kızar belkiYazsam mı ya ,madalyalarımızı site için mi aldınız diye
Tipik deynep iste ne taraftan isterse ordan anliyo senden iyi politikaci olurduCenabet mi dolanıyorum dedin sen ?
Bence yapmaSon cümleyi sürüm konusuna da yazardım da Kazen emmim kızar belkiYazsam mı ya ,madalyalarımızı site için mi aldınız diye
Geçmiş olsun ablacım❤ İnşaAllah ciddi birşey çıkmaz, hayırlı sonuçlarla İnşaAllah
Bende olmuştum 2 kez 2 haftalıktı oğlum çok kötü olmuştum bayılmıştım filan ateşim vardı iğne yemiştim 1 hafta sabah akşam ay o zamanlar geldi aklıma abla. Emzirmek çok önemli kanalların açılması için emzirmek engel değil demişti doktor ama tabi acıyor Allah yardımcısı olsun
Cok gecmis olsun.. iltihap oyle can acitirki Allah yardimcisi olsun.. o sertliklerin bildigimiz sac taragiyla tarayarak gectigini duymustum.
Geçmiş olsun ,torunun kaç aylık oldu?
Çok geçmiş olsun.
Yazmalısın bence seni sever kızmaz sanaSon cümleyi sürüm konusuna da yazardım da Kazen emmim kızar belkiYazsam mı ya ,madalyalarımızı site için mi aldınız diye
Yapmam zatenBence yapma
4 gözle bekliyordum lockunu Yenilen pehlivan güreşe doymazmış,katılacağım inşallahYapmam zaten
bU KATEGORİYE KATILIYORSUN DEĞİL Mİ?
Yeni sürümün ilk Caps Lockunu da açık bıraktım hayırlı olsun
Acil şifalar İnşaAllah ablacım ❤Çpk teşekkürler arkadaşlar biraz önce aradı kan vermiş 3 saat sonra filan alacakmış sonuçları.
Koltuk altına kadar iltahap oluşmuş öyle demiş doktor.
Elleyemedi bile dedi şişmiş memesi bayağı.
Bakalım artık kan değerleri nasıl çıkacak,şayet apse filan varsa o bölge operasyonla boşaltılıyormuş öyle yazıyordu nette.
Emziremiyorum dedi sağmış bir kaç damla süt geldi dedi.