- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
- 468
Baklavayı kaptın bakalım bu kez 1. Lik getirecekmi sanaYapmam zaten
bU KATEGORİYE KATILIYORSUN DEĞİL Mİ?
Yeni sürümün ilk Caps Lockunu da açık bıraktım hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baklavayı kaptın bakalım bu kez 1. Lik getirecekmi sanaYapmam zaten
bU KATEGORİYE KATILIYORSUN DEĞİL Mİ?
Yeni sürümün ilk Caps Lockunu da açık bıraktım hayırlı olsun
Acil şifalar İnşaAllah ablacım❤
Topu topu 1 kere yarışmaya katıldı onda da bir sürü oy aldı laflara bak sen4 gözle bekliyordum lockunu Yenilen pehlivan güreşe doymazmış,katılacağım inşallah
Bana mı verdiler baklavayıBaklavayı kaptın bakalım bu kez 1. Lik getirecekmi sana
Deynepnazla ilk gün özele geçelim dedim.. Fena uyanık bana de bakalım ne yapacaksın dedi ben sordum cvp vermedi ipuçlarını takip ettim Baklavayı buldum kaçamaz bendendeynepnaz ne zaman geliyor baklava
Pastaneden aldığımız sayılır mı acaba ?deynepnaz ne zaman geliyor baklava
2 yada 3 kez yapmışsın bu seferki salçalımı demekkk farklıı bir baklavaTopu topu 1 kere yarışmaya katıldı onda da bir sürü oy aldı laflara bak sen
Yenilmiş te güreşe doymuyormuş ta
Bana mı verdiler baklavayı
Çok güzel baklava yaparım ,markete gidip limonata ,ince bulgur ,bir de salçam bitmiş salça da alayım baklava hamuruna katmaya da yoğurayım
Ona da şükür,ya akıtmadan ,bulaşığı dizmeden makinaya gitseydi sularTam bulaşık makinasını doldurdum sular gitti
Kesin onda baklavaDeynepnazla ilk gün özele geçelim dedim.. Fena uyanık bana de bakalım ne yapacaksın dedi ben sordum cvp vermedi ipuçlarını takip ettim Baklavayı buldum kaçamaz benden
Bırak şimdi ayak yapma Kaptın baklavayı pusuya yatıpPastaneden aldığımız sayılır mı acaba ?
Ben sana ne yapacağımı söyleyeceğim dedim miDeynepnazla ilk gün özele geçelim dedim.. Fena uyanık bana de bakalım ne yapacaksın dedi ben sordum cvp vermedi ipuçlarını takip ettim Baklavayı buldum kaçamaz benden
Topu topu 1 kere yarışmaya katıldı onda da bir sürü oy aldı laflara bak sen
Yenilmiş te güreşe doymuyormuş ta
Bana mı verdiler baklavayı
Çok güzel baklava yaparım ,markete gidip limonata ,ince bulgur ,bir de salçam bitmiş salça da alayım baklava hamuruna katmaya da yoğurayım
Sabah sabah bu enerji nerden geliyor
İlk katılımda benden çok oy aldın ,kıskandım seni ama çaktırmam
Akıtmıyorum ki direkt koyuyorum makinanaya artıklarını sıyırıp Akıtınca beyni karışıyormuş makinanın güzel yıkamıyormuş Onayladım ben de önceden akıtmama rağmen pis çıkıyordu, şimdi pasparlakOna da şükür,ya akıtmadan ,bulaşığı dizmeden makinaya gitseydi sular
MaşallahTebrikler,Allah daim etsin dersin sandımdıİlk katılımda benden çok oy aldın ,kıskandım seni ama çaktırmam
Akıtmayınca temiz yıkamaz kiAkıtmıyorum ki direkt koyuyorum makinanaya artıklarını sıyırıp Akıtunca beyni karışıyormuş makinanın güzel yıkamıyormuş Onayladım ben de önceden akıtıtmama rağmen pis çıkıyordu, pasparlak:45
Beni kimseye güvenmemem konusunda yanıltmadığın için tişikirlir sipirminBen sana ne yapacağımı söyleyeceğim dedim mi
Kendin dedin ben falanca tarifi yapacağım diye
Buradan sesleniyorum baklava bana güzel yakışıyormuş herkes öyle diyor ,kim aldıysa bana versin
50 kere mesaj düzenledim