• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
4 gözle bekliyordum lockunu :p Yenilen pehlivan güreşe doymazmış,katılacağım inşallah :KK45:
Topu topu 1 kere yarışmaya katıldı onda da bir sürü oy aldı laflara bak sen :sinirli:
Yenilmiş te güreşe doymuyormuş ta :ukala::ukala:

Baklavayı kaptın bakalım bu kez 1. Lik getirecekmi sana :KK70:
Bana mı verdiler baklavayı :KK45:
Çok güzel baklava yaparım ,markete gidip limonata ,ince bulgur ,bir de salçam bitmiş salça da alayım baklava hamuruna katmaya da yoğurayım :KK45:

Topu topu 1 kere yarışmaya katıldı onda da bir sürü oy aldı laflara bak sen :sinirli:

Çok güzel baklava yaparım ,markete gidip limonata ,ince bulgur ,bir de salçam bitmiş salça da alayım baklava hamuruna katmaya da yoğurayım :KK45:
2 yada 3 kez yapmışsın bu seferki salçalımı demekkk farklıı bir baklava :8: :D

Deynepnazla ilk gün özele geçelim dedim.. Fena uyanık bana de bakalım ne yapacaksın dedi ben sordum cvp vermedi :KK70: ipuçlarını takip ettim Baklavayı buldum kaçamaz benden :KK70:
Ben sana ne yapacağımı söyleyeceğim dedim mi:KK53:
Kendin dedin ben falanca tarifi yapacağım diye :ıslık:
Buradan sesleniyorum baklava bana güzel yakışıyormuş herkes öyle diyor ,kim aldıysa bana versin :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:110:

Ona da şükür,ya akıtmadan ,bulaşığı dizmeden makinaya gitseydi sular :deli:
Akıtmıyorum ki direkt koyuyorum makinanaya artıklarını sıyırıp:KK45: Akıtınca beyni karışıyormuş makinanın güzel yıkamıyormuş:deli: Onayladım ben de önceden akıtmama rağmen pis çıkıyordu, şimdi pasparlak:45:

Akıtmıyorum ki direkt koyuyorum makinanaya artıklarını sıyırıp:KK45: Akıtunca beyni karışıyormuş makinanın güzel yıkamıyormuş:deli: Onayladım ben de önceden akıtıtmama rağmen pis çıkıyordu, pasparlak:45
Akıtmayınca temiz yıkamaz ki:KK64:
Salak karı zaten temiz bu tabak niye koydun mu diyormuş makina 😕

Ben sana ne yapacağımı söyleyeceğim dedim mi:KK53:
Kendin dedin ben falanca tarifi yapacağım diye :ıslık:
Buradan sesleniyorum baklava bana güzel yakışıyormuş herkes öyle diyor ,kim aldıysa bana versin :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Beni kimseye güvenmemem konusunda yanıltmadığın için tişikirlir sipirmin :63:

Back