Çpk teşekkürler arkadaşlar biraz önce aradı kan vermiş 3 saat sonra filan alacakmış sonuçları.
Koltuk altına kadar iltahap oluşmuş öyle demiş doktor.
Elleyemedi bile dedi şişmiş memesi bayağı.
Bakalım artık kan değerleri nasıl çıkacak,şayet apse filan varsa o bölge operasyonla boşaltılıyormuş öyle yazıyordu nette.
Emziremiyorum dedi sağmış bir kaç damla süt geldi dedi.
Yanlış anladın karşımdaki kişiye yazmadım Hanım Abla ,O zaten temiz yerleştiriyormuş,yanlış anladın galiba.Hani temiz koyunca makinanın beyni karışıyormuş ya ,ben de akıtıp koyuyorum ,kendimi düşünüp de yazdım ,bi salak varsa ben oluyorum yani
E bazıları da sirke zararlı diyor ,bazıları elma sirkesi diyor ,bimin parlatıcısı gayet güzel parlatıyor,riske atmaya gerek yok bence ama kimyasal diyorsan başka
Yanlış anladın karşımdaki kişiye yazmadım Hanım Abla ,O zaten temiz yerleştiriyormuş,yanlış anladın galiba.Hani temiz koyunca makinanın beyni karışıyormuş ya ,ben de akıtıp koyuyorum ,kendimi düşünüp de yazdım ,bi salak varsa ben oluyorum yani
E bazıları da sirke zararlı diyor ,bazıları elma sirkesi diyor ,bimin parlatıcısı gayet güzel parlatıyor,riske atmaya gerek yok bence ama kimyasal diyorsan başka
Annelik zor yaa,hem çok güzel hem de çok zor
Benim görümcemde de birkaç kez oldu ,hafif kesi atıp ,içindeki iltihabı boşaltmışlardı.
Sen burada olsan da aklın kızında .