En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Lahana yaprağı ısıtıp koysun abla sıcak duş yapsın suyun altında sağabilir iyi gelir iltihap tıkamıştır kanalları çabucak iyileşir inşallah

Lahana yaprağı ısıtıp koysun abla sıcak duş yapsın suyun altında sağabilir iyi gelir iltihap tıkamıştır kanalları çabucak iyileşir inşallah

O lahanayı okudum demin soğuk kompres iyi gelirdiye yazıyordu.
Ilık duşuda dedim de,bakalım artık sonuçlarnasıl çıkacak.

Deynep olmadı daha dikkatli lütfen..
Yanlış anladın karşımdaki kişiye yazmadım Hanım Abla ,O zaten temiz yerleştiriyormuş,yanlış anladın galiba.Hani temiz koyunca makinanın beyni karışıyormuş ya ,ben de akıtıp koyuyorum ,kendimi düşünüp de yazdım ,bi salak varsa ben oluyorum yani

Kızlar bulaşık makinasına limon tuzu koyun, parlatıcı gözüne de beyaz sirke, süper parlak çıkıyor bulaşıklar
E bazıları da sirke zararlı diyor ,bazıları elma sirkesi diyor ,bimin parlatıcısı gayet güzel parlatıyor,riske atmaya gerek yok bence ama kimyasal diyorsan başka

Zaten gerginim bugün,herşey karman çorman oldu nedense pardon diyim ..

Basit bir şeydir inşallah.

İnşallah öyledir.

Ben akıtmadığım için üstüme almadım zaten
E bazıları da sirke zararlı diyor ,bazıları elma sirkesi diyor ,bimin parlatıcısı gayet güzel parlatıyor,riske atmaya gerek yok bence ama kimyasal diyorsan başka
Kim demiş zararlı diye, asıl kimyasallar zararlı canım

Zaten gerginim bugün,herşey karman çorman oldu nedense pardon diyim ..

İnşallah öyledir.
Annelik zor yaa,hem çok güzel hem de çok zor
Benim görümcemde de birkaç kez oldu ,hafif kesi atıp ,içindeki iltihabı boşaltmışlardı.
Sen burada olsan da aklın kızında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…