- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
Şükür iyiyim ben de:) Allah kolaylık versin canım, büyük sorun yoktur herhaldeIyiyim de takımda tartısma olmus onu çözmeye calısıyorum sabah sabah :))
Sen nasılsın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür iyiyim ben de:) Allah kolaylık versin canım, büyük sorun yoktur herhaldeIyiyim de takımda tartısma olmus onu çözmeye calısıyorum sabah sabah :))
Sen nasılsın :)
Günaydın canım❤Günaydın herkese kimler var bakem ben biraz uzak kaldim bu sefer.
Yok canım zayıflama takımındaNe tartışması kuzum burdami.
Nasilsiniz kuzum yarismaci cokmu busefer yogun gecti biraz benimde bu el es geçiyorum :)Günaydın canım❤
Saol canım :))yok yok çözücem inşallah :))Şükür iyiyim ben de:) Allah kolaylık versin canım, büyük sorun yoktur herhalde
Anladim canım aman insallah sknti yoktur sen nasılsın girdinmi katakoriye.Yok canım zayıflama takımında
Inşallah sıkıntı olmadan çözücem :))Anladim canım aman insallah sknti yoktur sen nasılsın girdinmi katakoriye.
Hayirlisi olsun balim insallah :)Inşallah sıkıntı olmadan çözücem :))
Aldım tarifimi bakalım ne zaman yapcam bilmiyorum sunumdan azıcık korksamda yapacagım :))
İyi cabım şükür:) Nevoş 33 tarif verdim dedi, bayağı tarif gelecek yaniNasilsiniz kuzum yarismaci cokmu busefer yogun gecti biraz benimde bu el es geçiyorum :)
Çözersin canım, anlık parlamalardır olur arada Ben de hiç sevmem ben direkt kaçarımSaol canım :))yok yok çözücem inşallah :))
Hiç de sevmem tartısma ortamını
Inşallah canım :))Hayirlisi olsun balim insallah :)
Kacamıyorum ki sorumluluk bende oluncaÇözersin canım, anlık parlamalardır olur arada Ben de hiç sevmem ben direkt kaçarım
Inşallah canım :))
Kacamıyorum ki sorumluluk bende olunca
Cook önemli birsey değil ablacım :))Hayırdır ne oldu
Cook önemli birsey değil ablacım :))
Iki kişi tartıstıda onu çözüyorum :)
Günaydınnnn♥Günaydın
Günaydın, hayırlı sabahlar
GünaydınGünaydın ❤
Sabah sabah bu enerji nerden geliyorGünaydın seksi hatunlar