En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Ben bıraktım dönüyorum
İyi ki erken inmisim arabayı ısıtıp eve geri çıktık çocuk karı alıp indiğimde yine ince bir tabaka buz ile karsilastim çok ama çok soğuk

Inşallah canım :))

Kacamıyorum ki sorumluluk bende olunca
Sen istesen de kaçamazsın
❤❤
İyi ki erken inmisim arabayı ısıtıp eve geri çıktık çocuk karı alıp indiğimde yine ince bir tabaka buz ile karsilastim çok ama çok soğuk
Allah muhafaza buz tehlike, dikkat et canım Sen hangi şehirdeydin unuttum yine Burada bahar havası var, çok güzel

Kızım aradı şimdi,göğsü şişmiş gece uyuyamamış elime sertlik geliyor dedi.
Bebeğide emzirememiş pompada kullanmış sağmak için süt bir kaç damla gelmiş.
Mastit oldu herhalde birazdan doktora gidecek eşini bekliyor,iltihap var demekki süt kanalları tıkanmış.
Gelince arayacak bakalım.

Geçmiş olsun ablacım❤ İnşaAllah ciddi birşey çıkmaz, hayırlı sonuçlarla İnşaAllah

Bende olmuştum 2 kez 2 haftalıktı oğlum çok kötü olmuştum bayılmıştım filan ateşim vardı iğne yemiştim 1 hafta sabah akşam ay o zamanlar geldi aklıma abla. Emzirmek çok önemli kanalların açılması için emzirmek engel değil demişti doktor ama tabi acıyor Allah yardımcısı olsun

Cok gecmis olsun.. iltihap oyle can acitirki Allah yardimcisi olsun.. o sertliklerin bildigimiz sac taragiyla tarayarak gectigini duymustum.

Geçmiş olsun ,torunun kaç aylık oldu?

Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…