- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.405
- 698
Abla smile lerin adını biliyormuş un arama kutucuğu var ya onun için sordumYemek vermicen aç kalacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla smile lerin adını biliyormuş un arama kutucuğu var ya onun için sordumYemek vermicen aç kalacak
Bekliyoruz
Oh MaşaAllah Bizim öğretmen çok fazla yükleniyor, hep okuma hem 2 sayfa matematik bir de üstüne ezber veriyor çocuk dinlenemiyor bileEvet 1.sınıf canım
Bizimkilerdede kitap okuma yarışı var...
Benim kız lider şuanda
Diğeri 4. Sınıf onda da çok problem geliyor benim bile devreler yanıyor bazen sorularaBu seneyi atlattık mu gerisi kolay
Oh MaşaAllah Bizim öğretmen çok fazla yükleniyor, hep okuma hem 2 sayfa matematik bir de üstüne ezber veriyor çocuk dinlenemiyor bile
Bende dün aldım aklıma geldi ama bende fırın yok sende benim düşündüğümü düşünüyorsun sanırım
Yarın pazardan çilek bulabilirsem süper olacak
aynen hayatinda hic yemedigi yemekleri yemis hala bazen küs oldugmuzda bebise diyo kizim buyude babaya yemek yap agzinin ustune cakasim geliyoYemek vermicen aç kalacak
Bak bizim bugün 5 sayfa falan birde haftalık kitap verdi okunacak bu 5 sayfa bazen tek sayfası metin okuyor
Aynen bizdede 2 sayfa ödev oluyor...
1.sınıfta biraz yoruyorlar çocukları...
Geçen Nevoş yazmıştı bir kaç tane canımAbla smile lerin adını biliyormuş un arama kutucuğu var ya onun için sordum
Sen diyette değil misin ne böreğiÇocuklar ödev yapıyor başlarında dikiliyorim yemek derdi yok akşam yemeği kaynanadan el açma börek
Hiç o şekilde bir yere gitmedim su uygulamar üzerinden araştırdım onlarda da hep iki çocuk seçeneği var otellerde 3 çocuk olunca iki ayrı oda gösteriliyor hayatta olmaz
Ben plan yapmayı sevmiyorum abla aniden kafama estimi yaparım herşeyi Kızım diyor mesela anne yarın gezmeye gidelim, diyorum bana yarın için birşey söyleme Hiç planlı hareket etmem
neguzel:)) benimki uyuzlugna solemiyoBenimki bazen diyor hem dediğimi yapıyorsun hem güzel yapıyorsun kilo alıyorum
Bende dün aldım aklıma geldi ama bende fırın yok sende benim düşündüğümü düşünüyorsun sanırım
2.sınıfa geçince o da ben de rahatlarız İnşaAllah:))
Aynen bizdede 2 sayfa ödev oluyor...
1.sınıfta biraz yoruyorlar çocukları...
vayyy olduGeçen Nevoş yazmıştı bir kaç tane canım
: 70:
: 53:
: 45:
: skandal:
: 60:
: 57:
Aralarda boşluk bırakmadan yaz:)
Ben çakarım Valla Tereyağlı makarnayı seviyor, bazen makarnaya tereyağ koymuyorum, tereyağlı değil diyor ben de yeme o zaman deyip önünden almaya kalkınca kapıyor tabağı İsterse yemesin kendi bilir aç kalıraynen hayatinda hic yemedigi yemekleri yemis hala bazen küs oldugmuzda bebise diyo kizim buyude babaya yemek yap agzinin ustune cakasim geliyo
2.sınıfa geçince o da ben de rahatlarız İnşaAllah:))
Ücretli ücretsiz sorun değil parası neyse veririz ..ayrı oda olması sorun benim için genelde tek çocuk yada 2 çocukta tek oda oluyor ama 3 çocukta
2 çocuk ücretsiz çoğu yerde oda yaşla alakalı zaten
Tatl gibi oldumuda plan yapmak lazım aslında:))
Bazı sayıları atlıyor ama çoğunda var:) 99a kadar baktım benvayyy oldu
arada sallıyorum başka sayı bakalım ne çıkacak deynepij smile 45 mış benim plaka unutmam
İki nokta üst üste yaz bir rakam uydur 75 e kadar çıkıyor bişeyler
Sen fazla özenme ne gerek var demi -VUSLAT-
Bulursam ne alaa
Bulamazsam artık battı balık yan gider misali olacak