• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Evet 1.sınıf canım
Bizimkilerdede kitap okuma yarışı var...

Benim kız lider şuanda🤩
Oh MaşaAllah:nazar: Bizim öğretmen çok fazla yükleniyor, hep okuma hem 2 sayfa matematik bir de üstüne ezber veriyor çocuk dinlenemiyor bile:(

😍
Yarın pazardan çilek bulabilirsem süper olacak
Bende dün aldım aklıma geldi ama bende fırın yok :( sende benim düşündüğümü düşünüyorsun sanırım :KK8::KK53:

😘

Aynen bizdede 2 sayfa ödev oluyor...
1.sınıfta biraz yoruyorlar çocukları...
Bak bizim bugün 5 sayfa falan birde haftalık kitap verdi okunacak bu 5 sayfa bazen tek sayfası metin okuyor :(

:KK8::KK8::KK70:
Hiç o şekilde bir yere gitmedim su uygulamar üzerinden araştırdım onlarda da hep iki çocuk seçeneği var otellerde 3 çocuk olunca iki ayrı oda gösteriliyor hayatta olmaz :KK43:

2 çocuk ücretsiz çoğu yerde oda yaşla alakalı zaten

Ben plan yapmayı sevmiyorum abla aniden kafama estimi yaparım herşeyi:KK45: Kızım diyor mesela anne yarın gezmeye gidelim, diyorum bana yarın için birşey söyleme:KK70: Hiç planlı hareket etmem😅😅

Tatl gibi oldumuda plan yapmak lazım aslında:))

Geçen Nevoş yazmıştı bir kaç tane canım
: 70: :KK70:
: 53: :KK53:
: 45: :KK45:
: skandal: :skandal:
: 60: :KK60:
: 57: :KK57:
Aralarda boşluk bırakmadan yaz:)
:skandal: vayyy oldu

:KK73: arada sallıyorum başka sayı bakalım ne çıkacak :KK45: deynepij smile 45 mış benim plaka unutmam :D

:KK71:
İki nokta üst üste yaz bir rakam uydur 75 e kadar çıkıyor bişeyler (:

aynen hayatinda hic yemedigi yemekleri yemis hala bazen küs oldugmuzda bebise diyo kizim buyude babaya yemek yap agzinin ustune cakasim geliyo:kızgın:
Ben çakarım Valla😡 Tereyağlı makarnayı seviyor, bazen makarnaya tereyağ koymuyorum, tereyağlı değil diyor ben de yeme o zaman deyip önünden almaya kalkınca kapıyor tabağı:70: İsterse yemesin kendi bilir aç kalır:53:

:KK8::KK8::KK70:

2 çocuk ücretsiz çoğu yerde oda yaşla alakalı zaten

Tatl gibi oldumuda plan yapmak lazım aslında:))
Ücretli ücretsiz sorun değil parası neyse veririz :D ..ayrı oda olması sorun benim için genelde tek çocuk yada 2 çocukta tek oda oluyor ama 3 çocukta

Ya iki ayrı oda veriliyor iki kişilik gibi yada tek kişilik ekstradan

:skandal: vayyy oldu

:KK73: arada sallıyorum başka sayı bakalım ne çıkacak :KK45: deynepij smile 45 mış benim plaka unutmam :KK70:

:KK71:
İki nokta üst üste yaz bir rakam uydur 75 e kadar çıkıyor bişeyler :-)
Bazı sayıları atlıyor ama çoğunda var:) 99a kadar baktım ben:70:

Back