- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Aynen canım reklam var iyice çekiyorum ben ekranı bırakmadan yada yan çevirebilirsin ekranıHâlâ göremiyorum en altta reklam var o mu kapatıyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım reklam var iyice çekiyorum ben ekranı bırakmadan yada yan çevirebilirsin ekranıHâlâ göremiyorum en altta reklam var o mu kapatıyor acaba
GöremiyorumEn en en aşağıda
Ben niye görmüyorum, nerede yardım butonu
O kadar detay bilmiyorum da bu reklamları olan yerlerden arattm çok uçuk fiyatlar eşimin maaşını 3 güne vermek lazım
En altta fonu mor ana sayfa iletişim yardım vs yazıyor en en en alttaHâlâ göremiyorum en altta reklam var o mu kapatıyor acaba
Çocuklu zor olur ya eşle baş başa olsa güzel olur aslındaBen bir kez çadır da kaldım akşam çok güzel püfür pufur ama gündüz içinde kalamitorsun sıcaktan
tamam canımBen kaçıyorum optum hepimizi gurtmingotam su smileler bir gün çalışayım en iyisi :45 çok sağol :))
Kafayı yiyecem gitmiyor reklam, çekiyorum çekiyorum çıkmıyor Notebooka bakayım bari:)Aynen canım reklam var iyice çekiyorum ben ekranı bırakmadan yada yan çevirebilirsin ekranı
Kafayı yiyecem gitmiyor reklam, çekiyorum çekiyorum çıkmıyor Notebooka bakayım bari:)
Göremiyorum
Ben kaçıyorum optum hepimizi gurtmingotam su smileler bir gün çalışayım en iyisi :45 çok sağol :))
❤Ben kaçıyorum optum hepimizi gurtmingotam su smileler bir gün çalışayım en iyisi :45 çok sağol :))
Notebooku açtım o da güncelleme yapacak zamanı buldu bekliyorum bitirmesiniPc ye geç sen en iyisi.
Görüşürüzz
Görüşürüz cnmBen kaçıyorum optum hepimizi gurtmingotam su smileler bir gün çalışayım en iyisi :45 çok sağol :))
Notebooku açtım o da güncelleme yapacak zamanı buldu bekliyorum bitirmesini
Burdayim minigim
Gördüm nihayetBiter az kalmıştır
Gördüm nihayet
Ohhhh be sonunda
Hepsini bir kağıda yazayım bari
Önceden yazıp ezberlemeye çalışmıştım ama Yok olmuyor canım favori kullandıklarım dışında aklımda tutamadım çoğunuGördüm nihayet
Ezber yapayım o zaman Ekran görüntüsü windows tuşu + prtscreen ard arda bas alıyor görüntüyü abla:)Yazma sorarak öğrenmek daha keyifli oluyor bak ekran görntüsünü yağtım ama sor nasıl yaptın diye.
Direk kopyalayıp sayfaya yapıştırdım,oysaki böyle olmuyordu