• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Ben çakarım Valla😡 Tereyağlı makarnayı seviyor, bazen makarnaya tereyağ koymuyorum, tereyağlı değil diyor ben de yeme o zaman deyip önünden almaya kalkınca kapıyor tabağı:KK70: İsterse yemesin kendi bilir aç kalır:KK53:
ama yemek ayirmaz onune ne koysam yer hicbizman bunu yemem yada niye bole yaptin demez o konuda iydir😅

ama yemek ayirmaz onune ne koysam yer hicbizman bunu yemem yada niye bole yaptin demez o konuda iydir😅
Benimki ikinci gün yemez yemeği hep taze olacak tavuğu balığı eti piştiği an yer :))

Ücretli ücretsiz sorun değil parası neyse veririz :KK70: ..ayrı oda olması sorun benim için genelde tek çocuk yada 2 çocukta tek oda oluyor ama 3 çocukta

Ya iki ayrı oda veriliyor iki kişilik gibi yada tek kişilik ekstradan

Aile odaları var ona baktınmı hiç.

Tatil fiyatları erken rezervasyonla bile uçuk bu yüzden buralarda takılıyoruz en az 3 bin tl. En son 2017 yazında gitmiştik ve 1700₺ filandı uçak dahil şimdi aynı yere 3 binden aşağı fiyat Yok o parayı vermektense buralarda gezeriz diye düşünüyoruz.

Tatilin en sevdiğim yanı zaten yemek yapmamak bulaşık temizlik derdi Yok 3-4 günde olsa en güzel yanı bu :KK70:
Ben bir kez çadır da kaldım akşam çok güzel püfür pufur ama gündüz içinde kalamitorsun sıcaktan :KK45:

Back