- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Çocuktan çok ben istiyorum tatilin gelmesiniİnşallah Canım
Şunun şurasında birşey kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuktan çok ben istiyorum tatilin gelmesiniİnşallah Canım
Şunun şurasında birşey kalmadı
ama yemek ayirmaz onune ne koysam yer hicbizman bunu yemem yada niye bole yaptin demez o konuda iydirBen çakarım Valla Tereyağlı makarnayı seviyor, bazen makarnaya tereyağ koymuyorum, tereyağlı değil diyor ben de yeme o zaman deyip önünden almaya kalkınca kapıyor tabağı İsterse yemesin kendi bilir aç kalır
Benimki ikinci gün yemez yemeği hep taze olacak tavuğu balığı eti piştiği an yer :))ama yemek ayirmaz onune ne koysam yer hicbizman bunu yemem yada niye bole yaptin demez o konuda iydir
Yani gerek bu kadar yorulmayaSen fazla özenme ne gerek var demi -VUSLAT-
Bende tam bunu soracaktım çok sağol : öpücükMinik Duduklu Tencere en altta yardım butonu var orada bütün smilelerin kodları mevcut canım
Ücretli ücretsiz sorun değil parası neyse veririz ..ayrı oda olması sorun benim için genelde tek çocuk yada 2 çocukta tek oda oluyor ama 3 çocukta
Ya iki ayrı oda veriliyor iki kişilik gibi yada tek kişilik ekstradan
Bende tam bunu soracaktım çok sağol ❤ : öpücük
Hayır bende kendimi düşündüğümden değil yani bu kizcegiz yeni ev taşıdı yorgun argın birde sunum mu yapsın :)))Yani gerek bu kadar yorulmaya
Hayır bende kendimi düşündüğümden değil yani bu kizcegiz yeni ev taşıdı yorgun argın birde sunum mu yapsın :)))
Ben niye görmüyorum, nerede yardım butonu
Çocuktan çok ben istiyorum tatilin gelmesini
En altta canım beyAz bşy geliyor iyice çek yukarı doğru görürsünBen niye görmüyorum, nerede yardım butonu
O kadar detay bilmiyorum da bu reklamları olan yerlerden arattm çok uçuk fiyatlar eşimin maaşını 3 güne vermek lazımAile odaları var ona baktınmı hiç.
En en en aşağıdaBen niye görmüyorum, nerede yardım butonu
Hâlâ göremiyorum en altta reklam var o mu kapatıyor acabaEn altta canım beyAz bşy geliyor iyice çek yukarı doğru görürsün
Şimdi oturdum evi süpürdüm sildim alışveriş yaptım geldim yemeği koydum anca
Ben bir kez çadır da kaldım akşam çok güzel püfür pufur ama gündüz içinde kalamitorsun sıcaktanTatilin en sevdiğim yanı zaten yemek yapmamak bulaşık temizlik derdi Yok 3-4 günde olsa en güzel yanı bu