• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Süpermiş o zaman.
Ben bir kere rüyamda arabayı kaçırdım bir baktım adamlar durdurdu arabayı komple söktüler :eek: durun abiler na yapıyorsunuz demeye kalmadan bir baktım karşıdan NURİ ALÇO geliyor :KK70::eek: omzunda pardesüsü havalı havalı bide :KK70::KK70: ben eşime ne diyecem dedim .
Sonracıma rüyamda eşime anlattım ne dedi varya,senden kıymetlimi hayatım dedi :KK8::KK8::KK70:
Bak senin eşin de benimki gibi insana vurmadan nereye vurursan vur mal gelir can gelmez der :))

Ne güzel bizim orda deniz yoktu babam bir gün günü birlik götürurdu kendi de bilmiyordu ne ogretsij :KK70:
Bizim burada 2 sene önce bayanlar plajı açıldı oraya gidiyoruz rahat rahat yüzüyorum:) Öncesinde sırf deniz için İstanbul'a gidiyorduk😀

Süpermiş o zaman.
Ben bir kere rüyamda arabayı kaçırdım bir baktım adamlar durdurdu arabayı komple söktüler :eek: durun abiler na yapıyorsunuz demeye kalmadan bir baktım karşıdan NURİ ALÇO geliyor :KK70::eek: omzunda pardesüsü havalı havalı bide :KK70::KK70: ben eşime ne diyecem dedim .
Sonracıma rüyamda eşime anlattım ne dedi varya,senden kıymetlimi hayatım dedi :KK8::KK8::KK70:
Abla Nuri Alço ne alaka:70::70:

Erken rezervasyon yaptırmak lazım fiat olarak biraz daha uygun oluyor.
Hiç o şekilde bir yere gitmedim su uygulamar üzerinden araştırdım onlarda da hep iki çocuk seçeneği var otellerde 3 çocuk olunca iki ayrı oda gösteriliyor hayatta olmaz :(

Çocuklar ödev yapıyor başlarında dikiliyorim yemek derdi yok akşam yemeği kaynanadan el açma börek :-)
oh mis cok severim kaynana marifetli heralde benim kaynanam calisiyo hic firsati yok yapmaya daha pek hünerlerini goremedim oyuzden kp yemekleri yapar evde:KK45:

Bana da nuri nasip oldu sjskjskjsk :KK70::KK70:

İptal olayı var aslında.
Ben plan yapmayı sevmiyorum abla aniden kafama estimi yaparım herşeyi:45: Kızım diyor mesela anne yarın gezmeye gidelim, diyorum bana yarın için birşey söyleme:70: Hiç planlı hareket etmem😅😅

oh mis cok severim kaynana marifetli heralde benim kaynanam calisiyo hic firsati yok yapmaya daha pek hünerlerini goremedim oyuzden kp yemekleri yapar evde:KK45:
Laf aramızda birtekboregi güzel yapar :D

Back