- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Ödev yapıyoruz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha oda iymissLaf aramızda birtekboregi güzel yapar
kibleyelim benceBiz tembel miyiz
Bizde öyle büyük bitirir küçük ite kaka kitapta gelmiş bir haftalık amaÖdev yapıyoruz canım
alttaki diger emojilerde gitmis telefondaki klavyede olanlar cikiyormu bi bakayim:))Evet ben de denedim olmuyor, onun yerine çıkıyor:)
Eşim benim yemekleri mı seviyor hihhhhaha oda iymiss
Kib yok rapor edelimkibleyelim bence
Bizde öyle büyük bitirir küçük ite kaka kitapta gelmiş bir haftalık ama
Bizde öyle büyük bitirir küçük ite kaka kitapta gelmiş bir haftalık ama
1.sınıf mı:) Biz de okuyoruz her gün 2 kitap, sınıftakilerle yarış ediyorHergün bir hikaye kitabı okuyoruz 16 sayfalıklardan, ve birde günlük ödevleride var...
Geç saate bırakmamaya çalışıyorum,akşam 9 oldu mu pili bitiyor...
benimki okdar guzel yemek yaparim yinede sorsan sen yemek yapmayimi bilyon der uyuz etmek icin deli eder beniEşim benim yemekleri mı seviyor hihhh
Kolay gelsin o zamanMalzemelerim hazır...
Yarın ki tarif benden
1.sınıf mı:) Biz de okuyoruz her gün 2 kitap, sınıftakilerle yarış ediyor
Hergün bir hikaye kitabı okuyoruz 16 sayfalıklardan, ve birde günlük ödevleride var...
Geç saate bırakmamaya çalışıyorum,akşam 9 oldu mu pili bitiyor...
Yemek vermicen aç kalacakbenimki okdar guzel yemek yaparim yinede sorsan sen yemek yapmayimi bilyon der uyuz etmek icin deli eder beni
Kolay gelsin o zaman
Benimki bazen diyor hem dediğimi yapıyorsun hem güzel yapıyorsun kilo alıyorumbenimki okdar guzel yemek yaparim yinede sorsan sen yemek yapmayimi bilyon der uyuz etmek icin deli eder beni
BekliyoruzMalzemelerim hazır...
Yarın ki tarif benden
Eki Görüntüle 2241612 bizim artık ilk kitabı pazartesi üzerinden soru soracak mış okuyabildileri kadar okusunlar demiş :)