Acaba dedim yaniii tüyomu veriyor bizediyeeYok valla değil abla. Revaninin sahibini biliyorum ama.
Ahaaaaaaaaa şifreli geldiiiSelam fındıklı şekerparelerim
Noldu diyecektim ama gezmeymiş neysekiiHafta sonu ayağı yanmış it gibi gezmezsem yapacağım inşşşş.
Oriş sen İPhone mu kullanıyorsun?
Hahahahah kocişe yer kalmadıı att tekmelee aşşağaaa onuuu yakında bebe atacak onuuu adamın çilesi çokOluyo ama kişiden kişiyede degısır herhalde ben birini sırt kısmıma dayıyorum bırını bacak arama koyuyorum birinide kollarımın arasına alıyorum bazen eşime yer kalmıyor yazık minicik kısımda sıgısmaya calısıyokilo almaman cok guzel bısey zaten son aylarda yeterince alıyosun
Söylersem heyecanı kalmazSoyle soylee soylee :)
Güzel yapılırsa çok lezzetli oluyorBizimkiler dışarda yedikleri zaman hafif ılık geliyordu ordsn biliyorum ilk defa deneyeceğim bakalım nasul olacak
Aynen ilk defa yapacağım umarım iyi olur denemekten zarar gelmez nasılsaGüzel yapılırsa çok lezzetli oluyor
Hahahaha ben fransızzzAyy kuzum güldürdün beni tatlış
Ooyyyallahumm yerim senii margırımmProplarımı düşünüyorum ne olsun diye.
5. Doz da mı varSalı günü 5.doz aşımızı olacaz,şaka gibi yani hervaryantta bir aşı
Evet margi neden sordunnOriş sen İPhone mu kullanıyorsun?
Dur yazacağım özeldenEvet margi neden sordunn
MwervişimmmAblacımm
Aynen öyle,şimdiden ellerine sağlık ❤Aynen ilk defa yapacağım umarım iyi olur denemekten zarar gelmez nasılsa
Bana da çıktı 5.,randevu almadım halaSalı günü 5.doz aşımızı olacaz,şaka gibi yani hervaryantta bir aşı
Teşekkür ederim sağol,cumartesi yapacam onuda.Aynen öyle,şimdiden ellerine sağlık ❤
Salı günü gidecez bakalım nereye kadar aşıdurumu olacak, her varyant aşı isterse fena yanii..Bana da çıktı 5.,randevu almadım hala