Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz''Şerbetli Tatlılar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    550
  • Anket Kapalı .
Sonunculuk kesin🤪
Avakadoya kabak receli doktum yiyorum kimse damak tadimi sorgulamasin 😂
16413918254245355459067584057299.jpg azicik tipi degisti ama olssun :) kaba recelimin tanesi bitti suyuyla idare ettim kahvenin yaninda seviyorum

Son düzenleme:
pearlshine pearlshine ,canim kızın nasıl oldu ?
Canım, hatırlayıp sorduğun için çok teşekkür ederim 🌸🤗 kızım çok iyi maşallah, çok hafif geçirdi, 1 günde toparladı, nezle kadar rahat geçti 🙏 bizde de bir şey yok, annemlerde de bir şey yok şimdilik 🙏 inşallah bu kadarla atlatmışızdır🙏 sizler nasılsınız ❤😌

Hatirlatma dozunu olmayana yeni yasaklar geliyo stadyumla basladi bakalim halbu ki istege bagli kalsaydi aba altindan sopa gostermek.gibi. oldum 3.yu hatirlatma dozumu ama nolcaz boyle sifa olsun insallah HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir 🙏🧿
Teşekkür derin sağol,bu aşılarda nereye kadar artık,her varyant oluşumunda eski aşı korumuyorderlerse ne olacak.
Bizde 5.doz olacak,birde grip aşımız var.

Canım, hatırlayıp sorduğun için çok teşekkür ederim 🌸🤗 kızım çok iyi maşallah, çok hafif geçirdi, 1 günde toparladı, nezle kadar rahat geçti 🙏 bizde de bir şey yok, annemlerde de bir şey yok şimdilik 🙏 inşallah bu kadarla atlatmışızdır🙏 sizler nasılsınız ❤😌
Çok şükür canım,çok sevindim :KK60: Geçip gitmiştir inşallah ❤iyiyim ben de çok şükür

X