- 24 Eylül 2018
- 97.403
- 292.903
Teşekkür ederim sağol,cumartesi yapacam onuda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim sağol,cumartesi yapacam onuda.
Sonsuz ,3 ayda 1 olacağız gibibSalı günü gidecez bakalım nereye kadar aşıdurumu olacak, her varyant aşı isterse fena yanii..
Avakadoya kabak receli doktum yiyorum kimse damak tadimi sorgulamasin
Şifa olsun ablaSalı günü 5.doz aşımızı olacaz,şaka gibi yani hervaryantta bir aşı
Canım, hatırlayıp sorduğun için çok teşekkür ederim kızım çok iyi maşallah, çok hafif geçirdi, 1 günde toparladı, nezle kadar rahat geçti bizde de bir şey yok, annemlerde de bir şey yok şimdilik inşallah bu kadarla atlatmışızdır sizler nasılsınız ❤pearlshine ,canim kızın nasıl oldu ?
Sağol berrecim bakalım nasıl olacak buda.Şifa olsun abla
Ben 2 aşı oldum korkuyorum diğerlerine
Çünkü beni çok etkiledi felç geçiriyordum neredeyse bakalım hayırlısı artık
Hayırdır hastalık filamı yoksa .Canım, hatırlayıp sorduğun için çok teşekkür ederim kızım çok iyi maşallah, çok hafif geçirdi, 1 günde toparladı, nezle kadar rahat geçti bizde de bir şey yok, annemlerde de bir şey yok şimdilik inşallah bu kadarla atlatmışızdır sizler nasılsınız ❤
Kurutulmuş demiEki Görüntüle 2982350
Bakın minnoş portakallarım yerlerini aldılar
Çok güzel.Eki Görüntüle 2982350
Bakın minnoş portakallarım yerlerini aldılar
Evet abla kaloriferde kuruttum sunum içinHayırdır hastalık filamı yoksa .
Kurutulmuş demi
Teşekkür derin sağol,bu aşılarda nereye kadar artık,her varyant oluşumunda eski aşı korumuyorderlerse ne olacak.Hatirlatma dozunu olmayana yeni yasaklar geliyo stadyumla basladi bakalim halbu ki istege bagli kalsaydi aba altindan sopa gostermek.gibi. oldum 3.yu hatirlatma dozumu ama nolcaz boyle sifa olsun insallah HanimKelesimiGetir
Sadece bu hazır başka da bişeyim yok Bakalım bununla napicimÇok güzel.
Çok iyi süper olmuş,buarada kurumuyor hiç olsa bende yapacam meyvelerden nem olduğundan olmuyor.Evet abla kaloriferde kuruttum sunum için
Çok şükür canım,çok sevindim Geçip gitmiştir inşallah ❤iyiyim ben de çok şükürCanım, hatırlayıp sorduğun için çok teşekkür ederim kızım çok iyi maşallah, çok hafif geçirdi, 1 günde toparladı, nezle kadar rahat geçti bizde de bir şey yok, annemlerde de bir şey yok şimdilik inşallah bu kadarla atlatmışızdır sizler nasılsınız ❤
Fırında da yapabilirsinÇok iyi süper olmuş,buarada kurumuyor hiç olsa bende yapacam meyvelerden nem olduğundan olmuyor.
Cidden oluyormu öyle fırında elma şeftali erik filan güzel olur.Fırında da yapabilirsin
Oluur çok düşük ısıda 100 de falanCidden oluyormu öyle fırında elma şeftali erik filan güzel olur.