Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz''Şerbetli Tatlılar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    550
  • Anket Kapalı .
Yuvarlanmak nedir bilir misin yeğen😁 boyle yatarken birden kalkma isteğin gelir kalkamazsın işte o zaman anlarsın yuvarlanma nedir yeğeen:KK70::KK70:sana ramiz dayıdan esintiler yaptım joucum🙈 işte boyle bı haldeyım sen nasılsın fındık kurdu anası:KK68::KK68:
Hahahahahah tahmin ediyorumm kalkamıyon demi yerindeenn ooyyyyy bebişi taşıyon hele annesi kolaymı 😍😍
Yastıklarını alıyon aralarınaa 😆
Iyiyimm bende yavv biraz batmalarım ağrım var kasığımda 🙈

Hahahahahah tahmin ediyorumm kalkamıyon demi yerindeenn ooyyyyy bebişi taşıyon hele annesi kolaymı 😍😍
Yastıklarını alıyon aralarınaa 😆
Iyiyimm bende yavv biraz batmalarım ağrım var kasığımda 🙈
Aynen tam 3 yastıkla yatıyorum zaten🙈🙈 o batmalar oluyor illa kuzucum rahim buyudugu için senin gram kg olma yolunda ilerliyor😁😁

Abovvv okadar ihtiyaç oluyomu yastıkk :confused:
Kilo almadım hala oriimm güzel gidiyorum hayırlısı 🙈
Oluyo ama kişiden kişiyede degısır herhalde ben birini sırt kısmıma dayıyorum bırını bacak arama koyuyorum birinide kollarımın arasına alıyorum bazen eşime yer kalmıyor yazık minicik kısımda sıgısmaya calısıyo😂😂 kilo almaman cok guzel bısey zaten son aylarda yeterince alıyosun🙈

Oluyo ama kişiden kişiyede degısır herhalde ben birini sırt kısmıma dayıyorum bırını bacak arama koyuyorum birinide kollarımın arasına alıyorum bazen eşime yer kalmıyor yazık minicik kısımda sıgısmaya calısıyo😂😂 kilo almaman cok guzel bısey zaten son aylarda yeterince alıyosun🙈
Ben 24 kilo almıştım. 😵‍💫

24 müüüüü ay bayıldım:ruh: ben 11-12 kılo aldım sımdıye kadar o bıle benı mahvetti margicim nasıl dayandım yahu🙈
Hem de Antep‘te ve yazın doğurdum. Ve su içemediğim için ödemliydi vücudum. Artık çatlayacaktım, yuvarlanıyordum ahshshshshs

Hem de Antep‘te ve yazın doğurdum. Ve su içemediğim için ödemliydi vücudum. Artık çatlayacaktım, yuvarlanıyordum ahshshshshs
Hey allahım top gıbı oluyoruz zaten ay ıyıkı kış suan yazın cok zor olurdu🙈

X