- 14 Haziran 2019
- 13.314
- 47.055
Bende heyecanla bekliyom merviskom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende heyecanla bekliyom merviskom
Isırırım o bebeleri
Şu emoji cok tatlı dimi yaIsırırım o bebeleri
Hahahahahah tahmin ediyorumm kalkamıyon demi yerindeenn ooyyyyy bebişi taşıyon hele annesi kolaymıYuvarlanmak nedir bilir misin yeğen boyle yatarken birden kalkma isteğin gelir kalkamazsın işte o zaman anlarsın yuvarlanma nedir yeğeensana ramiz dayıdan esintiler yaptım joucum işte boyle bı haldeyım sen nasılsın fındık kurdu anası
Aynen çok tatlı, bebelerde böyle takla atiyo ne tatlı merviskomŞu emoji cok tatlı dimi ya
Aynen tam 3 yastıkla yatıyorum zaten o batmalar oluyor illa kuzucum rahim buyudugu için senin gram kg olma yolunda ilerliyorHahahahahah tahmin ediyorumm kalkamıyon demi yerindeenn ooyyyyy bebişi taşıyon hele annesi kolaymı
Yastıklarını alıyon aralarınaa
Iyiyimm bende yavv biraz batmalarım ağrım var kasığımda
Öyle sosyalim melek kalpli arkadasım benımAynen çok tatlı, bebelerde böyle takla atiyo ne tatlı merviskom
Meleklerimin anası melekÖyle sosyalim melek kalpli arkadasım benım
Meleklerimin anası melek
Abovvv okadar ihtiyaç oluyomu yastıkkAynen tam 3 yastıkla yatıyorum zaten o batmalar oluyor illa kuzucum tahim buyudugu için senin gram kg olma yolunda ilerliyor
Hafta sonu ayağı yanmış it gibi gezmezsem yapacağım inşşşş.Margaret Hale tatlunu merak ediyomm yaavvvv sunumu helee
Oluyo ama kişiden kişiyede degısır herhalde ben birini sırt kısmıma dayıyorum bırını bacak arama koyuyorum birinide kollarımın arasına alıyorum bazen eşime yer kalmıyor yazık minicik kısımda sıgısmaya calısıyo kilo almaman cok guzel bısey zaten son aylarda yeterince alıyosunAbovvv okadar ihtiyaç oluyomu yastıkk
Kilo almadım hala oriimm güzel gidiyorum hayırlısı
Ben 24 kilo almıştım.Oluyo ama kişiden kişiyede degısır herhalde ben birini sırt kısmıma dayıyorum bırını bacak arama koyuyorum birinide kollarımın arasına alıyorum bazen eşime yer kalmıyor yazık minicik kısımda sıgısmaya calısıyo kilo almaman cok guzel bısey zaten son aylarda yeterince alıyosun
Ayağınmı yandı kızz nasıl yaniiiiiHafta sonu ayağı yanmış it gibi gezmezsem yapacağım inşşşş.
24 müüüüü ay bayıldım ben 11-12 kılo aldım sımdıye kadar o bıle benı mahvetti margicim nasıl dayandım yahuBen 24 kilo almıştım.
Ayy kuzum güldürdün beni tatlışAyağınmı yandı kızz nasıl yaniiiii
Yapacann bekliyoreeeeee
Hem de Antep‘te ve yazın doğurdum. Ve su içemediğim için ödemliydi vücudum. Artık çatlayacaktım, yuvarlanıyordum ahshshshshs24 müüüüü ay bayıldım ben 11-12 kılo aldım sımdıye kadar o bıle benı mahvetti margicim nasıl dayandım yahu
Proplarımı düşünüyorum ne olsun diye.Ayağınmı yandı kızz nasıl yaniiiii
Yapacann bekliyoreeeeee
Hey allahım top gıbı oluyoruz zaten ay ıyıkı kış suan yazın cok zor olurduHem de Antep‘te ve yazın doğurdum. Ve su içemediğim için ödemliydi vücudum. Artık çatlayacaktım, yuvarlanıyordum ahshshshshs
Şükret iyi ayarlamışsın.Hey allahım top gıbı oluyoruz zaten ay ıyıkı kış suan yazın cok zor olurdu