- 24 Eylül 2018
- 97.374
- 292.817
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elime yuzume bulastirmadan yapayim da Allahin izni ile enem bilmiyodum un helvasinin hikayesini.Hemşom bitanem
Sonra unu kavurdu oy aldı okuyorSen yap görsünler
Olay tarifte mi kişide mi
Un helvası mı yapıyorsunElime yuzume bulastirmadan yapayim da Allahin izni ile enem bilmiyodum un helvasinin hikayesini.
Tunaydinnn..
Bilmem yapiyor muyum? Celiskideyim suan bi icim kiprandiUn helvası mı yapıyorsun
Ooo çok şükür canımBombastik,senden naber?
Ooo çok şükür canım
Normal de burda ne yaptığımızı söylemiyoruz ya, ondan dedimBilmem yapiyor muyum? Celiskideyim suan bi icim kiprandi
Yapar benim hemşomElime yuzume bulastirmadan yapayim da Allahin izni ile enem bilmiyodum un helvasinin hikayesini.
Tunaydinnn..
Normal de burda ne yaptığımızı söylemiyoruz ya, ondan dedim
Demek ki helva sende
SelamSelam portakallı revanilerim.
MerhabaHerkese merhabalar
Yok bende değil bebişim. Sende ne var?Selam
Demek revani sende
Merhaba
Bende de var bişey işteYok bende değil bebişim. Sende ne var?
Sende kesin olayğ bir tarif var. Hissediyorum.Bende de var bişey işte
Ne olay ne olaySende kesin olayğ bir tarif var. Hissediyorum.
Karnabahar kısırını bıraktığıma üzülmedim. Seninki bile 45 oy aldıysa.Ne olay ne olay
45 oydan sonra hadi 50 olsun
Bende öyle düşündüm 45 oy alınca. Margaret üzülmez dedim cidden bu düşünce içimden geçmedi değilKarnabahar kısırını bıraktığıma üzülmedim. Seninki bile 45 oy aldıysa.
Bizimkiler dışarda yedikleri zaman hafif ılık geliyordu ordsn biliyorum ilk defa deneyeceğim bakalım nasul olacakSoğuk da yenir benim bildiğim