- 20 Mart 2008
- 140.744
- 211.233
- 60
Aynen çeksinler bizi bir zahmet yaniTabii öylee deliyimm ben yapcak birşey yokk
Nedirr yaağğniiiAynen çeksinler bizi bir zahmet yani
Çeksinler yaniiiNedirr yaağğniii
Aynen öyle ablaÇeksinler yaniii
Bebeğin cinsiyeti belli oldu demiAynen öyle abla
Ahh abla nerdee daha gitmedimki doktor 2buçik hafta önce gittim totosunun üstüne oturmuş kapatmış göstermedii haftaya perşembe insaallahh açacak orasınıBebeğin cinsiyeti belli oldu demi
Hayırıslı olsun sağlıcakla doğsunda öenmli olan odur kız erkek fark etmiyor nasılsa.Ahh abla nerdee daha gitmedimki doktor 2buçik hafta önce gittim totosunun üstüne oturmuş kapatmış göstermedii haftaya perşembe insaallahh açacak orasını
Selam hoş geldinn bende ekmek banacam şerbeteeeeSelamlar
Şerbete şeker lazim olursa çağırın parmak banmaya gelirim yardimci olurum efenim
Evettt aminn abla isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin hayırlısıylaaHayırıslı olsun sağlıcakla doğsunda öenmli olan odur kız erkek fark etmiyor nasılsa.
Selam hoş geldinn bende ekmek banacam şerbeteeee
Bende asabiyimKocamda asabi kadın der bana evde iki asabi yaşıyox işte
Dahada varmış yani
Bennde diyom niye beni beğenmiiyyyAaa Jou adina geri donmussun bebeyim bi an yeni uye sandim
Aynen sağlıkla dünyaya gelsinler yeter kiEvettt aminn abla isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin hayırlısıylaa
Benim kadar değilsindirrrBende asabiyim
Amin inşallahh ablammmAynen sağlıkla dünyaya gelsinler yeter ki
Benim kadar değilsindirrr
Geçen bende uğradım lazer kesim olana baktım 279 filandı fiatı epey artmış oda.Amin inşallahh ablammm
Geçen pentiden indirimi yakaladım sütyen aldım bi tozpembe bide siyah dantelli aldım baya çokgüzel abla okadar rahatkii
Aaaa lazer kesim değil aslında benimmGeçen bende uğradım lazer kesim olana baktım 279 filandı fiatı epey artmış oda.
Balenlimi almadın demi rahat edemiyorum demiştin ..
OooyyyyO zaten en birinci tatlı
Emzirme sütyenleri rahat oluyor kızımda kullanmıştı çok mennun kaldı .Aaaa lazer kesim değil aslında benimm
Rahat birşey ver dedim kıza süngersiiz
Ama ikisi birarada aldım hem emzirme hem normal Oyle kullanışlı olsun dedim