- 20 Mart 2008
- 140.747
- 211.241
- 60
Her terazi öyle olmuyor birazda karakterlede alakalı bence,ben sakinm ama asabiyim nasıl oluyorsa artıkOlabilir canım seninkinim yükselein iyidir bwlki
8 sene komuştuğuö çocuk ikizlerdiikiside fena terazide ikizlerde
Benimki tam terazi herşeyi var birebirHer terazi öyle olmuyor birazda karakterlede alakalı bence,ben sakinm ama asabiyim nasıl oluyorsa artık
Yükselende etkiliyor herhalde..Benimki tam terazi herşeyi var birebir
Aynen aynennGöğüs büyüyor tabi gsyet normal,sonrada iniyor .
TabiiiiHwrhalde bide yükselenlede alakalı br durum bence.
Evett galiba ablaBiz seninle camdaki kız topiğinde yazışmıştık demi öyle hatırlıyorum sanki..
Sonrada sarkıyorAynen aynenn
Tabiiii
Evett galiba abla
Izliyormusun acaba devam ediyormusun
Evett evetttt hayri aşık olcak falan filan öylede oldu birsürü şeyler döney vallahaaSonrada sarkıyor
Evet ya orada konuşmuştuk hatta hayrinin pisliklerini anlatmıştımm
Daha neler olcak nelerrr bde utanmadan bizde yalan yok diyor,kendi yediği haktlaeı görecez sonra .Evett evetttt hayri aşık olcak falan filan öylede oldu birsürü şeyler döney vallahaa
Sonrada sarkıyor ana olmak kolay değill
Kimisi emzirmiyor sarkıyor diye abla emzirmekle ne alakası var ki ama sonuçta süt dolu bittimi sarkıyo
Evettt ya hahahaha geçen hafta izleyemedim kociş sağolsunDaha neler olcak nelerrr bde utanmadan bizde yalan yok diyor,kendi yediği haktlaeı görecez sonra .
Orası öyle tabi süt bittimi onlarda bitiyor ..
Iyi akşamlare ablaa öptümmmmKaçtım çok kaldım bugünde yarına kısmet olursa görüşürüz iyi akşamlar
Allah yardımcım olsınYükselende etkiliyor herhalde..
Herkes birbirini bekliyorİyağşamlar tatlıcılar bugün tatlı yok mu