- 18 Kasım 2020
- 20.500
- 49.433
Ben bir akrebim düşün ablaAynen sağlıkla dünyaya gelsinler yeter ki
Benim kadar değilsindirrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir akrebim düşün ablaAynen sağlıkla dünyaya gelsinler yeter ki
Benim kadar değilsindirrr
Akrepler ne oluyorr bende teraziyim dengeli dengesizim yaniiii kork bendennnnBen bir akrebim düşün abla
Ay tamam kocamdan bilirim o benden fena kaç ekim abla seninAkrepler ne oluyorr bende teraziyim dengeli dengesizim yaniiii kork bendennnn
Olabilirr abla aha benim aldığımda bu ve siyahıdaEmzirme sütyenleri rahat oluyor kızımda kullanmıştı çok mennun kaldı .
Başka marka almıştı onu.
Biliyorum bu bralet olanları bendede var krem rengi hatta,yukarı çıktı bende göbekten dolayı kaldırdım giymedim bir daha.Olabilirr abla aha benim aldığımda bu ve siyahıda
Rose Mama Removable Padded Bralet PLC64GIU21SK-RS20 - GUL KURUSU - Penti
Rose Mama Removable Padded Bralet PLC64GIU21SK-RS20 - GUL KURUSU at Penti. You can quickly buy quality products similar to the Rose Mama Removable Padded Bralet PLC64GIU21SK-RS20 - GUL KURUSU at penti.com.www.penti.com
Benim eylül münnoşşAy tamam kocamdan bilirim o benden fena kaç ekim abla senin
Evett çok güzel duruyor vallahhii pekte rahattBiliyorum bu bralet olanları bendede var krem rengi hatta,yukarı çıktı bende göbekten dolayı kaldırdım giymedim bir daha.
Çok şık duruyor bu modeller iyi günlerinde kullan ..
Balende yok nasılsa rahat oluyor giymesi,ilk aldığımada biraz küçük gelmişti şimdi daha rahat olur herhalde kiloda verincebiraz..Evett çok güzel duruyor vallahhii pekte rahatt
Sağol abla
Anladım abla eşim 18 ekim tam nir teraziBenim eylül münnoşş
Bende öyleyim eylül sonları benimde.Anladım abla eşim 18 ekim tam nir terazi
Allah kocana yardım etsinBende öyleyim eylül sonları benimde.
Olurr kilo verince göğüslerde gidiyo ablaBalende yok nasılsa rahat oluyor giymesi,ilk aldığımada biraz küçük gelmişti şimdi daha rahat olur herhalde kiloda verincebiraz..
Benimde kardeşim terazii o hiç öyle değil sakin pek sinirli değill o bence karakteriyle alakalı cano yaAnladım abla eşim 18 ekim tam nir terazi
Odaa ikizler yaniiii hangsi şimdiiiiAllah kocana yardım etsin
Deneyüm bende merak ettim şimdiiiOlurr kilo verince göğüslerde gidiyo abla
Ayenen karakter çok önemli bencede burçlarda.Benimde kardeşim terazii o hiç öyle değil sakin pek sinirli değill o bence karakteriyle alakalı cano ya
Benim halamda kilo aldıkça popo ve göğsü alırr şuan kilo veriyor göğsüde gidiyorOdaa ikizler yaniiii hangsi şimdiiii
Deneyüm bende merak ettim şimdiii
Yaniii kardeşimde terazii giyinişine bile bize sormaz kendi karar verir hep sanmıyorum bukadar burçlardan çünkü arada benzesede karakteriylede oluyoAyenen karakter çok önemli bencede burçlarda.
Bende öyle popo pek olmaz nedense kilo alınca basenler braz büyüdü şu anda ölçtüm 96 geldi gene iyi yani zayıfken tam hedefte 90 dı.Benim halamda kilo aldıkça popo ve göğsü alırr şuan kilo veriyor göğsüde gidiyor
Yaniii kardeşimde terazii giyinişine bile bize sormaz kendi karar verir hep sanmıyorum bukadar burçlardan çünkü arada benzesede karakteriylede oluyo
Benimde basen popo abla hiç göğsümden çok almam ama hanileyim şuan biraz büyüdü baya farkediyorBende öyle popo pek olmaz nedense kilo alınca basenler braz büyüdü şu anda ölçtüm 96 geldi gene iyi yani zayıfken tam hedefte 90 dı.
Heehh aynen abla onun gibi birşeyyAynen karakterlede alakalı b,şi,mesela sanata düşkün olur denir bende yok mesela o sanat kısmı.
Adalet tarafım ağırdır haksızlığa asla gelmem tahammül edemem birde.
Olabilir canım seninkinim yükselein iyidir bwlkiBenimde kardeşim terazii o hiç öyle değil sakin pek sinirli değill o bence karakteriyle alakalı cano ya
8 sene komuştuğuö çocuk ikizlerdi ikiside fena terazide ikizlerdeOdaa ikizler yaniiii hangsi şimdiiii
Deneyüm bende merak ettim şimdiii
Ayenen karakter çok önemli bencede burçlarda.
Belkide canomOlabilir canım seninkinim yükselein iyidir bwlki
8 sene komuştuğuö çocuk ikizlerdi ikiside fena terazide ikizlerde
Göğüs büyüyor tabi gsyet normal,sonrada iniyor .Benimde basen popo abla hiç göğsümden çok almam ama hanileyim şuan biraz büyüdü baya farkediyor
Heehh aynen abla onun gibi birşeyy