Kardan dolayı evdeyim ,iyiyim çok şükürSağol canım benim sen neler yapıyorsun?
Kar çok güzel yaaa keşke bebeğim olmasada dışarıda gezsem hep çok severim. Seneye artıkKardan dolayı evdeyim ,iyiyim çok şükür
Özellikle mi denk getirdin hemso ikiside çok kibarcik
Can kızlar ,bal kızlarEvet,2si de birbirinden iyi kalpli ve başarılı
Siz bizim Çekoslavakyalıaştıramadiklarimizdan misiniz bebişim?Sende bi tereyağlı erişte açarsın artık Jenna
Can kızlar ,bal kızlaro sizin kibarlığınız, tatlılığınız, iyi kalpliliğiniz
Bak bizim için yazmışlarWunderLost canım
Buz olur diye çıkmam ben,ya da kayarim diyeKar çok güzel yaaa keşke bebeğim olmasada dışarıda gezsem hep çok severim. Seneye artık
Ooo Kıbrıs tatlısı önde.
Şampiyon erkenden belli :) iyiyim,sen nasılsın?Ooo Kıbrıs tatlısı önde.İyi günler nasılsın?
Ay ben usumeyi bile severim. Kışın dibinde doğmuşum ondan herhaldeBuz olur diye çıkmam ben,ya da kayarim diye
AynenŞampiyon erkenden belli :) iyiyim,sen nasılsın?
Orası öyle maalesef en düşük bğrde 80 tele vardı.hisse mi veriyorlar ,neden pahalı ki o kadar?
Bizde öyle düşündükAkşam 8de kategori mi açılacakmış, doğru mu anlamışımerkenciyiz bu ay , burası çok sıkıcı zaten, 1.çoktan belli, yeni maceraya geçelim
Çok şükür canımAynenBende iyiyim şükür.
Ya bugün mü aciliyormusssAkşam 8de kategori mi açılacakmış, doğru mu anlamışımerkenciyiz bu ay , burası çok sıkıcı zaten, 1.çoktan belli, yeni maceraya geçelim
Cokmus gerçektenOrası öyle maalesef en düşük bğrde 80 tele vardı.
Ben de severim ama yağmuruAy ben usumeyi bile severim. Kışın dibinde doğmuşum ondan herhalde. Annem senin doğduğun gün çok fena kar fırtınası vardı der hep. Benim oğlum doğduğun ertesi günü d abur kar yağmıştı neredeyse 2 gün durmamisti. Çocuklarımı da kendime benzetmisim
Ya sen bir tanesin canimmmEtiketi ondan yaptım ya
En pahalısı orası bu sene çok artmış fiatlar.Cokmus gerçekten