- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
Hayırlı olsunTelefon işini hallettim demin turk telekoma geçtim en geç 4 gün içinde açılacak aylık 49 tele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunTelefon işini hallettim demin turk telekoma geçtim en geç 4 gün içinde açılacak aylık 49 tele
Yöresel makarna mı memleket nere hemşerim ben yukarı ToscanaYöresel makarnaya okeyim ben
Yöreselse köye gideyim de kuzinenin önünde sunum yapayım bariiAynen erişte ve çeşitleri
Sizin yörenin makarnası yok muYöresel makarna mı memleket nere hemşerim ben yukarı Toscana
Yöreselse köye gideyim de kuzinenin önünde sunum yapayım barii
Bende iyiyim canım teşekkür ederim. Bir Covid macerası geçti başımızdan. Bugün annemde iyi olmuş çok şükür.Günaydın canım, iyiyim, sen nasılsın?
Hem ziyaret hem ticaret
Sende bi tereyağlı erişte açarsın artık Jenna
Çok güzel olur dimii
Canım kuzum benim,hislerimiz karşılıklı nasılsın ? Bebişim nasıl ? Biraz daha büyümüştür , tam sevilmelik olmuştur bal kızımBuuurdaaaa
Beni birlikte etiketlediğiinnn arkadaşımı da çok severimm ne güzel olmuş yan yana isimlerimiz pearlshine
Var tabii olmaz mı, Toscana‘da biz pici yaparız yazdan.Sizin yörenin makarnası yok mu
Sağol iyi oldu turkcell 84 istedi bide vergiside var 4 lira filan .Hayırlı olsun
Çok şükür canım, gelmiş geçmiş olsunBende iyiyim canım teşekkür ederim. Bir Covid macerası geçti başımızdan. Bugün annemde iyi olmuş çok şükür.
hisse mi veriyorlar ,neden pahalı ki o kadar?Sağol iyi oldu turkcell 84 istedi bide vergiside var 4 lira filan .
Sağol canım benim sen neler yapıyorsun?Çok şükür canım, gelmiş geçmiş olsun
DenenmeliÇok güzel olur dimii
Bizim yörenin makarnaları sulu oluyor sen o bakırını bana yolla bakırda ramen sunucamVar tabii olmaz mı, Toscana‘da biz pici yaparız yazdan.