- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.544
- 31
Aaa gerçekten miiiii ip ucu alabiliyor muyuz
Ayy yağmur deyince aklıma tek gelen şey ıslak tonla çamaşırBen de severim ama yağmuru
İyiyim çok şükür toparladık iyice, gaz sorunu biraz daha devam ediyor ama tolere edebiliyoruz artıkCanım kuzum benim,hislerimiz karşılıklınasılsın ? Bebişim nasıl ? Biraz daha büyümüştür , tam sevilmelik olmuştur bal kızım
Yerim ben onun gülücükleriniİyiyim çok şükür toparladık iyice, gaz sorunu biraz daha devam ediyor ama tolere edebiliyoruz artıkçok teşekkür ederiz gülücükler saçmaya başladı sevmelik oldu dediğin gibi.
Sen nasılsın tatilde dinlenebiliyor musun
Sensin balCan kızlar ,bal kızlaro sizin kibarlığınız, tatlılığınız, iyi kalpliliğiniz
Bak bizim için yazmışlarWunderLost canım
Heyecan bastı biziBu nee yaaa yeni kategoriyi duyunca sayfaları yığmışsınızsusun azcık
OrdanımSiz bizim Çekoslavakyalıaştıramadiklarimizdan misiniz bebişim?
Evet ip ucu olarak içinde a ve ö harfi var. Kesin bilgi nevoş yazdıAaa gerçekten miiiii ip ucu alabiliyor muyuz
Yaaa çen bize şımarıyon mu şapşik
Bu nee yaaa yeni kategoriyi duyunca sayfaları yığmışsınızsusun azcık
Bana uyarsa alirim inş
Hmm a ve ö mü ayy hiç fikir yürütemedim komşu akşamı bekliycemm mecburOrdanım
Evet ip ucu olarak içinde a ve ö harfi var. Kesin bilgi nevoş yazdı
yarışma hırsı diyelim
Çok akıllısın ama yemezler
Sağol canımYa sen bir tanesin canimmm
Neyla alakalı olacak acaba bu sefer
Dağınık ev mutlu evdir içinde sağlıkla neşeyle koşturan oynayan çocuklar var demektirYerim ben onun gülücüklerinidaha çok yoruluyorum desem benim biri 9, biri 3 yaşında, istekleri hiç bitmiyor, ev sürekli dağınık, her yerden oyuncaklar, boyalar, legolar, kitaplar çıkıyor, topluyorum arkamı dönene kadar gene dağıtıyorlar sağlıkları yerinde olsun da napalım artık
Tamam canımBana uyarsa alirim inş
Ordanım
Evet ip ucu olarak içinde a ve ö harfi var. Kesin bilgi nevoş yazdı
yarışma hırsı diyelim