Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz''Şerbetli Tatlılar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    550
  • Anket Kapalı .
Ben de severim ama yağmuru
Ayy yağmur deyince aklıma tek gelen şey ıslak tonla çamaşır
Benim çocuk yağmurun 1 damlasını görünce botunu giyip 'anne hadi dütfennn disayi cikalimm' dediği için sonra da hep beraber ıslanıp eve döndüğümüz için geriye kalan ıslak çamaşırlar gözümde buyuyorrrr

Canım kuzum benim,hislerimiz karşılıklı nasılsın ? Bebişim nasıl ? Biraz daha büyümüştür , tam sevilmelik olmuştur bal kızım
İyiyim çok şükür toparladık iyice, gaz sorunu biraz daha devam ediyor ama tolere edebiliyoruz artık çok teşekkür ederiz gülücükler saçmaya başladı sevmelik oldu dediğin gibi.
Sen nasılsın tatilde dinlenebiliyor musun

Yerim ben onun gülücüklerini daha çok yoruluyorum desem benim biri 9, biri 3 yaşında, istekleri hiç bitmiyor, ev sürekli dağınık, her yerden oyuncaklar, boyalar, legolar, kitaplar çıkıyor, topluyorum arkamı dönene kadar gene dağıtıyorlar sağlıkları yerinde olsun da napalım artık

Siz bizim Çekoslavakyalıaştıramadiklarimizdan misiniz bebişim?
Ordanım
Aaa gerçekten miiiii ip ucu alabiliyor muyuz
Evet ip ucu olarak içinde a ve ö harfi var. Kesin bilgi nevoş yazdı
Yaaa çen bize şımarıyon mu şapşik
yarışma hırsı diyelim
Bu nee yaaa yeni kategoriyi duyunca sayfaları yığmışsınız susun azcık

Dağınık ev mutlu evdir içinde sağlıkla neşeyle koşturan oynayan çocuklar var demektir ben de kendimi hazırlayım bu dağınıklığa o zaman yine de yoğun tempodan çıkmış oldun öyle düşün öğrenci veli okul üçlüsünden uzaklaşmak iyi gelir tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…